Şimdi Ara

Ay Yıldız Klanı (Killzone 3) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
7
Favori
80.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bahadır Abi çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah .

Abilerim nasıl gidiyor maçlar suikastı kim yapıyor ben yokken şu sıralar dersanede yoğun tempo var giremiiyorum kusuruma bakmayın okullarda açılıyo artık gelemiyebilirim Sizleri burdan takip ediyor olacam

• http://blip.tv/dark-maze-studios/deja-view-turkish-captain-america-5386155

izle izle dedin Serkan Hocam Kaptan Amerikayı izledik bumudur yani:))))

Dün akşam evde olmadığım için giremedim ps3'e şimdi işteyim akşam gidince davetini kabul ederim sonra bir maç yapalım. (Herkeze iyi oyunlar)

Bahadır dostum kendine çok iyi bak ilaçlarını saati saatine al, bu çok önemli. Yoksa bu namussuz mikroplar hemen direnç kazanıyorlar, sonra ilaç dediğimiz zıkkımlarda hiçbir işe yaramıyor. Sakın ilaç takviminin dışına çıkma, yok unuttum, vay efendim ilaç evde kalmış alamadım, bu bahaneler kabul değil haberin ola. Biz kabul etsekte microcanavarlar bahane kabul etmez bilesin. Sen bakma diğerlerine fırsatın olunca yaz buraya, durumun el verirse gir killzona kendini koy verme sokmuşum hastalığa geçer gider allahın izniyle (hakaret için herkesten özür dilerim ama dayanamadım salladım).

Mahmut hocam bu kaptan komando fena değil ya, çerezlik sıkılmadan izlenebiliyo. Bu arada verdiğin link açılmıyo yasaklı site diyo.

Saygılarım ve Bahadıra acil şifalar dileğimle,
    Serkan
    Olmamanın sevinci

• Hocam öncelikler herkese merhabaalr sizlere killzone 3 hakkında önerim olacak nerden baksanız bu forumda killzone 3 takipçilerimiz epey fazla dolayısıyla kz 3 te bir map nerde nbaksanız 15 ya da 20 dk sürüyor,biz bunu kz 2 daki gibi yaparsak(long war) bir oyundaki görev süresini 20 -30 dk yapabılırız ve eminim bölümler öyle çok zevkli olur.tek yapacağımız birbirimizin ID lerini arkadaş olarak eklemek ve ardından oyun kurup,oyuna davet etmek online kişileri eminim 3 ya da 4 ayrı oyun kurulur.Maksat daha uzun sürede o zevkli savaşları daha uzun yaşamak yani eğlenmek.Fikrime kulak vereceğinize inanıyorum.Herkes online id sinide belirtirse hiçbir sorun kalmaz.

Saygılar Pall Mall

Dün iyi oynadık yine, ama klan maçı yapamadık bir türlü adam yoktu...

@pallmall görev sürelerini ne kadar arttırırsak arttıralım, genel sürenin çok fazla artacağını zannetmiyorum, sonuçta takım bombayı yerleştirince görev bitiyor, ya da suikastte hedef ölünce. Sürein uzatılması için hem normal görev sürelerini uzatıp hem de (yapılabiliyorsa) mesela cihaz görevinde kazanmak için cihazı 9-10 (çok mu oldu) kere bırakılcak şekilde ayarlanması lazım, veya bomba kurulduktan 1 dk sonra patlaması lazım, eğer bu ayarlar ayarlanabiliyorsa ancak o zaman süre artar ve bence de daha keyifli olabilir uzun bir maç.

Sanıyorum önceden denemiştik görev sürelerini 10dk yapmıştık, fakat sonra tekrar eski haline getirmiştik, çok ilgi görmemişti...

Orijinalden alıntı: Slayish

Klanımızın Liderliğini sağlık sebeplerinden ötürü bırakmış bulunuyorum, klana girecek arkadaşlar HAKAE yani Turk-Avni nickli Avni arkadaşımıza başvurularını yapabilir iyi oyunlar.

Bahadır Abi geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
    Bide Serkan abi benim okul pazartesi gününe aciliyor ondan oynayamam beni Battlefield 3 cikinca klana eklermisiniz
  • @pall mall hocam merhaba.aramızda yaptıgımız ozel maçlarda 7dk ve 15dk denedık.ayrıca diğer ayarlarıda denedık fakat en uygunu oyunun orjınal dakıka ayarlarına karar verdık.bazen 7 dakka oyanadıgımızda oluyor ama orjınal surelerı gayet tatmın edıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreince55

Geçmiş olsun bahadır abi

Dün akşam evde olmadığım için giremedim ps3'e şimdi işteyim akşam gidince davetini kabul ederim sonra bir maç yapalım. (Herkeze iyi oyunlar)

Sen benim imzami resmen kopyala yapistir yapmissin neden sorabilirmiyim?
  • Yok ya begendigine sevindim

Orijinalden alıntı: htfb97

Yok ya begendigine sevindim

Bildiginiz gibi Pazartesi günü okullar acılıyor.Somestr tatiline kadar hic oynayamam.Malum yeni cikacak oyunlar var.Uncharted 3 ve Bf3 bu oyunlarda klan kurarsaniz bana davet atinda ben girdigimde kabul edeyim ne olur atin ama klanda yer kalmaz diye korkuyorum.Bugun sizlerle son oyunumu oynayacagim.Lutfen Avni abi,Serkan abi,Mahmut abi klan kurursaniz bana davet atmayi unutmayin
    Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAEKE -- 17 Eylül 2011; 21:14:20 >
  • Yaptım Alper hocam 50 dk sonra online ım inşallah

Orijinalden alıntı: Slayish

Klanımızın Liderliğini sağlık sebeplerinden ötürü bırakmış bulunuyorum, klana girecek arkadaşlar HAKAE yani Turk-Avni nickli Avni arkadaşımıza başvurularını yapabilir iyi oyunlar.

Geçmiş olsun Bahadır abi umarım bir an önce aramıza dönersin.

Ve arkadaşlar bu hafta sonu online olamıycam size iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HystriaL -- 17 Eylül 2011; 22:21:14 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.