Şimdi Ara

'awesomehp portal site' ana sayfa illeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forum dışında araştırdım fakat çözemedim. Google chremu silip yüklemek istemiyorum, şifreler sekmeler kalmasını istiyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim ana sayfamdan 1 aydır böyle

• kardeş chromu silmene gerk yok benimde başıma gldi.
    http://uzmanim.net/soru/awesomehp-com-kaldirma/2194

burdan temizldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalimT

kardeş chromu silmene gerk yok benimde başıma gldi.
    http://uzmanim.net/soru/awesomehp-com-kaldirma/2194

burdan temizldim

Yav hocam bu siteye girmiştim ben, dikkatli bakmamışım aşağıda devamı varmış.Deniyorum hemen
  • biraz uzun gibi ama yap kardeşi mutlaka bende bi surude virus çktı ama şimdi canavar gibi hızlandı resmen pc
  • quote:

biraz uzun gibi ama yap kardeşi mutlaka bende bi surude virus çktı ama şimdi canavar gibi hızlandı resmen pc

Ben sadece ilk adimi yaptim, yani adwcleaner ile taradim ve clean dedim. Chrome'a girdigimde anasayfa google oldu. Diger iki adimi yapmama gerek var mi sorun duzeldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaparsan iyi olur kardeşim eğer virüs filan vrsa onlarida temizler kafan rahat olur. malwarebayts kesin öneririm. super program.
  • quote:

yaparsan iyi olur kardeşim eğer virüs filan vrsa onlarida temizler kafan rahat olur. malwarebayts kesin öneririm. super program.

Avg internet security 2014 kullaniyorum.
    Bulamayacagi virus yok bu programin. Benim sorunum kromdaki anasayfa hatasiydi. Daha fazla kurcalamaya gerek yok. Ama bos zamanim olursa yapicam 2.ve 3.adımı da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.