Şimdi Ara

Ay Yıldız Klanı (Killzone 3) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
7
Favori
80.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Teşekkürler arkadaşlar benim işim biraz uzun sürebilir herhangi bir probem olucağını sanmam Avni arkadaşımıza güvenirim İlk sayfa daki listeyi güncelleyebilirsin Avnicim ben arada sırada uğrar bakarım size
    psn: omer1909

[center][image]https://store.donanimhaber.com/ab/96/02/ab96023c5b0478b10df0bbbb0b988347.png[/image][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 18 Eylül 2011; 2:22:27 >
    PSN ID : macabeyi-mehmet-40-AYDIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

arkadaşlar clan imzası kullanmak isteyenler için aşağıdaki kodu imzanıza yapıştırmanız yeterlidir.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/ab/96/02/ab96023c5b0478b10df0bbbb0b988347.png[/image][/center]

Keşke altına Killzone 3'te yazsaydın anlaşılırdı Alper abi ama yinede hoş olmuş eline sağlık

Bahadır tekrar tekrar büyük geçmiş olsun, kendini iyi hissettiğinde ara ara uğra.

Htfb kardeşim derslerinde başarılar, sınav kağıtlarında isminin başına ayyıldız koymayı unutma:)

Avni hocam o neymiş oyle ya, doktor amcan sana iğne yapar bak sonra der gibi:)

Alper şu imza mereti nasıl eklenir nereye yapıştıracğım, arkadaş ben hakikatten teknoloji özürlüyüm.

Birde dün gece sağolsun elektrik idaresi tam maçın en heyacanlı yerinde benim oyunuma son vermiş bulunmaktadır. 20 dakika bekledim yok elektrik gelmedi bende yattım, helganın evlatlarını elimde olmayan nedenlerle yanlız bıraktım, avni hocam yokluğumda maçı kaybetmediniz inşallah
    Olmamanın sevinci
  • geçmiş olsun bahadır kardeşim işallah bir an önce sağlına kavuşursun allah yardımcın olsun.
    bende 2 aydır psn de nettede pek girmedim hiç bişiden haberim yok tekrar geçmiş olsun..

Azadcım bilerek altına killzone yazmadım.cunku surda 1 aya kadar diğer oyunlarda da clanlar kuracağız.Zaten topiciği de değiştirip sadece ay yıldız clanı yapmak lazım.

Killzone 3 almaya gidiyorum bimekse şimdi.Benide listenize ekleyebilirsiniz.
    Psn: mayinstyle

Edit: Oyunu aldım oynamaya başladım; süper gerçekten. Klana benide dahil ederseniz çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 18 Eylül 2011; 16:15:20 >

KOMANDO
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Herkese selam

Bahadır tekrar tekrar büyük geçmiş olsun, kendini iyi hissettiğinde ara ara uğra.

Htfb kardeşim derslerinde başarılar, sınav kağıtlarında isminin başına ayyıldız koymayı unutma:)

Avni hocam o neymiş oyle ya, doktor amcan sana iğne yapar bak sonra der gibi:)

Alper şu imza mereti nasıl eklenir nereye yapıştıracğım, arkadaş ben hakikatten teknoloji özürlüyüm.

Birde dün gece sağolsun elektrik idaresi tam maçın en heyacanlı yerinde benim oyunuma son vermiş bulunmaktadır. 20 dakika bekledim yok elektrik gelmedi bende yattım, helganın evlatlarını elimde olmayan nedenlerle yanlız bıraktım, avni hocam yokluğumda maçı kaybetmediniz inşallah

Serkan abi saol ama bana yine Htfb dedin

• Geçmiş olsun acil şifalar.
    psn: halluxrigitus
    not: klan imzasını kullanmaya başladım bile...
    GECELER VE DAĞLAR BİZİMDİR !!!

KOMANDO
  • Bu imzayı merkeze koymasak yani o koddaki [-center-]ları almazsak imza gözüküyor mu
    Benim merkez dolu da

EDIT: YAAAAAAAAPTIIIIMMM Umarım kural dışı olmaz imzam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FendersTraT -- 18 Eylül 2011; 18:15:27 >

• herkese slmlar
    bahadır geçmiş olsun
    görünen o ki klan sayısı durmaksızın artmaya devam edıcek.
    avni hocam yetki sana devrolmus hayırlı olsun ve kolay gelsın :)
    bu özel sektör kanımı emio valla ps3 yanımda olsaydı heralde adam kesmeye mecalim kalmaz adamları mundar ederdim :)
    şimdi anlıyorum ps3 oynarken uykuya dalanları :)
    serkan hocam var mı oynayısda bı ılerleme bıraktıgım gıbımısın hala ?
    hoş sohbetlerimizi oyundan daha çok özledim valla..

Bu akşam belki online olamıyabilirim ailemin yanıma geldim.Yarın akşam girerim.

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

@FendersTraT ve @burActive hoşgeldiniz.Üye alımı açıktır.Hızlı bir şekilde üye olmak için TURK-Avni adlı arkadaşa psnden akşam saatlerınde mesaj yollayınız.

Bu akşam belki online olamıyabilirim ailemin yanıma geldim.Yarın akşam girerim.

Ben yeni gelmedim ki 3-4 ay oldu nerdeyse Sağol ama

• Pardon ya ben bir kişi daha müracat etmişti o sandım.Psn nickine bakmamışım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.