Şimdi Ara

Awox 65'' 165 Ekran 4K UHD Dahili Uydu Alıcılı LED Televizyon 2699 tl (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
20
Favori
91.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet o model media markt da incelemistim. Bana görüntü kalitesi biraz vasat gelmişti. Belki onların koyduğu görüntü yada ayarlardan diye düşündüm. Awox un görüntü kalitesinin daha iyi olduğuna eminim galiba o modelden.... Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın orta kısmında ışık kümesi vardı kendini bazı sahnelerde belli ediyordu, devamında şeritler, normalde çok dikkatli bakmanız gerek görmek için.

• Merhaba arkadaşlar...Bende dün itibari ile satın aldım...Ürün kargo ile kapıya gelince kutuda bir hasar yoksa kargocunun yanında kutuyu açıp bakmaya gerek varmı?...Teslim aldıktan sonra kutuyu servis çağırıp açamaya gerek varmı sizce?...Birde tv ile birlikte şu ürünü satın aldım;http://www.hepsiburada.com/teif-42-65-ekran-cift-kollu-hareketli-led-tv-aski-aparati-p-EVACH9999996254728...Tv ile uyumlumudur?...
  • www.hepsiburada.com
    Teif 42'' - 65'' Ekran Çift Kollu Hareketli Led Tv Askı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/teif-42-65-ekran-cift-kollu-hareketli-led-tv-aski-aparati-p-EVACH9999996254728
  • Up...
  • quote:

Orijinalden alıntı: one gun

Merhaba arkadaşlar...Bende dün itibari ile satın aldım...Ürün kargo ile kapıya gelince kutuda bir hasar yoksa kargocunun yanında kutuyu açıp bakmaya gerek varmı?...Teslim aldıktan sonra kutuyu servis çağırıp açamaya gerek varmı sizce?...Birde tv ile birlikte şu ürünü satın aldım;http://www.hepsiburada.com/teif-42-65-ekran-cift-kollu-hareketli-led-tv-aski-aparati-p-EVACH9999996254728...Tv ile uyumlumudur?...

Normalde servis ücretli geliyor ben iki üründe de kendim açtım ve kurulumunu yaptım hiçbir sorun çıkmadı, M.H kendiniz kutuyu açabilirsiniz diyor. Kutuyu kendiniz açacaksınız açarken video çekebilirsiniz...

• fiyat 2795 e dusmus ihtiyaci olan varsa . ah keske suan trde olsam hemen alirdim bir tane . kargoda sorun olsa ilgilenemez annem babam.
    www.hepsiburada.com
    Awox S65165YK2 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/awox-s65165yk2-65-165-cm-led-dahili-uydu-alicili-4k-led-tv-pm-HB000003ZBOU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 7 Kasım 2017; 15:27:9 >

• git gide düşüyor, yılbaşına kadar daha da düşer mi arkadaşlar ya da ne zamana kadar düşmeye devam eder? şubat mart gibi ihtiyacım hasıl olabilir kendi adıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 7 Kasım 2017; 15:50:19 >
  • Tv'yi bugün itibari teslim aldım...Paneli gerçekten 'Sharp'...Diğer özelliklerine gelince kasa plastiği ucuz tv görüntüsünde...Abartmadan kullanışlı bir tv üretmişler...Fiyatı tam olması gereken fiyatda daha fazlasını haketmiyor...Panelin kalitesi hızı iyi göz yormuyor...4k'yı deneyemedim...Bakalım xbox one s'de nasıl olacak performansı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: one gun

Tv'yi bugün itibari teslim aldım...Paneli gerçekten 'Sharp'...Diğer özelliklerine gelince kasa plastiği ucuz tv görüntüsünde...Abartmadan kullanışlı bir tv üretmişler...Fiyatı tam olması gereken fiyatda daha fazlasını haketmiyor...Panelin kalitesi hızı iyi göz yormuyor...4k'yı deneyemedim...Bakalım xbox one s'de nasıl olacak performansı...

Güle güle keyifle kullanın panel renkleri parlaklık gerçekten çok iyi..

• one gun kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ses kalitesini siz nasıl gözlemliyor sunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tkar

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ses kalitesini siz nasıl gözlemliyor sunuz?

Teşekkür ederim...Bu büyüklükde panel için biraz sönük kalıyor...Yoksa gayet yeterli...
    Tv aslında ucuz yada uygun değil. Sesi halledim derken ses sistemi smart olsun derken Android box birde 4k uydu alıcısı derken zaten 4000 TL lik vestel alınır gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkar -- 9 Kasım 2017; 22:10:18 >
  • quote:

Tv aslında ucuz yada uygun değil. Sesi halledim derken ses sistemi smart olsun derken Android box birde 4k uydu alıcısı derken zaten 4000 TL lik vestel alınır gibime geliyor

20 dolar Android Box, 60 lira lg bluetooth hoparlör işlem tamam maliyet 3000 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

quote:

20 dolar Android Box, 60 lira lg bluetooth hoparlör işlem tamam maliyet 3000 lira

Nispeten haklısınız...Fakat Vestel'in 9100 yada 8900 serisininde smart ve ses özellikleri iyi sayılmaz...
    Bir ara kendimi okadar kaptırmıştımki yok hdr yok 10 bit panel yok 100 hz 8000 liraya çıkmıştım, şimdi iyiki bunu almışım diyorum, on numara işimi görüyor.. Yalnız vestel 8900 demeyin ben hiç beğenmedim, 9100 düşünülebilir, en son fiyatı 4050'ye düşmüştü..

• arkadaşlar bu tv yi almayı düşünüyorum. En önemli sorum, siyahlarda nasıldır? evde şu an 32" 10 senelik bir philips var, onda siyahlar bayağı kötü. Bunda nasıldır? bir de en sağlam nereden alabilirim? Canlı olarak görebileceğim bir yer var mı?

Ses sistemim olduğu için ses hiç önemli değil. Uydu performansı da hiiç önemli değil, tv izlemiyorum sürekli bilgisayara bağlı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar bu tv yi almayı düşünüyorum. En önemli sorum, siyahlarda nasıldır? evde şu an 32" 10 senelik bir philips var, onda siyahlar bayağı kötü. Bunda nasıldır? bir de en sağlam nereden alabilirim? Canlı olarak görebileceğim bir yer var mı?

Ses sistemim olduğu için ses hiç önemli değil. Uydu performansı da hiiç önemli değil, tv izlemiyorum sürekli bilgisayara bağlı olacak

Tv'nin en iyi yeri sahip olduğu panel...Hem hızlı hem siyah gerçekten siyah...Ben Hepsiburada'daki satıcı olan 'elektro outlet'den aldım, memnun kaldım...
  • Siyahlar gerçekten çok iyi

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Çok ekstra özelliklere gerek yok ama gerçek 100 hz panel hakikaten fark atıyor. İçinde güzel verimli smart olmalı. Şöyle örnek verim ben mesela bundan 3 sene önce 50 inç finlux boş bir tv aldım hakkaten uygun almıştım ki o zaman 127 ekran devasa idi. Ben hizlialdan 1300 TL ye aldım uygundu ama sadece media player vardı. USB tak film izle vs. Ve şuan hâlâ kullanıyorum. Taş gibi youtube özelliği olan uydu alıcısı ile kullanıyorum. Ama ekran boyutları gitgide artık büyüyor. Bana sorarsanız LG 65 derim fakat fiyat yüksek işte bütçeyi aşırı zorluyor. Nasip

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.