Şimdi Ara

Awp ile oynarken elim titriyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben cs go da daha çömez biriyim 100 saat civarı oynadım.

Awp ile pusu atarken ya da bombayı kurup rakibin gelmesini beklerken iyiyim ama açıkta iyi oynayamıyorum.

Karşımda ak-47 olan birisi var diyelim adam sağ sol yapıyor benimde elim titriyor isabet etmiyor.

Ben mi beceriksizim yoksa daha yeni olduğum için mi ?

Ve bir sorum daha var. T deyken ben sg553 alıyorum. Ct iken m4a1-s alıyorum

Neden direkt ezik etiketi yapıştırıyorsunuz ki ?

Gözlerim biraz bozuk ekranda kötü uzak mesafedeki adamı zoom suz nası göreceğim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gözlük tak?
  • o el titremesi oyun içindeki heyecanından ve öleceğim korkusundan kaynaklanıyor. Oyunu oynarken her aşamada her durumda sakinliğini korursan bu sana olumlu olarak geri dönecektir. Bunu zamanla aşarsın merak etme, diğer belirttiğin noktada ise sen kendini hangi silahta rahat hissediyorsan aynı şekilde devam et, bu oyunda bir sürü çeşit adam var canını sıkanı blokla raporla oyundan keyif almaya bak...
  • sg 553 efsanedir . shroud bile kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eziksin çünkü 100 saat ile oyunumu öğrenecektin ? 5k saati olup önünü göremeyenler var hele onlara hiç girmiyorum. oyunu oynamaya devam et miyopla falan alakası yok durumun. ne kadar ekmek o kadar köfte.
  • kardeşim doğru tespit mm'de 7000 saat oynayıp shift kullanmayı marabalar var.
  • Sg güzeldir para bol olduğunda bende çekiyorum. Sg yi ilk aldığımda chatte this is not cod you sucker yazmışlardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sende demişsin daha 100 saat oyunum var diye, hemen acele etme en başlarda elbet elin titreyecek vuramayacaksın, zaman geçtikçe bomba taktiklerini, pusu yerlerini öğrendikçe o sırada reflekslerinde gelişecek mausu daha iyi kullanacaksın, kafanı takma yani :) sadece her el daha iyi oynamaya çalış
  • Zamanla alişirsin 100 saat oynamişsin henüz.
  • Esea al oyunu oradan öğrenmeye başla türklerle içiçe öğrenirsin.. :DDDDDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lickshoot

Esea al oyunu oradan öğrenmeye başla türklerle içiçe öğrenirsin.. :DDDDDDD

Esea'de Türkleri tilt etme qeyfi
  • Uzaktaki adamları bende göremiyorum uzak mesafeli çatışacaksam ct'de aug, t'de sg553 alırım.

Ama yakın mesafede spray yapmak zor olduğundan tavsiye etmem.

• Oyunun ilk başında herkes 4-4 ile başlar zaten. SG iyi silahtır ama ctde aug alma. Sg tek türlü kafadan tek atar , aug kasklı adama 97 falan vurabiliyor arada. Yavaş yavaş keleşe alış ama 4-4 ile yakından şansın yok pek Onun harici awp oynarken karşına adam gelirse açıktan 1 adam ötesine sık,heyecanlanma. Zamanla maç attıkça alışacaksın
  • Hocam t de sg alıyorum. Arada keleşte alıyoeum spray yapmaya çalışıyorum her ne kadar yapamasam da. Keleşle oynarken karşıda awp yoksa kill de alıyorum.

Ama ct de aug bana pahalı geliyor. M4a1-s alıyorum sekme vs yok yeni başlayan silahı gibi

• sgnin sacma bi sprayi vardı,çok alışma bence.

• Zamanla alışılır dm girebilirsin yada retake serverlarda awp çalış.

esea alayım orda öğreneyim deme hacamat ederler vallahi seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.