Şimdi Ara

Avusturya kampından notlar | 20.07.2014 | @Galatasaray Stats

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar günlük olarak Avusturya kampından Twitter'daki "Galatasaray Stats" hesabından yazılan antrenman notlarını başlık açarak aktaracağım. Takip edeceğinizi umuyorum. İstek gelirse devam ederim.

* Kral Burak Yılmaz performansıyla dikkat çekiyormuş. Ancak Kral'ın 2-3 KG fazlası varmış. Kilo vermeye yönelik çalışmalar yapıyor.

* Prandelii futbolcuların üstüne atlet tarzı bir şey giydiriyor. Bu ilk olarak Fatih Terim döneminde başlatılmıştı. Prandelli bu sistemin Galatasaray'da olmasından dolayı çok mutluymuş. Oyuncuların kalp atışları, nerede ne zaman durdukları, ne kadar sprint attıkları gibi bir çok bilgiyi saha kenarında laptoptan anında alabiliyormuşlar. Kral her zamanki gibi en çok sprint atan isimmiş. Ama şaşırtan ise o'na en yakın isim sakatlıktan yeni çıkan Bruma'ymış. Bu teknik ekibi bir hayli şaşırtmış. Takımda koşu yarışması gibi bir şey yapılmış. Bunda en hızlı oyuncu ise yine Armindo Bruma olmuş. 2. isim Burak Yılmaz...

* Defans hattı sabitmiş as takımda hep Semih Kaya - Koray Günter ikilisi göbeği oluşturuyormuş.

* Takımda şu anda bulunan bazı isimlerle yollar ayrılabilir. Gençlerden de iki isimler muhtemelen profesyonel sözleşme imzalanacak.

* Olur olmaz bilinmez ama Venturatti koşu ortlamasını 113 KM'ye çıkarmak istiyor.

* Genç bir oyuncumuza 3 büyük Avrupa liginden teklif var. İbrahim Coşkun'a Fransa, Hollanda ve İtalya'dan teklifler gelmiş. Oyuncuya henüz bu tekliflerden bahsedilmedi. Bu teklifler çok ciddi... Balon değil yani. Normalde İbo'nun sezonu U-21'de geçirmesi bekleniyordu. Oyuncuya söylenmeme sebebi kulüp oyuncuyu kaybetmek istemiyor. Oyuncu da profesyonel seviyede oynamak istiyor. İbrahim Coşkun'a bu teklifler zaten hafta içi iletilecek. Yani söylenecek.

* Bu arada Veysel Sarı hakkında çok soru geliyor... Veysel Sarı geçtiğimiz sezon sağ bek mevkiinde görev yapmıştı. Prandelli Veysel'in iş ahlakından ve hırsından çok memnunmuş. Oyuncuyu sağ bek dışında ön libero,stoper gibi mevkiilerde de görevlendiriyormuş kendisinin vizyonunu geliştirmesi halinde çok başarılı olacağını düşünüyormuş.

* Amrabat geçen idmanda çok güzel bir çalım atmış Prandelli kendisine takılmış bu çalımları hep atarsan her maç oynarsın gibi.

* Sinan Gümüş'ü bu sezon bir çom mevkiide izleyebiliriz. Antrenmanda kanat oynasa da Forvet, 2.forvet mevkiilerinde de denenmiş.

* Prandelli dün ve bugün oyunculara Mancini gibi bir kağıt vermiş ama endişelenmeyin. Bu kağıtta oyuncuların antrenman verileri yazıyormuş. Bildiğiniz gibi kalecilerin Go-Pro Cam ile izlendiğini belirtmiştik. Futbolcular için de antrenmanda özel kameralar varmış.

* 2014-15 sezonu kadrosu maksimum 30 kişilik olacak. Prandelli 3 hazırlık maçı sonrasında kadroyu eleyecek. Bu kadroda altyapıdan en az 2 oyuncuya yer vermek istiyor. Diğer isimler ise kiralanabilir.

* İstanbul'da da bazı idmanlar taraftara açılacak. Prandelli taraftara açık idmanların taraftar ve oyuncuları bütünleştirdiğini düşünüyor.,

* Prandelli defans oyuncularının geçen sezonki gol istatistiklerini beğenmemiş. Semih, Koray ve Chedjou gibi isimler her duran topta ileriye çıkıyorlarmış. Semih şimdilik sakatlığı olduğundan dolayı kafa toplarına vuramıyormuş.

* Prandelli kahvaltı salonuna en erken gelen isimlerden biriymiş. "Günaydın", "Afiyet olsun" gibi Türkçe kelimeleri kullanıyormuş sabahları. Prandelli idmanlarda genç oyunculara Melo gibi olun hırslı oynayın diyerek motive ediyormuş. Her idman sonrası BİRHAN ve ALTUĞ ile özel görüşmeleri oluyormuş.

* Takımın dün de belirttiğim gibi olumsuz yönleri Koordinasyon, kontrol ve koşu.Her idman özel çalışmalar yapılıyor. Oyuncular zorlanıyor. Hedef göstermek istemiyorum ama takımın tecrübeli oyuncularından bazıları etkisiz ve isteksiz gözüküyorlarmış.

* Ceyhun Gülselam Galatasaray'a dönmek istiyormuş. Ama bizim kulübün böyle bir talebi yok. O yüzden muhtemelen Bursa'ya gidecek...

• Takım 2 maçta 8 gol yiyor muymuş ?
  • Ceyhun güle güle
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Takım 2 maçta 8 gol yiyor muymuş ?

Bir şey mi ima ediyorsun lan
  • Bi' mesaj atsana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvensa

Bi' mesaj atsana

Olum yapmayın lan üzülüyorum sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Valla bilmem, boş zamanlarında takım konsolda maç yapıyormuş bir uğra.

Birde bunları okuyunca aklıma Fm geldi özel ders, kondisyon, koşu bire bir ilgilenme falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Valla bilmem, boş zamanlarında takım konsolda maç yapıyormuş bir uğra.

Birde bunları okuyunca aklıma Fm geldi özel ders, kondisyon, koşu bire bir ilgilenme falan

Seninle yarın görüşeceğiz

• Eyvallah mübarek her gün paylaş bence.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Unutmadığım ya da dışarda olmadığım sürece paylaşırım
  • quote:

quote:

Bi' mesaj atsana

Eksileri dağıtmak için çok mesaj atıyor çakal. Gelmeyelim böyle oyunlara. İlk mesajına yüklenin beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "* Takımın dün de belirttiğim gibi olumsuz yönleri Koordinasyon, kontrol ve koşu.Her idman özel çalışmalar yapılıyor. Oyuncular zorlanıyor. Hedef göstermek istemiyorum ama takımın tecrübeli oyuncularından bazıları etkisiz ve isteksiz gözüküyorlarmış."

Şu madde hakkında tahminleriniz var mı? Benim aklıma Umut Bulut ve Hamit geliyor açıkçası.
  • quote:

quote:

quote:

Bi' mesaj atsana

Eksileri dağıtmak için çok mesaj atıyor çakal. Gelmeyelim böyle oyunlara. İlk mesajına yüklenin beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

"* Takımın dün de belirttiğim gibi olumsuz yönleri Koordinasyon, kontrol ve koşu.Her idman özel çalışmalar yapılıyor. Oyuncular zorlanıyor. Hedef göstermek istemiyorum ama takımın tecrübeli oyuncularından bazıları etkisiz ve isteksiz gözüküyorlarmış."

Şu madde hakkında tahminleriniz var mı? Benim aklıma Umut Bulut ve Hamit geliyor açıkçası.

Ben direk Umut diyorum. Eskişehir ile takas olayı çıkınca kampta morali bozulmuş zaten.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Burak Yılmaz'ın geçen sene top sürememesi, Umut'un boş ve anlamsız koşması geliyor benim aklıma. Ve tabiki takımın oyun kuramaması. Geçen sene beni en çok üzen Kasımpaşa maçında yediğimiz farktı. İnşallah birdaha böyle birşeye şahit olmayız.
  • @Sanki Bana Pele

Aynen onu ben de duydum.Yerine adam bulabilirsek direkt gönderilsin durması hata bence.

@AlohaTR

Kampta isteksiz olma durumundan bahsetmiştim aslında hocam. Kesin olarak konuşamam ama bence Burak en istekli oyuncularımızdan birisi.Fazlasıyla çalışıyordur aslan parçası.
  • quote:

"* Takımın dün de belirttiğim gibi olumsuz yönleri Koordinasyon, kontrol ve koşu.Her idman özel çalışmalar yapılıyor. Oyuncular zorlanıyor. Hedef göstermek istemiyorum ama takımın tecrübeli oyuncularından bazıları etkisiz ve isteksiz gözüküyorlarmış."

Hamit ve Hakan Balta bence. Hakan sol beki Tellese , stoperi de Koraya kaptırınca hayata küsmüştür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

Hamit ve Hakan Balta bence. Hakan sol beki Tellese , stoperi de Koraya kaptırınca hayata küsmüştür.

Balta her zamanki Balta'dır.Ne istekli ne de isteksiz.

• quote:

Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum Hamit, Semih, Selçuk ve Burak hakkında yazılanlar çok olumlu. Ancak Yekta'nın, Umut'un pek adı geçmiyor. Bana Umut Bulut'muş gibi geliyor. Hakan Balta'da öyle gözüküyor olabilir adamın doğası öyle

• Bende Balta olacağını sanmıyorum. İşin diğer tarafı ben severim Balta'yı. Yedek dursa problem etmez. Gıkı çıkmaz. İlk geldiği zamanlardaki gibi olmasa da iyi bir yedek. Hem sol bek hem de stoper oynaması avantaj.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.