Bildirim
Avukat olmak için tüm hukuk kurallarını ezberlemek gerekiyor mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hicbir avukat veya hakim bilemez.ben cogu hakimin bile tck yi acip ne olduguna baktigini gordum.kitapta ne yazarsa onu uygular.ezbere bilmez.avukat icinde ayni sey gecerli.belli basli seylerin disinda bilmezler.kitaba bakarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Hicbir avukat veya hakim bilemez.ben cogu hakimin bile tck yi acip ne olduguna baktigini gordum.kitapta ne yazarsa onu uygular.ezbere bilmez.avukat icinde ayni sey gecerli.belli basli seylerin disinda bilmezler.kitaba bakarlar.
O zaman tam yangel yat mesleği ? -
Üniversite eğitinin amacı tüm bilgileri ezberlemek değil, kişiye kendisine lazım olacak bilgiye nasıl ulaşabileceğini öğretmektir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hukukçu olmak kanunları ezberlemek değildir.Kanunlara ezberleyen ancak hukuk teknisyeni olur,hukukçu ise kanunda veya ilgili normda yazan şeyleri elindeki somut olaya uygulayabilendir,muhakeme yapabilendir.Kanunlari ezberlemek icin hukuk okumaya gerek yok herkes yapabilir.Ama elbette kanunun mantığına genel anlamda hakim olmak gerekir.Kanunda temel olarak hangi durumların düzenlenmediği,kanundaki temel hukuki problemler bilinmelidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
O zaman tam yangel yat mesleği ?
Olurmu arkadasim.biraz arastirin bence.yasiniz kucuk galiba daha.
Ben de doktorların ilaç yazmak için google sorduklarını gördüm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kalorisi yüksek abur cuburlar
- efexor ne zaman etkisini gösterir
- pttavm dolandırıcılığı
- zencilerin penisi neden büyük
- ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır diyen kişi ahmetin nesidir
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- deprem güvenlik bilgileri
- havadan su üreten cihaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X