Şimdi Ara

AXESS (JUZDAN) GENEL KAMPANYALAR (AXESS/WINGS/FREE/BANK'O) AĞUSTOS 2025 GÜNCELLENİYOR (1320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: piri.reis Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.600
Cevap
1.162
Favori
3.648.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 gün nadasa bırakıyorum. Ya cazip kampanya ya da faizsiz taksit kampanyası geliyor.

Aylardır böyle. Kampanya kazanım oranları her bankada düştü.

Troy kart aldırdılar. Yalandan bir ay kampanya yaptılar devamı gelmedi.

Şu an Troy için en iyisi Garanti ve İşbank.

En yüksek limit Akbank'ta. Yapacak bir şey yok.

Elimde olsa limitin bir kısmını İşbank ya da Kuveyt'e aktarırım faizsiz taksit avantajları için ama bizim elimizde değil.

• Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt

Yok hocam yüklü alacağım ama riske giremedim. Denersen söylersen çok makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersincoo E kullanıcısına yanıt
    hocam neye göre nasıl bir hesap yaptınız kesinlikle zarar ediyorsunuz o şekilde bir hareket yapınca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksit olacak yerlerde al-sat komisyonu %9-10.

Bozdurdunuz 180 gün vadeliye koydunuz. Vade sonunda %22.5 getirisi olacak. Komisyonu düşün %11.5 ya da %12.5 size kaldı. Bu sırada taksitleri de cepten ödeyeceksiniz. Altın almasanız da taksite ayırdığınız paranın getirisi olmayacak mıydı?

Kar nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 18 Şubat 2024; 16:55:40 >
  • Cirrus- kullanıcısına yanıt
    Konuyu uzatmak istemem ama açıklık getirim. Ben sonradan 6 taksit kampanyası gelenler için yazmıştım yani altın külçe alınabilir. Hesaplamamı attım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ersincoo E kullanıcısına yanıt

100 bin tl nakit elde etmek için en az 110 binlik altın almanız lazım. Bankaya 110 bin borçlusunuz. Oda şanslıysanız. iyi denk getiremezseniz 2-3 bin daha kaybınız olur.

Vade sonunda elinizde toplam 112.469 TL olacak. .

2469 TL kar ya da hiç olmayabilir. Yani taksiti anaparadan ödediğiniz durumda da yine kar yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 18 Şubat 2024; 17:36:24 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Limit arttırımı kampanyası kişiye özel mi çıkıyor? Ben Juzdan'a baktım böyle bir kampanya görünmüyor. Ben yararlanamam değil mi?

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

evet kişiye özel

• Akbank karta 200 harcamaya 100 tl iade kampanyası gelmiş bana

• 10 aydır yani akbank müşterisi olduğumdan beri akbank kartıma harcama iade veya şu kadar harca chip para vs tarzı kampanya gelmedi. Kart şifre belirlendi ama hiç kullanılmadı o yüzden mi acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben hiç axess ile harcama yapmadım. Maximum gibi sayaç vs var mı? Harcama yaparsam puan kazanıp kazanmadığımı nasıl anlayabilirim?

• greenpeace16 kullanıcısına yanıt
    Anında sayaç işler

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Aksine teşvik için daha çok kampanya gelmeliydi. İsterseniz küçük bir alışveriş yapın kartta sıkıntı varmı yokmu anlamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 18 Şubat 2024; 21:21:9 >
  • Arkadaşlar bu Axess kredi kartı sıkıntılı mı? Ne zaman kullanmak istesem onay vermiyor. Bugün otobüste kullanayım dedim çalışmadı, cafede kullanayım dedim çalışmadı. Geçenlerde de migros yemek'te kullanayım dedim 2 kere çalışmadı.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Daha önce şifreli işlem yaptınız mı, emin olmak için sorayım dedim? Ben her kartı aldığımda direkt atmden şifreyle giriş yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Bi süre sonra world,maximum kapatacağım aylardır ziraat aktif kullanıyordum ve baya limit artışı oldu şaşırdım

Axess en aktif kullandığım fakat hak etmiyor harcamaları banka kartı kampanyalarını daha çok kullanıyorum artık

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Hiç hatırlamıyorum ama Hepsiburada'da ve N11'de bir kere kullanmıştım geçen ay çalışmıştı. Sonra bir haller oldu.

• melihgs kullanıcısına yanıt

Benim 2. yılım dolacak bu sene bugüne kadar Juzdan uygulamasının kampanyalar sayfasındaki "Sana özel" menüsünü dahi görmedim, direkt öyle bir menü yok yani bende. 0 kişiye özel kampanya.

Kartı da aktif kullanırım harcama sözüm falan da vardı geçen yıl.

Ben istemeden kitledikleri platinum kartın aidatı 900 küsür olmuş.

Gelmeden kapatıp free'ye geçeceğim en ufak bir olayı kalmadı çünkü bir de o kadar tutar için aidat kavgası vermekle uğraşamam. Genel kampanyalar hariç hiçbir şey gelmiyor zaten.

• Ne yaptiysam bu axess limitim artmiyor gelirimde iyi borc stogumda az sebebini ve nasil arttiracagimizi bilen var mi?

• dsi4513 D kullanıcısına yanıt
    Şubenize gidin ve bireysel müşteri danışmanınız ile başvurun hocam.

• 
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.