Şimdi Ara

Axess'den son dakika- toplam 500 TL harcamaya 50 TL chip para (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
487
Cevap
3
Favori
22.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070783/samsung_s5360_galaxy_y_white_akilli_telefon

Bana axess'i olan bir vatandaş bu ürünü alabilir mi? 400 TL ürün fiyatı, %10 internet alışverişinden kazanacak, kredi kartıyla 100 TL'lik herhangi bir alışveriş yaptığında 50 TL daha kazanacak. Ben hemen EFT yapacağım. Teklifler PM ile.
  • Arkadaşlar Hizlial.com'dan bilgisayar alacağız. Öncelikle 1000'sini axessle ödeyeceğiz. Geri kalanını başka kartla. Sitede Can Limiti Bölümünde ödeme yaparken Axess Sanal Kartla 500 TL + Axess Asıl Kartla 500 TL şeklinde ödeme yapılabilir mi sizce? Eğer böyle olursa %10+Son Dakika=100 TL Chip para garanti olur. Ama bu sefer de 12 GB+VINN gider. Para, VINN'a göre daha öncelikli bizim için.

Sizce ne yapalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okunmaz

Arkadaşlar Hizlial.com'dan bilgisayar alacağız. Öncelikle 1000'sini axessle ödeyeceğiz. Geri kalanını başka kartla. Sitede Can Limiti Bölümünde ödeme yaparken Axess Sanal Kartla 500 TL + Axess Asıl Kartla 500 TL şeklinde ödeme yapılabilir mi sizce? Eğer böyle olursa %10+Son Dakika=100 TL Chip para garanti olur. Ama bu sefer de 12 GB+VINN gider. Para, VINN'a göre daha öncelikli bizim için.

Sizce ne yapalım?

Bence tamamını sanal karrtan alıp 50 TL internet alışverişine bonusu ve Vınn'ı kapmak. Vınn başlığında Ankara'dan 90 TL'ye almak isteyen bir arkadaş var (Ankara'da iseniz). Sözün kısası, Vınn'ı 50 TL üzerine elden çıkarma imkanınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 25 Şubat 2012; 12:19:45 >
  • 518.50 TL'lik kontor aldım ve kartıma yansımış. 55.18 TL bonus 50 TL SON DAKİKA %1 Hızlı al Chip para! + diğer %10'dan 50 TL gelecek 1 martta kontorleri hatta yükledim.Turkcell'e numaramı taşıyıp 600 TL'lik kontorle hattımı taşıyacağım.kayıpsız 100 TL nakde dönmüş olucak:)
  • güvenle altın alabileceğimiz en hesaplı site hangisi?
  • peki bu kampanyaların yanında taksit erteletmedende yararlanabiliyormuyuz. (mayısta ödeme )
  • taksitli alışverişlerde dahilmi
  • dahil tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyeniceli

518.50 TL'lik kontor aldım ve kartıma yansımış. 55.18 TL bonus 50 TL SON DAKİKA %1 Hızlı al Chip para! + diğer %10'dan 50 TL gelecek 1 martta kontorleri hatta yükledim.Turkcell'e numaramı taşıyıp 600 TL'lik kontorle hattımı taşıyacağım.kayıpsız 100 TL nakde dönmüş olucak:)

Hocam 55.18 tl lik bonusu anlayamadım. Birde 50 TL son dakika olayını şimdimi gerçekleştirdiniz? Bende teknosadan 999 tl ye HB906TA ses sistemi almak istiyorum. Ne kadarlık bir kazancım olurki ?
  • Arkadaşlar kampanya şartlarında sanalkart yazmıyor, müşteri hizmetlerini de aradım sanalkart geçerli değil dedi, bunun üzerine neden geçerli olmuyor, asıl kart numarasını kullanınca iki kampanyadan faydalanıyorsunuz ama sanal kart olunca bu kampanyadan faydalandırmıyorsunuz bu haksızlık değil mi diye sordum, bir dakika dedi, sonra sanalkart da dahil dedi. Ancak benim içim yine de rahat değil... birkaç kişi daha doğrulatırsa iyice emin olabiliriz... aksi halde siparişimi iptal ettirip yeniden sipariş vereceğim...
  • peki sanal kartla yapılan alışverişler dahil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkusat

peki sanal kartla yapılan alışverişler dahil mi

bu konu hala netleşmedi sanırım...
  • Sanal kartla 1000 Tl harcadık bugün. Bakalım neler gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

Son Dakika! 50 TL chip-para fırsatı!

23-29 Şubat tarihleri arasında 500 TL harca, 50 TL chip-para kazan!

Kampanya detayları:

* Kampanya 23-29 Şubat tarihleri arasında geçerlidir.
    * Akaryakıt ve market hariç, tüm sektörlerde yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
    * Kuyumcu ve kumar harcamaları, Nakit Avans ve türevleri kampanyaya dahil değildir.
    * Kampanyadan Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess ve Axess exi-26 kart sahipleri faydalanabilir. Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    * 50 TL chip-para kazanmak için, ilgili sektörlerde toplam 500 TL harcama yapılması ve 1 Mart tarihinde SON yazıp Turkcell’den 4566’ya, diğer operatörlerden 05327524566’ya sms gönderilmesi gerekmektedir.
    * SMS tutarı Turkcell müşterileri için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörü müşterileri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
    * 23-29 Şubat arasında yapmış olduğunuz harcamalar kontrol edilip, 500 TL harcama yapmanız durumunda 50 TL chip-para ödülünüz 3 Mart’ta kartınıza yüklenecektir.
    * Kampanyadan kazanılan chip-paraların son kullanma tarihi 6 Mart 2012’dir.
    * Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Vergi harcamaları dahil galiba..

1 martta son yazmayı unutmamak gerekir...

Benim bir sorum olacak ben diğer kampanyaya da katıldım.

yani şu kampanya:http://forum.donanimhaber.com/m_57996173/tm.htm

Şimdi benim iki kampanyadan yararlanmak için sanal karttan mı alışveriş yapmam gerek yoksa normal axessle mi?

Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

• sanalpazar üzerinden kısa bir süreliğine site komisyonunu göz önüne alarak çok uygun fiyata kontör satışı gerçekleştirmekteyiz..

ilgilenen arkadaşlara duyrulur..

istediğiniz miktarı sanalpazar mesaj kısmından istekte bulunarak özel satışta gerçekleştirmektediyiz..

sitenin arama butonundan "kontör" yazarak tüm operatör kontörlerini sıralayabiliceğiniz gibi

örnek linkimizdende ulaşabilirsiniz: http://www.sanalpazar.com/Turkcell-50-Tl-Kontor-12-Taksit-Imkani__isp2808071

ÜSTELİK SANAL PAZARIN 12 AY TAKSİT FIRSATIYLA hattınıza KONTÖR YÜKLEYiN.

sanal pazar elektronik olarak yansımakatadır ekstranıza..

saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: askan_00

quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

kapatmak istiyorum diye arayın zaten 50 tl chip para veriyorlar:)

emin misiniz?

valla eminim ben kesinlikle kapatmak için aradım. 50 tl çippara verelim dediler
  • Daha önce de yazdım yine yazıyorum;kart aidatında adamına göre muamele yapılır.Bankanın ne kadar müşterisi olduğunuz,mesleğiniz,maaşınız,aylık harcama durumunuz...
    Siz arasınız 444 xx xx numarasını; müşteri hizmetleri yetkilisinin önüne size sunabileceği teklifler çıkar.Hangisini yerseniz.Hatta ben garanti ve akbankı iptal ettirdikten 3 ay sonra arayıp yine puan yükleme teklifi sundular
  • sanal kart alışverişleri dahil MH.sordum
  • Umarm dahildir. Diğer kampanya ile birleştirip 2 kuşuda vurmak istiyorum.
    İhtiyaç olsada VINN kotasınıda doldurabilsek keşke. (1000 TL)
  • 29 şubat dahil midir?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.