Şimdi Ara

Ayak Bileği Burkulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta cumartesi basketbol maçı sırasında rebound alırken birinin ayağına bastım ve bileğime yan bastım kıtırt diye bir ses bir sıcaklık hissettim ama ağrı yada acı çok azdı yani ben hissetmedim o kadar sonra doktora gittiğimde mr çektiler çatlak yada kırık yokmuş doku zedelenmesi varmış yarım alçıya alıp 2 de hap verdiler 1 hafta alçıda kaldı dün çıkardım alçıdan bandaj taktım yaklaşık 3 gündür ayağıma basarak yürüyorum ağrı pek yok ara ara oluyor basarken ama ayağım eski esnekliği yok o yüzden topallıyor gibi oluyorum her ne kadar normal yürümeye çalışsamda tam olarak normal yürüyemiyorum başıma ilk defa geldiği içinde biraz korktum açıkcası normalmidir düzelmesi uzun zaman alıyor mu burkulmanın?

Edit: Şişlik inmiş vaziyette sadece morarma var birazda katılaşmış gibi bileğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 29 Nisan 2012; 20:29:34 >

• dostum kas gevşetici al iyice ov sargı bezi ile sar iyi gelir
  • Bu olaydan sonra ayak bileğin daha da hassas olacak, Daha sık burkulmalar yaşayacaksın. Cok dikkatli olman lazım. Sana tavsiyem her burkulmadan sonra sıcak su ve sabunla iyice masaj yap, yumusat bileğini
  • Sargı dursun 3-4 hafta içinde tam olarak iyileşirsin,fazla üstüne basma.Ağrı kesici al durumuna göre,yatarken ayağının altına bişeyler koy hafif yüksek şekilde dinlendir.
  • Sargı duruyor hala ağrım hiç yok denecek kadar az üstüne basıyorum çok fazla yük vermeden arada diz tarafımdan çektirme yapıyor sadece o sinirimi bozuyor bende duymuştuk bilek 1 kere burkulduktan sonra devamı geliyor diye kırılmadığına dua ediyorum ayak bileğimi ileri geri sağa sola oynatıyorum sürekli egzersiz gibi 1 hafta hiç oynatmadığın için ayağın kireçleme yapabilir diye duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 29 Nisan 2012; 20:44:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.