Alan, kullanan var midir? 9000TL civarina bulunabiliyor. Webos 5.0 oldugu yazilmis, netflix lisanslidir diye dusunuyorum ama emin degilim. Aslinda xbox bagli kullanacagim, gerekirse mibox baglarim yazilim kismi ikinci planda, panel nedir, beni en cok endiselendiren nokta ise ışık sizmasi riski? Konu hakkinda bilgisi olan var mi? axen AXEN 65'' 165 Ekran Frameless Ultra HD 4K webOS Smart TV AX65FIL240 | AXEN https://www.axen.com.tr/axen-65-165-ekran-frameless-ultra-hd-4k-webos-smart-tv-ax65fil240/ |
AXEN AX65FIL240 UHD WebOS Akıllı LED TV
AXEN AX65FIL240, etkileyici görüntü kalitesi ve akıllı özellikleriyle ev eğlence deneyiminizi yeni bir seviyeye taşıyor. 164 ekran UHD çözünürlüğü, nefes kesici netlikte ve gerçeğe yakın renklerde görüntüler sunar. WebOS işletim sistemi, sezgisel gezinme ve çok çeşitli akış uygulamalarına erişim sağlar.
Özellikler:
- 164 cm (65") UHD Ekran: Kusursuz netlik ve çarpıcı renkler
- WebOS İşletim Sistemi: Kolay gezinme ve çok sayıda akış uygulaması
- 1.5 GB RAM: Hızlı performans ve sorunsuz çoklu görev
- Gerçek 4K HDR: Geliştirilmiş kontrast ve renk aralığı
- Dolby Vision ve Atmos: Sürükleyici ses ve görüntü deneyimi
- Akıllı Uzaktan Kumanda: Sesli asistan desteği ve kolay kontrol
- Dahili Uydu Alıcısı: Kanal arama ve izleme rahatlığı
AXEN AX65FIL240, üstün görüntü kalitesi, akıllı özellikleri ve uygun fiyatıyla ev eğlence ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel bir seçimdir. Kullanıcı yorumları, cihazın mükemmel performansını, kolay kullanılabilirliğini ve mükemmel görüntü kalitesini övmektedir.
Ev eğlence sisteminizi bir sonraki seviyeye taşımak için AXEN AX65FIL240'ı tercih etmeyi mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.