Şimdi Ara

Ayak bileği kırığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ....Selamlar.. 30 gün önce tenis oynarken , sol ayak bileğimde bimalleol kırığı oluştu.. Cerrahi yöntemle , platin ve plak takıldı.Yarım alçıya alındı.. üç günde bir pansuman yapıldı. Ameliyattan 20 gün sonra tel dikişler alınıp,tam alçı yapıldı ve 15 gün daha kalacak.. Doktorum '' KESİNLİKLE AYAĞININ ÜZERİNE HİÇ BASMAYACAKSIN'' dedi.Bayramdan sonra kontrole gideceğim.
    ,,-- Ayağımın üzerine daha ne zamana kadar basamayacağım..?-- Bayramın son iki gününde ayağımın ucuna azıcık bassam bir sakatlık olur mu? (Çünkü koltuk değneği kullanamıyorum, aileme çok zorluk cıkıyor, dayanamıyorum)
    ..-- Yürüme bandında , hızlı yürüme yapabilir miyim..? Ne kadar süre sonra ? (Çünkü epey kilo aldım)
    ..Aynı acı deneyimi yaşayanlar ar mı acba yada tanıdıklarınızdan..

• abicim hala formu takip ediyosan, benimde 4 gün önce başıma geldi ayak bileğim kırıldı şu an yarım alçıda, ameliyatlık bi durum yokmuş ama sonuçta kırık işte .. :/ 3 gün sonra tam alçı yapıcaklar.. ne kadar süre sonra üstüne basabilirim senin de dediğin gibi aileme gerçekten çok zorluk çıkıyo dayanamıyorum, zaten 4 gündür hayat zindan.. bi cevap versen çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nichols -- 30 Nisan 2016; 22:47:35 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.