Şimdi Ara

AXE DARK TEMPTATION BULDUUUEEEÖÖMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sefer buldum hem deodorantı hem parfümü beraber satılıyo paket içinde 36 liraya buldum aldım hemen. Tekstilkent (iki tane gökdelen var ya hani) onun yakınında (çok da yakınında değil aslında ama tam olarak bilmediğimden yerini böyle tarif ediyorum) bi carrefour var baya büyük bi yer yanında bauhaus felan var orda buldum işte isteyenler gidebilenler gitsin alsın parfüm dükkanındaki adama sordum yok dedi carrefourun içine girdim buldum orda

• Otogarın yanındaki B.paşa carrefourdan bahsediyorsun sanırsam.
  • oha tansaştan ikisi bir arada 20Tl ye almıştım.Dark temptation'a 36 Tl verilmez ya XO falan alsan daha iyi kalıcı...
  • Ben de yaklaşık 1 ay önce kızılaydan doldurma axe dark temptation parfüm aldım. Bence çok iyi bi parfüm ve kalıcığılı da iyi. Çekici bir kokusu olduğu da kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secondpress -- 1 Ocak 2010; 18:16:54 >
  • bimde paket halinde 20 liraya satılıyor
  • Geçen haftaydı sanırım Migros'ta deodorant+parfüm 19.90 dı almadığıma pişman oldum, şimdi de yok....
  • BİM den almıştım deo artı parfüm 20 tl mi ne . Ama su gibi parfüm. Kalıcılıgı üstüne sıktıktan sonra 10-15 dakika kadar Kullanmıyorm o yuzden attım kenara duruyor, XO nun parfümleri daha kalıcı, ozellikle romantic ve charismatik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Black Myth Wukong
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parfumun ss i var mı merak ettim deosunu ben de kullanıyorum
  • bugün gördüm küçük bi kutu parfüm + deodorant paket halinde 14.90 mı ney. yılbaşı için galiba
  • feci kazık yemiş arkadaş bendede var ama d&p parfümden armani black code alırım daha iyi...
  • 1 hafta önce aldım 14.90 tl.. valla çok para vermişsin sen...
  • Bimde 5 liraya gelmişti geçen yıl bu günlerde.. Hemen bir tane kapmıştım..
  • sadece parfümü 4.90a almıştım yanında magnumda vermişlerdi izmirden oha
  • Ben geçen 7 TL'ye aldım mopaş'tan.
  • bu parfüm ne ayak herkes almaya çalışıyo ?
  • 2 liraya aldım bende kemeraltından
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

bu parfüm ne ayak herkes almaya çalışıyo ?

Reklamlarında falan kızlar havada uçuşuyo ya ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Otogarın yanındaki B.paşa carrefourdan bahsediyorsun sanırsam.

Heh evet tamam ora niye aklıma gelmediyse bunu yazmak

Yalnız gittikçe düşüyo herkes daha ucuza almış Bimde bulsam ben de alırdım heralde yok bulamadık ki napalım arkadaşım

xo felan da alırdım ama hem bu dark temptationu istiyorum ben sadece hem de özel nedenlerden

Buyrun bu da fotosu bi deodorant bir de parfüm beraber satılıyodu tek parfüm yoktu

AXE DARK TEMPTATION BULDUUUEEEÖÖMM

• 36 lira mı Deodorant + Parfüm olarak aynı şekilde yazın almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 14.90 yada 19.90 olması lazım..
  • haha ben bimden aynı paketi 20 liraya almıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.