Şimdi Ara

Ayak aydınlatma Montaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracım için ayak-paspas aydınlatma ışığı almak istiyorum.Fakat elektronik tecrübem yok delme sökme işlemleride yaptırmak istemiyorum.

Resimde orjinal demiş fakat bu soketleri takacak yer göremedim.aracım polo .Bu ledleri takabilceğim bir soket mevcutmu yoksa sigortadan veya lambadan mı elektrik almak gerekiyor

Ayak aydınlatma Montaj

• Daha önce uygulayan bir arkadaş vardı forumdan konusunu açmıştı o konuyu bulursanız yardımcı olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Çok mu gerekli bir şey?
    Hayat mı kurtarıyor?

Kullanmayacağım şeylere para vermek yerine güvenlik donanımı olan araba tercihimdir. 3-5 tane ışık oyunu yaparak fiyatı şişirilmiş arabaya binmek istemem.
  • Aracınızda bu soketleri takacağınız orjinal karşılığı yoktur.İllaki bir kablodan park elektriği almanız gerekicektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümün hastalığı haline geldi artık şu sözler. Arkadaşım güvenlik ve böyle ufak detaylar bir arada bulunamıyor mu?

Neden bizim millet hep eksiğin üzerini kapama eğiliminde anlamıyorum. Hem güvenlik olsun hem de şu iki ıvır zıvır.

Paralar döküyor insanlar bırak da istemeye hakları olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muqarnas -- 28 Temmuz 2018; 21:49:17 >
  • Soketleri takacak yer yok zaten.Akımı ya kontaktan alicaksın ya da parktan.Elektrikten anlamiyorsan eğer hiç bulaşma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    "Evet çok gerekli bir özellik"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led aydınlatma ve akü
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çakmağa takılan sök tak şeklinde ayak aydınlatmaları da mevcut, kesme delme yapmadan onları da kullanabilrisiniz
  • Tavan lambasindan paralel kablo çekmek gerekiyor.tecrubeniz yoksa bir alarm montajcisi na yaptırın.basit iştir ama bilgin yoksa zarar verebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.