Bildirim
AXE (Deodorant + Şampuan) ve/veya (Deodorant + Duş Jeli) - Kargo Bedava

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Duş jeli idare eder ama deodorant nedense hiç kalıcı değil ya da bana öyle geliyor. 3 kere aldım 4.ye elim gitmiyor. -
şampuanı bende kaşıntı yapmıştı ondan beri axe'ın şampuanına karşıyım duş jeli deo iyi ama. -
En az 2-3 defadir aciliyor bu konu aldiracaksiniz illa :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Africa olanı aldım ve beğendim. 2.ye sipariş verdim. Bence alınır.. -
bunlara ilave şunuda almıştım benç saç kurutmadan gayet memnunum. saçları kabartmadan güzel kurutuyor. çok minik şık kullanışlı bir saç kurutma makinesi
http://www.hepsiburada.com/liste/dove-men-care-ozel-bakim-seti-deri-canta-hediyeli-dus-jeli-deodorantcream-bar/productDetails.aspx?productId=sgun21021722&categoryId=26012112 -
-
Yediğimiz domatesten içtiğimiz içeceğe kadar İsrail olmayan şey yokki. Adamlar dünyayı ele geçirmiş. Ki boykot bizim halkta tutmuyor ne yazıkki
Söyledim Africa olanından eyw -
almayın israil markası
Unileverin tüm ürünleri deterjanlar kimyasallar şu bu neticede israil sermayesine gider -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmethunlu
Yediğimiz domatesten içtiğimiz içeceğe kadar İsrail olmayan şey yokki. Adamlar dünyayı ele geçirmiş. Ki boykot bizim halkta tutmuyor ne yazıkki
Haklısın ama üzerinde direk israel yazısını gorunce kendimi bir tuhaf hissettim açıkcası o yüzden yazdım..
Kimseye boykot yapın demiyorum ama yapıyorsanız bilin ki üzerinde israel yazıyor.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 5 Ağustos 2014; 13:37:02 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
boykot ediyorum almıyorum -
ithal etmesinler ozaman..devlet milleti keriz yerine koyuyor..bizde burada sözde boykot edeceğiz.. -
Arkadaşlar ithal edilen malı almamakla boykot olmaz. Eğer gerçek anlamda bir boykot istiyorsak ülkemizin malları ithal etmemesi gerekiyor.
eğer alacaksanız afrikayı öneririm hoş hafif kokusu var 3 yıldır kullanırım.bu arada fiyat gerçekten iyi -
Boykot yapacaklar sebze yemesinler. Tohumların büyük çoğunluğu İsrail malı.
Markete hele hiç gitmesinler, evde bulgur, ayran yesinler. -
quote:
Orijinalden alıntı: smyrnaa35
eğer alacaksanız afrikayı öneririm hoş hafif kokusu var 3 yıldır kullanırım.bu arada fiyat gerçekten iyi
1 Tane aldım da 1 tane daha mı söylesemki hocam normal fiyatı 20 felan diyor alsam mı ki ?
(Aslında alacam da biri de pekiştirsin diye çabalıyorum ) -
Boykot diyenler bu ürünlerin israil malı olduğunu kanıtlayabilir mi ?, Facebook görsellerinden bakıp karar verilecek bir şey değil çünkü bunlar. Laf atmak için söylemiyorum aksine desteklemek istiyorum ama bildiğiniz üzere Axe markası Unilever'ın alt markası. Unilever ise multinational company (yani çok uluslu bir şirket). Birden fazla ortağa sahip bir şirket için israil markası damgasını vermek için ortaklık yapısına ulaşmak lazım. Nitekim Unilever kuruluşu Holladalı Unie'in ile İngiliz Lever'in birleşmesi ile oluşuyor. Bunun dışında P&G'de sektörün diğer devi benzer şekilde kuruluyor. Bu şirketlerin ortaklık yapısını araştırdım ama bulamıyorum. Hissedarlarını bulup ona göre klonuşmak lazım yoksa şirket israil şirketi filan değil israiller tarafından da kurulmuş değil. Bilen varsa bunları beni yeşillendirsin bi zahmette kanıta göre konuşalım. -
Geçen ay aynı kampanyadan şampuanlı olanı almıştım. Şampuanın pekde iyi olduğu söylenemez. Saçıma sürmeden sanki dağılıyor gibi. Kokusuda bir farklı geldi. Belkide bana özgüdür bilemeyeceğim ben şampuanından memnun kalmadım. -
hocam ben 8 e alıyorum deodorantını 2 tl ye geliyor duş jeli.ben 2 tane aldım bilmem yeterli mi bu senin için
Benzer içerikler
- spotify 3 ay ücretsiz
- tutaste parfüm
- tod kampanya
- migros fotoğraf baskı
- trendyol plus nedir
- amazon indirim günleri 2025
- prime day
- letgo kargo ücreti
- black friday ne zaman 2025
- amazon indirim kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X