Bildirim
Axen 22' aldım usb girişi de var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bendede axen tv var. usb girişli. sadece resim müzik açıyor :))) bu özelliği de kullananlar oluyordur belki. -
quote:
Orijinalden alıntı: rebellisch
bendede axen tv var. usb girişli. sadece resim müzik açıyor :))) bu özelliği de kullananlar oluyordur belki.
ben alırken usb özelliği yoktu ama eve gelince varolduğunu gördüm çalışma belirtisi alamadım ama... -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa6533
quote:
bendede axen tv var. usb girişli. sadece resim müzik açıyor :))) bu özelliği de kullananlar oluyordur belki.
ben alırken usb özelliği yoktu ama eve gelince varolduğunu gördüm çalışma belirtisi alamadım ama...
Çalışması lazım. Dosya biçimi desteklenmemiştir. Ya da video oynatma özelliği yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
quote:
quote:
ben alırken usb özelliği yoktu ama eve gelince varolduğunu gördüm çalışma belirtisi alamadım ama...
Çalışması lazım. Dosya biçimi desteklenmemiştir. Ya da video oynatma özelliği yoktur.
uydu alıcısını medya oynatıcı özelliğide olduüğundan pekte ayrıntılı denemedim açıkçası ... 300 Tlye full hd 22" axen aldım fiyatına göre iyi usb de oynatıyorsa çok daha iyi olur ama şöyle bir problem var ekranın sol tarafı çok ısınıyor yani elleyince baya sıcak sağ tarafı soğuk benim bildiğim LED ekran ısınma yapmaz o ısınmayı yapan içindeki adaptör müdür acaba? birde içinden tv kapalı iken(fiş takılı) kıyıl kıyıl böyle klasik adaptör/elektrik sesi geliyor. en sinir olduğum ses. bir arıza göstergesi olduğunu sanmıyorum pcnin adaptöründen veya çoğu adaptörden dikkatli dinlenince gelen bir ses ama tv deki biraz fazla... arıza var mıdır acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6533 -- 25 Nisan 2013; 16:44:51 >
-
gerçi arıza göstergesi de olabilir hp ye mail attım böyle ses geliyo adaptörden diye yenisini gönderdiler... Ama çalışma şarj etme sorunu olmadığınıda söyledim... adaptörlerden gelen bu sesin gerçek sebebi nedir acaba -
quote:
quote:
quote:
quote:
Çalışması lazım. Dosya biçimi desteklenmemiştir. Ya da video oynatma özelliği yoktur.
uydu alıcısını medya oynatıcı özelliğide olduüğundan pekte ayrıntılı denemedim açıkçası ... 300 Tlye full hd axen aldım fiyatına göre iyi usb de oynatıyorsa çok daha iyi olu ama şöyle bir problem var ekranın sol tarafı çok ısınıyor yani elleyince baya sıcak sağ tarafı soğuk benim bildiğim LED ekran ısınma yapmaz o ısınmayı yapan içindeki adaptör müdür acaba? birde içinden tv kapalı ike(fiştakılı) kıyıl kıyıl böyle klasik adaptör sesi geliyor. en sinir olduğum ses. bir arıza göstergesi olduğunu sanmıyorum pcnin adaptöründen veya çoğu adaptörden dikkatli dinlenince gelen bir ses ama tv deki biraz fazla... arıza var mıdır acaba.
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim. Fiyatı bayağı ucuz olunca cihazda düşük kalite malzeme kullanılıyor. Devrelerin yerleştirilmesinde fazla dikkat edilmiyor. Yani o cihazda bu tür şeyler normal gibi geliyor bana.
Yalnız şu da var. Elektronik şans işi. Öyle ucuz ürünler var ki, pahalı olan muadiline taş çıkartır. Fakat bu da binde bir olur.
Ben de bir ay önce LG marka 22 inc Full HD LED TV aldım. Fazlasıyla memnunum. fakat 470 TL verdim. Çok araştırdım. Araştırdığım dönemde Axen 299,00 TL idi. Sunny vardı. 350 TL idi. Fakat ben ucuz etin yahnisi misali uzak durdum.
İçinizi kararttı isem kusura bakmayın. Yeni aldım dediğiniz için yazdım bunları. Aldığınız yere gidin. başka Axen TV'leri gözlemleyin. Yol yakınken yapın bunu.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
uydu alıcısını medya oynatıcı özelliğide olduüğundan pekte ayrıntılı denemedim açıkçası ... 300 Tlye full hd axen aldım fiyatına göre iyi usb de oynatıyorsa çok daha iyi olu ama şöyle bir problem var ekranın sol tarafı çok ısınıyor yani elleyince baya sıcak sağ tarafı soğuk benim bildiğim LED ekran ısınma yapmaz o ısınmayı yapan içindeki adaptör müdür acaba? birde içinden tv kapalı ike(fiştakılı) kıyıl kıyıl böyle klasik adaptör sesi geliyor. en sinir olduğum ses. bir arıza göstergesi olduğunu sanmıyorum pcnin adaptöründen veya çoğu adaptörden dikkatli dinlenince gelen bir ses ama tv deki biraz fazla... arıza var mıdır acaba.
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim. Fiyatı bayağı ucuz olunca cihazda düşük kalite malzeme kullanılıyor. Devrelerin yerleştirilmesinde fazla dikkat edilmiyor. Yani o cihazda bu tür şeyler normal gibi geliyor bana.
Yalnız şu da var. Elektronik şans işi. Öyle ucuz ürünler var ki, pahalı olan muadiline taş çıkartır. Fakat bu da binde bir olur.
Ben de bir ay önce LG marka 22 inc Full HD LED TV aldım. Fazlasıyla memnunum. fakat 470 TL verdim. Çok araştırdım. Araştırdığım dönemde Axen 299,00 TL idi. Sunny vardı. 350 TL idi. Fakat ben ucuz etin yahnisi misali uzak durdum.
İçinizi kararttı isem kusura bakmayın. Yeni aldım dediğiniz için yazdım bunları. Aldığınız yere gidin. başka Axen TV'leri gözlemleyin. Yol yakınken yapın bunu.
yok aslında cihazın malzemesi ve tasarımı gayet yerinde. ama şunu öğrenmek istiyorum sizin led tvnin uzun süre çalışırken arkasında ısınan bir tarafı var mı. elinizle yokladığınızda ısı hep bir taraftamı toplanıyor yani led tvlerin genel karakteristik özelliğimi budur onu merak ediyorum. en nihayetinde adaptör var ve ısı yapar...
-
quote:
yok aslında cihazın malzemesi ve tasarımı gayet yerinde. ama şunu öğrenmek istiyorum sizin led tvnin uzun süre çalışırken arkasında ısınan bir tarafı var mı. elinizle yokladığınızda ısı hep bir taraftamı toplanıyor yani led tvlerin genel karakteristik özelliğimi budur onu merak ediyorum. en nihayetinde adaptör var ve ısı yapar...
Az önce film seyrettim. Bir saat açık kaldı Led TV. Fakat hiç ısınma emaresi yoktu. Gayet normaldi. -
bendede seg marka led tv var . vestel üretimi . ekranı falan ısınıyordu galiba. bence normaldir kafaya takmaya gerek yok. led tvler lcdlere göre daha az ısınır çünkü aydınlatma lcdlerde arkada fluoresan led lerde ise ( elinizdeki ürün büyük ihtimal edge led) yanlardan ledlerle sağlanıyor. zaten tek fark bu. led tv yi ben eskiden farklı bir teknoloji sanıyordum ancak isim oyunuymuş meğerse :) -
quote:
bendede seg marka led tv var . vestel üretimi . ekranı falan ısınıyordu galiba. bence normaldir kafaya takmaya gerek yok. led tvler lcdlere göre daha az ısınır çünkü aydınlatma lcdlerde arkada fluoresan led lerde ise ( elinizdeki ürün büyük ihtimal edge led) yanlardan ledlerle sağlanıyor. zaten tek fark bu. led tv yi ben eskiden farklı bir teknoloji sanıyordum ancak isim oyunuymuş meğerse :)
ne ayrıntılar varmış meğer doğru söylüyorsunuz sanırım bizimki yandan led li :) galiba çünkü ekranın sağ tarafında tam kenar kısmı biraz fazla parlıyor diğer yanlarla uyumsuzluk var.. zaten ısınan tarafta o parlayan taraf . aslında iyi birşey değil biraz dikkatli bakınca tabi oransızlık oluyor olsun... yandan led arkadan led benim anlamadığım bu ekranlarda milyon tane lambacık var diye tahmin ediyorum öyle değil galiba biyerde büyük lamba var yandan ortadan parlıyormu nedir çözemedim...
-
quote:
quote:
bendede seg marka led tv var . vestel üretimi . ekranı falan ısınıyordu galiba. bence normaldir kafaya takmaya gerek yok. led tvler lcdlere göre daha az ısınır çünkü aydınlatma lcdlerde arkada fluoresan led lerde ise ( elinizdeki ürün büyük ihtimal edge led) yanlardan ledlerle sağlanıyor. zaten tek fark bu. led tv yi ben eskiden farklı bir teknoloji sanıyordum ancak isim oyunuymuş meğerse :)
ne ayrıntılar varmış meğer doğru söylüyorsunuz sanırım bizimki yandan led li :) galiba çünkü ekranın sağ tarafında tam kenar kısmı biraz fazla parlıyor diğer yanlarla uyumsuzluk var.. zaten ısınan tarafta o parlayan taraf . aslında iyi birşey değil biraz dikkatli bakınca tabi oransızlık oluyor olsun... yandan led arkadan led benim anlamadığım bu ekranlarda milyon tane lambacık var diye tahmin ediyorum öyle değil galiba biyerde büyük lamba var yandan ortadan parlıyormu nedir çözemedim...
bahsettiğiniz tvler oled tv olarak geçiyor. şuan piyasada pek yok. led aydınlatmalı lcd tvleri led tv diye satıyorlar :==))
-
32 ekran Vestel led tv var. Merak ettim ısınma var mı diye baktım ki arkasında kablo girişlerinin olduğu yerin üstündeki ufak bi alan rahatsız edici derecede ısınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
bahsettiğiniz tvler oled tv olarak geçiyor. şuan piyasada pek yok. led aydınlatmalı lcd tvleri led tv diye satıyorlar :==))
bizimkiler led değil diyosunuz :) sayılmaz o zaman.. daha doğrusu biraz baktımda oled ekranların perpormans problemi oluyor galiba geliştirilmesi lazım piyasada yok gibi bişi.... önemli olan bu aydınlatmanın dengeli olması galiba bizimki yandan zorluyor anca (ee piyasadaki en ucuz ürünü aldım 290TL full hd) meselaşu videoda anlatamaya çalıştığı iyi olan ürün lambaları dengeli dağılmış o yüzden kaliteli .... bizimkinin sade sağ tarafında bi led lamba var dediğiniz gibi galiba :) o da power led dir heralde ondan ısınıyır...
-
hocam bu sistemi anlamak istersen vestelin mega fabrikalar belgeselini izle. orda yandan led aydınlatmalı lcd ve fluoresan aydınlatmalı lcd tvleri görebilirsin. belgesel de güzeldir tavsiye ederim. ayrıca problemin aşırıysa garantilik bir durumdur. servise danışabilirsin. sadece sağ tarafta led olması diye bir durum yok. panelin o kısımdan ışık sızdırması var. -
quote:
hocam bu sistemi anlamak istersen vestelin mega fabrikalar belgeselini izle. orda yandan led aydınlatmalı lcd ve fluoresan aydınlatmalı lcd tvleri görebilirsin. belgesel de güzeldir tavsiye ederim. ayrıca problemin aşırıysa garantilik bir durumdur. servise danışabilirsin. sadece sağ tarafta led olması diye bir durum yok. panelin o kısımdan ışık sızdırması var.
teşekkürler dediğiniz belgeselin dediğinz kısmını izledim ve anladım teşekkürelr peki amoled denilen ekranlarda arka aydınlatma nasıl oluyor. birde bu amoledlerin bazı renkleri çabuk eskidiğinden uzun ömürlü olmuyor diyorlar.... samsung cep telefonlarında var amoled başka varmı bilmiyoırum -
Merhabalar,
Axen 22 ' LED LCD TV aldım. Bir ara sadece servis için kullanılan USB girişlerin bakım menuleri içinden film ve resim için açılabildiği hakkında makale okumuştum. Bu TV'nin bakım menusune nasıl girildiğini bilen var mı?
Saygılarımla.
Bu arada biraz önce TV'yi söktüm, LCD panelleri Samsung marka idi. Baya sevindim. Kaliteli panel kullanmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orucreis13 -- 30 Haziran 2013; 0:08:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: orucreis13
Merhabalar,
Axen 22 ' LED LCD TV aldım. Bir ara sadece servis için kullanılan USB girişlerin bakım menuleri içinden film ve resim için açılabildiği hakkında makale okumuştum. Bu TV'nin bakım menusune nasıl girildiğini bilen var mı?
Saygılarımla.
Bu arada biraz önce TV'yi söktüm, LCD panelleri Samsung marka idi. Baya sevindim. Kaliteli panel kullanmışlar.
benim ekranın tam olarak sağ kenarı boylu boyunca eldeğmeyecek şekilde sıcak .diğer taraf ise soğuk ılık... bu ısınan tarafta hafifte olsa bir ışık parlaması var acaba bu ısınmanın sebebi sizde panelin led aydınlatmasının sağ sağda birikmiş olmasından mı? -
Bu tv'de vga girişi var mı? Monitör olarak kullanmak istiyorum bu ürünü.incehesap sitesine sorduğumda vga girişi yok dedi ama internette incelediğimde vga girişi olduğu belirtiliyor. Bu ürünü kullanan arkadaşlar bu sorumu cevaplarsa sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: iceberg4835
Bu tv'de vga girişi var mı? Monitör olarak kullanmak istiyorum bu ürünü.incehesap sitesine sorduğumda vga girişi yok dedi ama internette incelediğimde vga girişi olduğu belirtiliyor. Bu ürünü kullanan arkadaşlar bu sorumu cevaplarsa sevinirim.
vga var hatta usb yazmaz o da var baya bi ses çıkışları var usb sade elektrik amaçlı galiba ama işe yarıyor... bu tv den şikayetim belli işte yazdım...
Benzer içerikler
- vestel tv kablosuz erişim seçeneği yok
- samsung akıllı kumanda çalışmıyor
- lg sihirli kumanda imleç çıkmıyor
- lg tv ses var görüntü yok
- onvo tv sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- one ui ne ise yarar
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- telefonu televizyona yansıtma
- tcl hangi ülkenin
- samsung 2025 tv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X