Bildirim
AXE (Deodorant + Şampuan) ve/veya (Deodorant + Duş Jeli) - Kargo Bedava (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil


Giriş
Mesaj
-
-
Eh işte birini 3 liraya alıyorsun gibi birşey oluyor. Kullanan için güzel fırsat. -
Migros'lar da (eğer bölgenizde varsa) AXE DARK TEMPTATION DUŞ JELİ + 100 ml. PARFÜM + DEODORANT set olarak 15,90.
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/33879295-32273-axe-dark-temptation-dus-jeli-+-parfum-+-deodorant-3-lu-paket -
adamlar israilli olmasa sherut.israel@unilever.com diye mail adresini niye ürünün üzerine bastırsınlar arkadaşım. nasıl bir çerçeveden bakıyorsun olaya anlayamadım doğrusu. amacın birşeyleri savunmaksa bile gördüğünü inkar etmeden yapsan daha iyi olacak. yahudiyle israilliyi nasıl ayırt ettin onu da anlayamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: snomask
adamlar israilli olmasa sherut.israel@unilever.com diye mail adresini niye ürünün üzerine bastırsınlar arkadaşım. nasıl bir çerçeveden bakıyorsun olaya anlayamadım doğrusu. amacın birşeyleri savunmaksa bile gördüğünü inkar etmeden yapsan daha iyi olacak. yahudiyle israilliyi nasıl ayırt ettin onu da anlayamadım.
Nasıl bir çerçeveden mi bakıyorum ?. Yahu israil şirketi ise kanıtlayın diyorum, üzerinden sherut.israel yazması ki mail adresi bu mudur kanıt ? Araştır biraz sherut israel diye adam var unileverda çalışan çıkıyor. Oraya .israel yazdırıp mı israil şirketi oluyor adamlar. Ben diyorum multinational corporation sen diyorsun .israel ohoo. Ben sana boykot etme ya da et demiyorum, neyi boykot ettiğini bil diyorum. Git araştır öğren diyorum.
-
axe ın kalıcılığı kötü katılırım, ama axe dan başkasınıda kullanmaya elim gitmiyor alışkanlık olmuş
aldım duş jellisinden bi tane. haber için teşekkürler -
unilever'de çalışan adam mı? :) şirketler artık destek için şahıs maillerini yazar olmuş. bu müşteri hizmetlerine ait bir mail adresi. ortaasya bölgesiyle türkler ilgileniyor ama ne hikmetse iletişim için israil maili var.
israil'in tüm şirketleri tabiki halka açık olduğu için multinational olmak zorunda. sanıyor musun ki koka kola'nın %100'ü israillilere ait. %50'si efes'in, %30'u halka açıktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: snomask
unilever'de çalışan adam mı? :) şirketler artık destek için şahıs maillerini yazar olmuş. bu müşteri hizmetlerine ait bir mail adresi. ortaasya bölgesiyle türkler ilgileniyor ama ne hikmetse iletişim için israil maili var.
israil'in tüm şirketleri tabiki halka açık olduğu için multinational olmak zorunda. sanıyor musun ki koka kola'nın %100'ü israillilere ait. %50'si efes'in, %30'u halka açıktır.
Benim kastım da zaten buna yönelik bir şeydi. Net bilgi bulunmuyor diyorum. Müşteri hizmetleri olur, ofis olur onlardan birinin e-postası verilmiş. Multinational corporation demek halka açık demek değildir önce onu bi öğrenin. Ben sırf halka açıklığından söz etmiyorum, bir den çok ortaklı yapısından söz ediyorum. Neyse tamam kardeşim, bildiğiniz gibi yapmaya devam edin. Bir e-mailden şirketin israil şirketi olduğunu çıkaracak kadar ( ki bu şirket ingiliz hollanda ortakları kuruluşu) zekalı iseniz, orataya başka belge kanıt koyamıyorsunuz diyecek başka bir şey yok. Burdan okuyan diğer adamlarda benim boykota karşı olduğumu sanmasınlar, aksine bireysel boykot yapılabilecek en mantıklı davranış her konuda tepkinizi bireysel olarak koymanız için. Ama tepki koymadan önce facebook bilgisi ile koymayın diyorsum sadece. Ha şirketin israil şirketi olduğuna dair belgesi olan varsa bilgilendirsin ki biz de bilelim diyorum. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.
-
yazdıklarımı anlamaktan zorluk çeken insanın zekalı iseniz demesi biraz ilginç. kaldı ki birşeyleri öğretme çabasına girmekle de neyi ispatlamaya çalışıyorsun anlamadım.
bir kere laf anlatmak için seviyesizliği seçerek kendini boş yere yoruyorsun. cahille sohbete mi girilirmiş. hadi yoluna..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X