Şimdi Ara

Lens'i hangi poliklinik yazıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim buradaki devlet hastanesine lens için bilgi almak ve kullanmak için göz hastalıkları bölümünden randevu aldım. Fakat doktor bakmadı pazar mı burası lens verelim gibi birşey dedi. Sanki kulak burun boğazcıya lens soruyoruz anasını satayım. Hastanede göz ile ilgili başka bölüm yok. Lens polikliniği diye ayrı bir poliklinik mi var ? Özel göz doktoruna gitsem lens verebilirler mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

Lens muayenesi farklidir ve cogu devlet hastanesinde bu muayeneyi yapacak arac-gerec bulunmaz. Ozel bir hastanede lens muayenesi olabilirsin.

+1 ayrıca artık lensi sgk karşılayacak diyorlar ama hangi lensler tam belli değil o yüzden acele etme derim ben.

• Hocam ben 18 yıldır gözlük kullanıyorum 18 yıl boyunca hiç devlet hastanesine gidipde muayene olmadım. Hep özele gittim. Bu yüzden bir fikrim yok. Size yakın özel bir hastaneye gidin. Ayrıca yeni çıkan şeffaf lenslere geçmeyi düşünüyorum bende. 30 gün boyunca kullanabiliyormuşuz. 30 günde 1 gün çıkartıp solisyonda bekletiliyormuş.

ρѕη: αcмzѕlи
  • Göz numaramı biliyorum. Ben şimdi direk eczaneye gitsem lens alabilirmiyim ?

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Göz numaramı biliyorum. Ben şimdi direk eczaneye gitsem lens alabilirmiyim ?

arkadaşlar lens numarası farklıdır diyorlar ama benim gözlük ile lens numaram aynı.Yada biraz fark var ben farketmiyorum.Lens muayenesiz de alınabilir ama ilk oldugu için gitmende yarar var.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.