Şimdi Ara

Ay Yıldız Klanı (Killzone 3) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
7
Favori
80.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • o kişi tam anlamıyla bendim. ilk mesajımdı.
    psn: halluxrigitus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 18 Eylül 2011; 20:54:24 >

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

Serkan Hocam forumda profilim var oraya tıklayıp imzam kısmına kodları yapıştıracaksın.

Azadcım bilerek altına killzone yazmadım.cunku surda 1 aya kadar diğer oyunlarda da clanlar kuracağız.Zaten topiciği de değiştirip sadece ay yıldız clanı yapmak lazım.

evet haklısın Alper abi ama şey yapablirsin mesela Battlefield 3 vs. ana oyunlara yani herkesin oynıyacağı oyunları alta ekleyebilirsin

• @ berkinho

@halluxrigitus

@mayinstyle

@tsavran

davetlerinizi gönderdim

@ares88 senin ve arkadaşınınkinide göndericem girince inş.

@picea Ahmet hocam hoşgeldin ya nerlerdesin özlettin kendini senle bi kendi aramızda maç yapamadık o maçlar gercekten cok zevkli oluyo inşallah yeniden görüşürüz ara sıra yaz buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAEKE -- 18 Eylül 2011; 21:52:00 >

altına killzone yazmaya gerek yok alper abi sebebini söyledi . zaten arka planda helghast sembolü var ( üç ok ) nerden geldiğimizi gösterceğini düşünüyorum

merak ettim şimdi sembolü bilerek mi koydun abi yoksa bilmeyerek mi ? yani herkesin bilceğini sanmıyorum o sembolü

bi de yazım hatası var resimde AY YILDIZ CLANI derken ingilizce kelimeye türkçe ek koymuşsun

Einnechjed
  • Aynen amblem kökenimizi belli ediyo Helgan'ın evlatları:D bencede altına killzone yazmaya gerek yok cünkü artık Ay Yıldız Gaming Community olduk :D

Yakında battlefield meydanlarını Kasıp kavuracağız inşallah ama Kz'yi de unutmayız bu arada Berk sende imzanda H harfini unutmuşsun:D

KOMANDO
  • @buractive Şu an online olan arkadaşları bul klan listesinden coklu oyuncuda davet iste onlardan atarlar beraber oynarsınız

Orijinalden alıntı: HAEKE

@buractive Şu an online olan arkadaşları bul klan listesinden coklu oyuncuda davet iste onlardan atarlar beraber oynarsınız

Teşekkürler...

KOMANDO
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

Aynen amblem kökenimizi belli ediyo Helgan'ın evlatları:D bencede altına killzone yazmaya gerek yok cünkü artık Ay Yıldız Gaming Community olduk :D

Yakında battlefield meydanlarını Kasıp kavuracağız inşallah ama Kz'yi de unutmayız bu arada Berk sende imzanda H harfini unutmuşsun:D

Birde Fifa12 alalım lig falan yaparız :D

• sağol avni abi uyardığın için amblemi koyarken nasıl becerdiysem H harfini silmişim

Einnechjed
  • doğru soyluyorsun berkcim ama ek sırıtmıyor fazla.zaten bıraz aceleyle yaptım.eve gidince 2-3 değişik imza yapıp onları fikrinize sunacam.Helghast sembolunu bilerek koydum kökenimizi belli etsin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 19 Eylül 2011; 1:51:01 >

NASIL???? Helgastlık yakışmış mı bana?????
     Ay Yıldız Klanı (Killzone 3)

adamı duvara mıhlarım... İlginç bir andı. bazen oluyor.
     Ay Yıldız Klanı (Killzone 3)

• Herkese Selam

Helganın evlatları, yeni sembolümüz hayırlı olsun pek bi cool olmuş alper hocam ellerine sağlık. Bir de t-shirt bastırdık mı tamamdır. Altında killzone yazmaması daha iyi olmuş, hem bu oyun dışında da bu topluluğun var olacağını belirtirken hem de kökenlerimizi hatırlatan aslını inkar etmeyen bir sembol olmuş. Dur ya resmen killzone milliyetçiliği yaptım. Alper renk seçiminde aceba renkler arası kontrast oranı biraz daha fazla daha iyi gözükürmüydü diye içimden geçmiyorda değil hani. Farklı renkler denediğin oldumu. Sonuçta bir takımın birden fazla üniforması oluyo

Ahmet nerelerdesin sen yav, özletme bu kadar kendini yaz arada. Bana gelince hala biraktığın gibiyim bir arpa boyu yol alamadım, ne yazık ki move meretine bağımlı hale geldim.

Saygılarımla
    Olmamanın sevinci

• serkan hocam eve geldim şimdi.dün iskenderuna gıtmıstım.zaten 2-3 tane kaliteli logo çalışması yapıp beğeninize sunacam.hatta bir tanesi animasyonlu olabilir.t shirt olayını bende dusundum.hatta bır tane sıparıs verıyorum.alınca burda resmını koyarım.begenen olursa sayıyı cıkarır topluca siparis verırız.hem bır hatıra olur.

limited edition paketlerının ıcınden cıkan t shirtlerden daha kalıtelı yaparız.
  • dünkü bozgun helganın asil evlatlarına yakışmadı, bunu telafi edelim var di mi akşama yine :)

KLana bende dahil olmak istiyorum.

PSN:omurozturk

HEadset var.

PSN:omurozturk
  • tufan dur yüzümüze vurma dünkü perişanlığımızı oldu bir kere ama genede güzel maçlar çıkardık serkan hocamın dediği gibi 3 dakikada tamamdır bu oyun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.