Bildirim
Axess 1500 e 30 chip para
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bana kişiye özel giyim gelmiş 150/10 toplam 50, babama bu gelmiş. Kişiye özel dağıtıyorlar sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haydar başşşş -
1500/30 gelmiş teşekkürler -
Gelmedi :( -
gelmemiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Axess nadas vakti gelmiş bu ay gelen giden yok
Gelmemiş -
2. Defa 1500/30 gelmiş
İş aş ... ...
Geçen ay 500/50 ve 1500/30 vardı şimdi sadece bu -
850/30 gelmiş -
Bana ozel ay sonuna kadar akaryakitta her 150tl ye 10tl chip gelmis max 50tl. Mobil odeme yapincada %3 geliyor 150/14,5 yine fena degil -
Akbank temassız %1 ve 4000/50 gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico26 -- 1 Mart 2021; 11:36:10 > -
Tek suçumuz kartı aktif kullanmak anasını satiyim. Böyle çerezler bize o yüzden gelmiyor.
-
Akbank 4000/50 gelmiş -
Baş baş -
Hocam sende yönlendir o zaman geçen ay bişey gelmedi kartı attım çekemceye bu ay gelmiş -
Gelmiş bu ay bana da oran düşük ama olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Federico26
Hocam sende yönlendir o zaman geçen ay bişey gelmedi kartı attım çekemceye bu ay gelmişBen nakit vs kullanmıyorum. Kart bile kullanmıyorum. Telefon ile NFC ödeme yapıyorum. Maalesef bunu yapamam o yüzden :(
Benzer içerikler
- vakıfbank platinum plus metal
- akbank hepsiburada kampanyası
- eğitim harcamalarına taksit yapan bankalar
- hangikredi ücretsiz kod 2025
- n kolay extra
- tom nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X