Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TV kaç Hz? Ips panel mi, Va panel mi?

Ağırlıklı maç seyredeceğiz.

Maç esnasında top kuyruklu yıldız gibi mi gider?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpman kullanıcısına yanıt
    50 hz va olması lazım.

• Bugün xboxone s ile test ettdim tv'yi...Konsol tv'nin 4k desteğini gördü fakat konsolu 4k'ya alınca görüntü bulanıklaşıyor...1080p'de cam gibi net...Anlam veremedim bu duruma?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one gun -- 11 Kasım 2017; 19:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkar

50 hz va olması lazım.

Yani maçlarda kuyruklu yıldızı göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: one gun

Bugün xboxone s ile test ettdim tv'yi...Konsol tv'nin 4k desteğini gördü fakat konsolu 4k'ya alınca görüntü bulanıklaşıyor...1080p'de cam gibi net...Anlam veremedim bu duruma?...

Bende bu gün 4k Android Box'a 4k video indirdim cihazı direk tanıdı 4k olarak görüntüde hiç sıkıntı yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpman

quote:

Orijinalden alıntı: tkar

50 hz va olması lazım.

Yani maçlarda kuyruklu yıldızı göreceğiz.

Ben maçlarda topta hiç kuyruklu yıldız göremedim gayet akıcı görüntü

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

Bugün xboxone s ile test ettdim tv'yi...Konsol tv'nin 4k desteğini gördü fakat konsolu 4k'ya alınca görüntü bulanıklaşıyor...1080p'de cam gibi net...Anlam veremedim bu duruma?...

Bende bu gün 4k Android Box'a 4k video indirdim cihazı direk tanıdı 4k olarak görüntüde hiç sıkıntı yoktu

Kullandığınız 4k Android Box'un markası nedir?...Xbox'la bir uyumsuzluk söz konusu...Konsolu 4k'ya alıncs gürüntü bulanıklaşıp 'brightness' artıyor...Ne kadar ayar varsa tv'dede konsoldada denedim maalesef olmadı...Bir yanlışlık var ama nerde?...Birde panelde sağdan sola dikine çizgi biçiminde 'Clouding'lar farkettim...İlk aldığımda farketmemiştim şimdi rahatsız etmeye başladı...Acaba kullandıkçamı çıktı bu durum ortaya bilemedim...

• quote:

quote:

quote:

Kullandığınız 4k Android Box'un markası nedir?...Xbox'la bir uyumsuzluk söz konusu...Konsolu 4k'ya alıncs gürüntü bulanıklaşıp 'brightness' artıyor...Ne kadar ayar varsa tv'dede konsoldada denedim maalesef olmadı...Bir yanlışlık var ama nerde?...Birde panelde sağdan sola dikine çizgi biçiminde 'Clouding'lar farkettim...İlk aldığımda farketmemiştim şimdi rahatsız etmeye başladı...Acaba kullandıkçamı çıktı bu durum ortaya bilemedim...

Android Box markası z68 gearbest'den almıştım, ben ilk tv'yi o çizgiler yüzünden fabrikaya yollamıştım, yeni gelen tv'de de aynı çizgiler azda olsa var, normalde kesinlikle belli olmuyor, özellikle gri sabit görüntüde, açık beyaz görüntüde çok dikkat ederseniz belli oluyor. tüm panellerin bu şekilde olduğunu düşünüyorum, iade değişim çözüm değil yani, tv de tek kusur bu belli belirsiz izler... Ben kafaya takmadan keyifle izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 12 Kasım 2017; 13:46:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Android Box markası z68 gearbest'den almıştım, ben ilk tv'yi o çizgiler yüzünden fabrikaya yollamıştım, yeni gelen tv'de de aynı çizgiler azda olsa var, normalde kesinlikle belli olmuyor, özellikle gri sabit görüntüde, açık beyaz görüntüde çok dikkat ederseniz belli oluyor. tüm panellerin bu şekilde olduğunu düşünüyorum, iade değişim çözüm değil yani, tv de tek kusur bu belli belirsiz izler... Ben kafaya takmadan keyifle izliyorum.

Aynen yazdığınız gibi...Yine 50 inç vestel'dede var bu durum...65'te daha rahatsız ediyor...Sanırım işçilikten kaynaklanıyor bu durum...Mavi+kırmızı+siyah ekranda gözükmüyor bu durum hafif siyah ekranda beliriyor...Bende servise göndermeyi değil memnuniyetsizlıkten geri iadeyi düşünebilirim...Çünki bu bir arıza değil bencede...

• one gun kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız 2 Ay tv araştırdım, bu tv'ye yakın vestel 9100 var 4050 lira sonrası uçuyor Samsung, Philips 6000 6500 civarı bunların hepsi 50 hz ve 8 bit paneller, eğer hakkını veren bir panel almaya kalkarsanız 8-9 bin liraya çıkıyor iş, açıkçası ben 4k'nın hiç yaygın olmadığı bu dönemde bu paraları vermeyi hiç mantıklı görmedim, bu tv beni 5 yıl idare etsin yeter....

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Bende n11 11/11 dalgasına 2400 tlye maliyetle bu tvyi satın almış bulundum. İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bu fiyata Amiral markaların 4k olarak 40 inch tvlerini alabiliyoruz ancak.
    Evde sinema hazzını düşük bütçeyle yaşamak mümkün müdür bu tv ile? Maçlarla, smartla, Xbox ile vs pek işim olmaz ses sistemimi bağlayıp hddlerdeki bluray filmlerini izlemek istiyorum. Gündüzde hanım kadın programlarını izler standart tv kullanıcısı sayılırız.
    Size sormak istediğim tv ilk açtıktan sonra hangi kontrolleri yapmalıyız, tvde kronik sorunlar ve tavsiyeleriniz var mıdır?
    şimdiden teşekkürler.
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun cok iyi fiyata almisiniz . direk o fiyatami verdi yoksa karta pian felanmi , ben cok anlamiyorum bu kredi karti olaylarindan ondan soruyorum.

• Ben vestele karar kıldım

Hayırlı olsun güzel fiyat cihaz çok stabil internetten ölü piksel bulutlanma testi yapabilirsiniz, hafif gölgelere hazır olun, ses sistemini hemen kurun, günlük kullanım için işinizi çok rahat ve sorunsuz görür..

Harddisk'den filmleri izlemek pek mümkün değil, tv 1 tb'lık harddiski görmedi bende, usb girişi sıkıntılı, Android Box varsa sıkıntı yok film keyfini fazlasıyla yaşatıyor bu arada...

• quote:

Harddisk'den filmleri izlemek pek mümkün değil, tv 1 tb'lık harddiski görmedi bende, usb girişi sıkıntılı, Android Box varsa sıkıntı yok film keyfini fazlasıyla yaşatıyor bu arada...

Hocam eyvallah, 4K uydulu bir android box combo almayı düşünüyorum ileriki zamanlarda. Hem 4K alıcı hem android hem de Hdd sıkıntısını tek seferde çözmüş oluruz. Bu tip bir combo cihaz öneriniz var mı?
    (Isınma sorunu olmayan)
    @Surfacefr N11 den 2500 tl/300 tl çek vardı, 100 tl de banka puanı ile bu fiyata geldi hocam. direk bu fiyat değildi.
    tekrar hayirli olsun android box ta iyi bir sey alip uzun sure kulanmanizi tavsiye ederim yoksa gercekten iskence oluyor android box kullanimi.

Benimki sadece Android box, 4k uydu alıcısı yok, 4k uydu Alıcılı bir cihaz bende düşünüyorum, denk gelirse paylaşırım, sizde bulursanız paylaşırsanız sevinirim,

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    bu cijaz ozelik olarak cok , iyi bende uydu alicisiz , ayni ozelikteki farkli bir modelivar ayni markanin cok memnunum

TV Box & Mini PCyoutube
    MECOOL KIII Pro TV Box DVB S2+DVB T2 Amlogic S912 RAM 3GB Android 6.0
    https://m.youtube.com/watch?v=tD0zy9fUrGc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 12 Kasım 2017; 23:59:13 >

• hoparlörleri dandik iyi bir stereo hoparlör şart.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.