Şimdi Ara

AXE (Deodorant + Şampuan) ve/veya (Deodorant + Duş Jeli) - Kargo Bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C£nq

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Boykot diyenler bu ürünlerin israil malı olduğunu kanıtlayabilir mi ?, Facebook görsellerinden bakıp karar verilecek bir şey değil çünkü bunlar. Laf atmak için söylemiyorum aksine desteklemek istiyorum ama bildiğiniz üzere Axe markası Unilever'ın alt markası. Unilever ise multinational company (yani çok uluslu bir şirket). Birden fazla ortağa sahip bir şirket için israil markası damgasını vermek için ortaklık yapısına ulaşmak lazım. Nitekim Unilever kuruluşu Holladalı Unie'in ile İngiliz Lever'in birleşmesi ile oluşuyor. Bunun dışında P&G'de sektörün diğer devi benzer şekilde kuruluyor. Bu şirketlerin ortaklık yapısını araştırdım ama bulamıyorum. Hissedarlarını bulup ona göre klonuşmak lazım yoksa şirket israil şirketi filan değil israiller tarafından da kurulmuş değil. Bilen varsa bunları beni yeşillendirsin bi zahmette kanıta göre konuşalım.

Fotoğrafa bakabilirsen israel yazıyor..

AXE (Deodorant + Şampuan) ve/veya (Deodorant + Duş Jeli) - Kargo Bedava

üzerinde israil yazan her şey israil malı mı oluyor hocam ? Tamam boykot kararınız çok güzel ama şu işi bilinçli yapsak daha güzel olmaz mı ? Sırf meraktan bayağıdır araştırdım Unilever şirketini birden çok şirketi bilmem kaç bin de yatırımcı çıkıyor. Bunların hepsi israilli mi ki mal israilin oluyor. Sizin dediğiniz şuna benziyor yani Koç'un %10 hissesi israilli yatırımcının o yüzden mal israil malı. Yapmayın gözünüzü seveyim. Yatırım işi bu milyonlarca yatırımcı var. Ona bakarsanız yanlış hatırlamıyorsam akaryakıt devlerinin çoğunda israilli yatırımcı var. Yani araştırıp bulursunuz %51 yatırım payı israillilerin (yahudilerin diyelim hadi çoğu israilde değil), o zaman almayalım boykota başlayalım bilinçli olarak.

Biraz yukarıda mesajım var okuduysaniz kimseye boykot felan yapın demem ama üzerinde israel yazıyor demişim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eh işte birini 3 liraya alıyorsun gibi birşey oluyor. Kullanan için güzel fırsat.
  • Migros'lar da (eğer bölgenizde varsa) AXE DARK TEMPTATION DUŞ JELİ + 100 ml. PARFÜM + DEODORANT set olarak 15,90.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/33879295-32273-axe-dark-temptation-dus-jeli-+-parfum-+-deodorant-3-lu-paket
  • C£nq C kullanıcısına yanıt
    adamlar israilli olmasa sherut.israel@unilever.com diye mail adresini niye ürünün üzerine bastırsınlar arkadaşım. nasıl bir çerçeveden bakıyorsun olaya anlayamadım doğrusu. amacın birşeyleri savunmaksa bile gördüğünü inkar etmeden yapsan daha iyi olacak. yahudiyle israilliyi nasıl ayırt ettin onu da anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

adamlar israilli olmasa sherut.israel@unilever.com diye mail adresini niye ürünün üzerine bastırsınlar arkadaşım. nasıl bir çerçeveden bakıyorsun olaya anlayamadım doğrusu. amacın birşeyleri savunmaksa bile gördüğünü inkar etmeden yapsan daha iyi olacak. yahudiyle israilliyi nasıl ayırt ettin onu da anlayamadım.

Nasıl bir çerçeveden mi bakıyorum ?. Yahu israil şirketi ise kanıtlayın diyorum, üzerinden sherut.israel yazması ki mail adresi bu mudur kanıt ? Araştır biraz sherut israel diye adam var unileverda çalışan çıkıyor. Oraya .israel yazdırıp mı israil şirketi oluyor adamlar. Ben diyorum multinational corporation sen diyorsun .israel ohoo. Ben sana boykot etme ya da et demiyorum, neyi boykot ettiğini bil diyorum. Git araştır öğren diyorum.

• axe ın kalıcılığı kötü katılırım, ama axe dan başkasınıda kullanmaya elim gitmiyor alışkanlık olmuş

aldım duş jellisinden bi tane. haber için teşekkürler
    unilever'de çalışan adam mı? :) şirketler artık destek için şahıs maillerini yazar olmuş. bu müşteri hizmetlerine ait bir mail adresi. ortaasya bölgesiyle türkler ilgileniyor ama ne hikmetse iletişim için israil maili var.

israil'in tüm şirketleri tabiki halka açık olduğu için multinational olmak zorunda. sanıyor musun ki koka kola'nın %100'ü israillilere ait. %50'si efes'in, %30'u halka açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

unilever'de çalışan adam mı? :) şirketler artık destek için şahıs maillerini yazar olmuş. bu müşteri hizmetlerine ait bir mail adresi. ortaasya bölgesiyle türkler ilgileniyor ama ne hikmetse iletişim için israil maili var.

israil'in tüm şirketleri tabiki halka açık olduğu için multinational olmak zorunda. sanıyor musun ki koka kola'nın %100'ü israillilere ait. %50'si efes'in, %30'u halka açıktır.

Benim kastım da zaten buna yönelik bir şeydi. Net bilgi bulunmuyor diyorum. Müşteri hizmetleri olur, ofis olur onlardan birinin e-postası verilmiş. Multinational corporation demek halka açık demek değildir önce onu bi öğrenin. Ben sırf halka açıklığından söz etmiyorum, bir den çok ortaklı yapısından söz ediyorum. Neyse tamam kardeşim, bildiğiniz gibi yapmaya devam edin. Bir e-mailden şirketin israil şirketi olduğunu çıkaracak kadar ( ki bu şirket ingiliz hollanda ortakları kuruluşu) zekalı iseniz, orataya başka belge kanıt koyamıyorsunuz diyecek başka bir şey yok. Burdan okuyan diğer adamlarda benim boykota karşı olduğumu sanmasınlar, aksine bireysel boykot yapılabilecek en mantıklı davranış her konuda tepkinizi bireysel olarak koymanız için. Ama tepki koymadan önce facebook bilgisi ile koymayın diyorsum sadece. Ha şirketin israil şirketi olduğuna dair belgesi olan varsa bilgilendirsin ki biz de bilelim diyorum. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.

yazdıklarımı anlamaktan zorluk çeken insanın zekalı iseniz demesi biraz ilginç. kaldı ki birşeyleri öğretme çabasına girmekle de neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamadım.
    bir kere laf anlatmak için seviyesizliği seçerek kendini boş yere yoruyorsun. cahille sohbete mi girilirmiş. hadi yoluna..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.