Şimdi Ara

Axess'ten 3 otomatik fatura talimatına 50 TL chippara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-31 Mayıs arasında 4442525 Akbank Telefon Şubesi, İnternet Şube veya Akbank şubelerden fatura ödeme talimalarınızı verin ve Fatura yazarak 3155'e kısa mesaj gönderin, 50 TL'ye varan chip-para kazanma fırsatını kaçırmayın!

- Kampanyadan yararlanabilmek için 02-31 Mayıs 2010 tarihleri arasında yeni fatura ödeme talimatı verilmesi gerekmektedir.
    - Ödül kazanımı için 31 Mayıs'a kadar 3155'e Fatura yazılarak gönderilmesi gerekmektedir.
    - Kampanya kapsamında kazanacağınız ödül tutarı 15-20 Haziran arasında chip-para olarak yüklenecektir.
    - 1 Fatura için 5TL ; iki fatura için 25TL ve 3 fatura için tam 50 TL chip-para kazanılabilecektir.
    - Kullanılmayan chip-para'lar 15 Temmuz'da geri çekilecektir.
    - Wings kartlar için; 1 Faturaya 250 ; iki faturaya 1250 ve 3 faturaya için tam 2500 mil puan kazanılabilecektir.
    - Ödül sadece yeni verilen talimatlar için yüklenecektir.
    - Sadece yeni talimat veren müşteriler yararlanabilecektir ve son 1 ay içerisinde Akbank'daki talimatını iptal etmiş müşteriler dahil edilmeyecektir.
    - Kampanyadan yararlanan ve 6 ay içerisinde talimatını iptal eden kartlara yansıtılan chip-para ödül tutarı geri alınacaktır.
    - Kampanyada toplam dağıtılacak chip-para tutarı 175 bin TL chip-para ; 3.750.000 Mil Puan ile sınırlıdır.
    - Axess, Fish Carrefour Axess , Wings ve Exi 26 kartlar kampanyadan yararlanabilecektir.
    - Turkcell, Avea, Vodafone ve Superonline-Tellcom dışındaki ödenen faturalar için 30 Kuruş işlem ücreti yansıtılmaktadır.
    - Akbank T.A.Ş Kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

• Şansa bak geçen ayki kampanyada verdik. Onda sadece 30 lira fatura indirimi var. Zarar çok ama elden gelen birşey yok.
  • bende de hem garanti hemde akbank var :)

ana 25 - 30 tl lik olanlar yani kapattırsam bile buna üye olsam bir de TAKİP etmek gerekecek neyse kalsın şimdilik.
  • KREDİ KARTI İNTERNET VE MAİL ORDER SİSTEMİNE KAPALIYSA ÇEKİM YAPILMIYOR AXESS TE BUNA DİŞKKAT EDİN BENİM BAŞIMA GELDİ VE FATURA CEZAYA GİRDİ...

NE SAÇMA BİR SİSTEMSE ANLAMADIM GİTTİ...

MAXİMUM KARTIMDA MAİL ORDER VE İNTERNET KULLANIMINA KAPALI VE BÜTÜN ÖDEMELERİM ONDA ŞUANDA...
  • quote:

2-31 Mayıs arasında 4442525 Akbank Telefon Şubesi, İnternet Şube veya Akbank şubelerden fatura ödeme talimalarınızı verin ve Fatura yazarak 3155'e kısa mesaj gönderin, 50 TL'ye varan chip-para kazanma fırsatını kaçırmayın!
  • Mail-Order kapalı olduğunda Garanti'de ödeme yapmıyor. Elektrik faturası garantideydi mail-ordera kapatmıştım, haliyle faturayı yatırmamışlar. Son ödeme tarihinden 1 hafta sonra elektriğiniz kesilecek uyarısı gelince apar topar ödedik, yansıyan cezayı saymıyorum.

Yeri gelmişken uyarayım eğer Ankara'daysanız Elektrik faturalarına dikkat, son ödeme tarihinden 1 hafta sonra uyarı, ödenmezse 5 gün içinde de elektriğiniz kesiliyor. Tatile falan gidecekler dikkatli olsun. Özelleştirmenin faydaları nedense hep vatandaşın sırtında patlıyor :(
  • 2 fatura da zaten 5 tl geri alınacak 0,3 kuruştan..geriye kalıyor 20 tl..keyif bozmaya değmez şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hımm zaten iki fatura adsl ve telefon vadesiz hesabımda yılda iki kez aldıkları su lanet hesap işletim ücretini almasınlar diye talimat vermiştim. Yıldaki kazancım ona göre 32+32 64tl kazanç değilya bu hadi neyse

Geriye kalan elektrik, su doğalgazı versemmi acaba? Gerçi hepsi babamın üstüne ama bu mail order olayı nedir onu bir anlatın bana bildiğim şeymi yoksa başka bişeymi ona göre hareket edeyim.
  • Arkadaşlar Finansbank dışındaki otomatik ödeme talimatları cacık gerçekden
    30muş falanmş birde ücret varmış
    halbukisi finansbank 100tl veriyor (hesap dan) 80tl parapuan vermişti kart için daha önce vermedi iseniz finasbank yeni kampanyasını bekleyin

Örneğin evinizde 6 adet fatura var ise bir adetde eşinize ve sair kart cıkarıp ikisine 3er adet talimat verirseniz 1200tl den 2400tl bedava kredi kullanabilirsiniz şu an
    böyle küçük bir krediye ihtiyacınız varsa ideal çünkü böyle bir kredinizmaliyeti neren baksanız 250-300tl en az buda 3 faturaya 150tl demek

Üstelik ücret yok yani elektrik ve sair fatura ödemeye ücret vermiyorsunuz buna ilaveten 100tl üzeri faturalarda 3 taksit yapabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gittigider -- 5 Mayıs 2010; 3:53:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Hımm zaten iki fatura adsl ve telefon vadesiz hesabımda yılda iki kez aldıkları su lanet hesap işletim ücretini almasınlar diye talimat vermiştim. Yıldaki kazancım ona göre 32+32 64tl kazanç değilya bu hadi neyse

Geriye kalan elektrik, su doğalgazı versemmi acaba? Gerçi hepsi babamın üstüne ama bu mail order olayı nedir onu bir anlatın bana bildiğim şeymi yoksa başka bişeymi ona göre hareket edeyim.

MAİL ORDERA KAPATMAK DEMEK KARTINIZIN TELEFON VE İNTERNET ÜZERİNDEN VE DİĞER BAŞKA KANALLARDAN KULLANIMINI KISITLAMANIZ YANİ KAPATMANIZ DEMEKTİR... KARTINIZI SADECE SİZ NORMAL POS MAKİNASI İLE KULLANABİLİRSİNİZ...

BU ARADA İŞBANKASI MAXİMUM KARTIMDA ÜÇ ADET FATURA TALİNMATI VARDI GEÇEN SENE VERMİŞTİM BİR YILDAN FAZLA OLMUŞTU BU AY YENİLEME ADI ALTINDA HER KART İÇİN 5 TL MAXİMUM PUAN YATIRMIŞLAR... AYRICA MAXİMUM KART İLE FATURA ÖDEMELERİ TAMAMEN ÜCRETSİZ EXTRA BİR ÜCRET FALA ALINMIYOR...

• arkadaşlar eşimin WINGS kredi kartındaki 3 otomatik ödemeyi benim axess e alsam acaba ,yine hediye kapsamına girermi....
  • bu ay axessin bana özel her 50 tl alışverişe 15tl kampanyasından faydalanıyorum. Acaba bu kampanyadan da yararlanabilir miyim? Bir de mail order normalde açık mı oluyor yoksa biz mi açtırıyoruz?
  • Finansbank her üç ayda bir 18TL. hesap işletim ücreti alıyor.Bilginize,
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

bu ay axessin bana özel her 50 tl alışverişe 15tl kampanyasından faydalanıyorum. Acaba bu kampanyadan da yararlanabilir miyim? Bir de mail order normalde açık mı oluyor yoksa biz mi açtırıyoruz?

MAİL ORDER NORMALDE AÇIK OLUYOR VE KAPATTIRMAZSANIZ AÇIK OLARAK KALIR...

BUNDAN 5 SENE KADAR ÖNCE AXESİMİ BENİM HABERİM OLMADAN BİR REZERVASYON ŞİRKETİ MAİL ORDER YÖNTEMİYLE BEN ASKERDEYKEN KULLANMIŞ HEMDE KAPALI BİR KASANIN İÇİNDE BULUNAN KREDİ KARTI VE KULLANIM YAPILAN YER İLE BENİM EVİMİN OLDUĞU YER ARASINDA 1000 KM DEN FAZLA BİR YOL FARKIDA VAR...

ASKERDEN GELDİĞİM ZAMANA DENK GELEN ÖDEME GÜNÜ OLDUĞU İÇİN HEMEN FARKEDEBİLDİM VE HEMEN AKABİNDE BANKAYI ARADIM BANKA ÇAĞRI MERKEZİ HERHANGİ BİR YAPABİLECEKLERİNİN OLMADIĞINI ISRARLA SÖYLEDİLER... BANA SADECE KREDİ KARTI KULLANIMI YAPAN ŞİRKETİN TELEFONUNU VERDİLER... BUNUN ÜZERİNE ADI GEÇEN ŞİRKETİ ARADIM VE SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYA GİDECEĞİMİ BELİRTTİM BANA Bİ İNCELEME YAPTIKTAN SONRA GERİ DÖNÜŞ YAPTILAR VE ÇEKİLEN TUTARI BANKA HESABIMA HAVALE YAPTILAR...

O YÜZDEN AXESİN MAİL ORDER OLAYINA HİÇBİR ŞEKİLDE GÜVENİM YOK HATTA HİÇBİR KREDİ KARTINDA GÜVENMEM...

O YÜZDEN BÜTÜN KREDİ KARTLARIM HEM MAİL ORDER HEMDE İNTERNET KULLANIMINA KAPALIDIR...

İNTERNET VE MAİL ORDER ALIŞVERİŞİM OLACAĞI ZAMAN İŞ BANKASI MAXİMUM KARTIMA BAĞLI OLAN SANAL KREDİ KARTIMI RAHATLIKLA KULLANIYORUM... EN AZINDAN BU SİSTEMİN HİÇBİR ZARARI YOK...

• bu ay axessin bana özel her 50 tl alışverişe 15tl kampanyasından faydalanıyorum. Acaba bu kampanyadan da yararlanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!
    bu ay axessin bana özel her 50 tl alışverişe 15tl kampanyasından faydalanıyorum. Acaba bu kampanyadan da yararlanabilir miyim?

ben cevap vereyim :) evet faydalanabiliyormuşum hatta şu an mh yi aradım ve faydalandım 3fatura ile :) ayrıca ek kart talebinde bulunun onlardan da chippara kazanın dediler tamam dedim 3tane de ek kart talebinde bulundum ohh gelsin chipparalarrrr.....
  • arkadaşlar eşimin WINGS kredi kartındaki 3 otomatik ödemeyi benim axess e alsam acaba ,yine hediye kapsamına girermi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

2-31 Mayıs arasında 4442525 Akbank Telefon Şubesi, İnternet Şube veya Akbank şubelerden fatura ödeme talimalarınızı verin ve Fatura yazarak 3155'e kısa mesaj gönderin, 50 TL'ye varan chip-para kazanma fırsatını kaçırmayın!

Sanırım gözünüzden kaçıyor yada okumuyorsunuz. 50 tlye kadar kazanma fırsatı diyor. Yani herkes kazanacak diye bir durum yok. Bunu gözönünde bulundurmalısınız!
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım gözünüzden kaçıyor yada okumuyorsunuz. 50 tlye kadar kazanma fırsatı diyor. Yani herkes kazanacak diye bir durum yok. Bunu gözönünde bulundurmalısınız!

• Arkadaşlar şuna dikkat etmek gerekiyor ben geçenki kampanyada 3 adet sipariş verdim 30 tl indirim için ancak indirim yansımamış çünkü verdiğim talimatlardan birini 2005 yılında 5 yıl önce vermişim ve 3 ay sonra iptal etmişim.

meğer eskiden verilen talimatlarda iptal edilse bile ödül verilmiyormuş çok sinirlendim insanları aptal yerine koymalarına iptal edin talimatlarımı dedim sonra iptal ettirmeyin 20 tl cip para verelim dediler kabul etmedim iptal ettirdim ve garantiyi aradım bu faturalardan ikisini bonusa ödeme talimatı verdim 3o tl bonusu kaptım o sebeple axess e olan antipatim tavan yaptı kısa süre içine kapattıracağım.

Not: 10 yıldır düzenli axess kullanıcısıyım ve hiç fatura ödememm aksamamış ama artık gına geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunmen -- 7 Mayıs 2010; 19:52:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.