Şimdi Ara

Avrupamı daha güçlü Çinmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaş silkroad r de hangisi daha güçlü bide avrupanın pot sorunu sıkıntı yaratıyormu? 14sn olayı

• 14 sn olayı çok etkiliyor çünkü bir çinle avrupanın kapışmasında çin skili çakıcak avrupa potu basana kadar zaten yatmış olucak.Mesela bir blade wizardı çok rahat keser tabi wizarda göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_Galatasaray_-

14 sn olayı çok etkiliyor çünkü bir çinle avrupanın kapışmasında çin skili çakıcak avrupa potu basana kadar zaten yatmış olucak.Mesela bir blade wizardı çok rahat keser tabi wizarda göre değişir

Böyle bir genelleme yapamazsın,blade vururken wizard'ın eli armut mu topluyor,cleric ise mesela,basıyor buff'larını;sonra da dalıyor çatır çatur.

EU'lar daha fazla damage atıyorlar ancak CHN charlarına göre daha az dayanıklılar.

EU'lar party'lerde çok daha kolay yer buluyor ve kasılmaları CHN'lere göre daha seri.
  • Haklısın fakat EU'nın CHNi yatırır diye bir kanıt yok .

• China forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

China forever

katılıyorum
  • Şu sıralar armor giyen force-fire-heuksal build kasıyorum. Gerçekten çok zevk alıyorum. Phy atack yapanlarda sorun yok, mag atacklarda çok düşük kalıyo defansım ama onu da fire ve heuksaldaki mag defans bufflarıyla kapıyorum...
  • quote:

Haklısın fakat EU'nın CHNi yatırır diye bir kanıt yok .

Kanıt yok derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mass_Effect

quote:

Kanıt yok derken?

yani %100 kesemez

• quote:

Wizardın hala pvp karakteri oldugunu sanan var

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

+1

• quote:

quote:

quote:

+1

+1

• quote:

quote:

quote:

+1

Ben miyim o ?Asla,never ever.

Daha dün blader charımla kendimden 16 level yüksek wizard'ı yatırdım.

Ancak buff basımı ile doğal olarak yatıramadığı kimse olmayacağını söyledim ve bunda haklıyım.

@-_Galatasaray_-

Tabii ki de , hiç bir pvp'de kazanma oranı %100 olamaz zaten.

• eşit itemli sınıflar baz alındığında en yüksek oran rogue-lock derim. pvp mekaniği basit ve etkili. en çok zorlacağı sınıf blade olur. ya da skin basmış bir warrior. ama stun-sleep-vampirik kombosuyla bir süre oyalayıp onu da keser. kalan çinli sınıflar rakip olamaz.
    2.lik ise blade sınıfınındır. sağlam block rate'e sahip bi kalkan ile çok sağlam oluyorlar. herşey atak değil, devamlı abanarak az bir ap ile çok can yakabilir. özellikle int buildlere.
    3. olarak warlock-cleric derim. tek zorlanacağı build blade olur. yüksek hp yüksek defansla birleşince kabus oluyor lock-clerick'e(kendimden biliyorum). kalan yine kalan çinli buildler warlock karaktere rakip olamaz. diğer eu sınıflar ile başabaş oynar. el çabukluğu ve deneyim kazanır. rogue-warlock ile kapışırken ilk önce kim stun atarsa o kazanır

not: hemen çemkirmeyin şöyle böyle diye. pot kullanırım, pill kullanırım hede hödö yaparım diye. zamanında yaptılar. değişen birşey olmadı.

• Valla yanılıyorsunuz Wizard blade i cok rahat keser ki ben cok kestm

öncelikle Dikkat ettiyseniz videodaki wizardların hicbirinde Earth serisindeki Phy Deffence yok ustelik hic biri Cleric Bless acmamış tabiikide yatar yani. bence bu blade arkadas videoyu cekerken kestıklerını koymus :):)

Bi wizardın en zor yatırcagı char Bow ve Warrior özellikle Bow Charın yan skill coldsa wizardın sansı olmayablir.
  • int buildleri zayıf gosteren arkadas Blade bi yatırla anca 6-7K vurabliyoken Sword 11 12k vuruyo Tabi int kullanan kullanmayı bilcek

ilk Stun veya dull sonra nuke + yatır batır = 62k hp dayanamadı
  • Ya bir kere pvpde wizardlara bless açtıracaksınız, yoksa o pvp değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Away

eşit itemli sınıflar baz alındığında en yüksek oran rogue-lock derim. pvp mekaniği basit ve etkili. en çok zorlacağı sınıf blade olur. ya da skin basmış bir warrior. ama stun-sleep-vampirik kombosuyla bir süre oyalayıp onu da keser. kalan çinli sınıflar rakip olamaz.
    2.lik ise blade sınıfınındır. sağlam block rate'e sahip bi kalkan ile çok sağlam oluyorlar. herşey atak değil, devamlı abanarak az bir ap ile çok can yakabilir. özellikle int buildlere.
    3. olarak warlock-cleric derim. tek zorlanacağı build blade olur. yüksek hp yüksek defansla birleşince kabus oluyor lock-clerick'e(kendimden biliyorum). kalan yine kalan çinli buildler warlock karaktere rakip olamaz. diğer eu sınıflar ile başabaş oynar. el çabukluğu ve deneyim kazanır. rogue-warlock ile kapışırken ilk önce kim stun atarsa o kazanır

not: hemen çemkirmeyin şöyle böyle diye. pot kullanırım, pill kullanırım hede hödö yaparım diye. zamanında yaptılar. değişen birşey olmadı.

warlock-clerice karşı bladeden başka rakip yok yazmışsın (china charlardan) baya güldüm. warlock-cleric tamamiyle macig atak tapan bir build.
    china bow spikev wall açtıktan sonra o warlock ağzıyla kuş tutsa defuflarını o chara bulaştıramaz (neden bow dedim, hareket etmeden saldırı yapabilen bir char)
    peki bu wallı neyle kırmayı düşünüyosun oda var :)
    aynı şey roque-warior içinde geçerli fire wall , fire wall açıkken yere yatıramaz geriye ittiremez stun vuramaz axe ile bleed bulaştıramaz.
    diycem china charları pek küçümseme :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Ya bir kere pvpde wizardlara bless açtıracaksınız, yoksa o pvp değildir.

+1 katliam olur

Foreva Blader ! "Kun" :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarxxx

quote:

Orijinalden alıntı: South Away

eşit itemli sınıflar baz alındığında en yüksek oran rogue-lock derim. pvp mekaniği basit ve etkili. en çok zorlacağı sınıf blade olur. ya da skin basmış bir warrior. ama stun-sleep-vampirik kombosuyla bir süre oyalayıp onu da keser. kalan çinli sınıflar rakip olamaz.

warlock-clerice karşı bladeden başka rakip yok yazmışsın (china charlardan) baya güldüm. warlock-cleric tamamiyle macig atak tapan bir build.
    china bow spikev wall açtıktan sonra o warlock ağzıyla kuş tutsa defuflarını o chara bulaştıramaz (neden bow dedim, hareket etmeden saldırı yapabilen bir char)
    peki bu wallı neyle kırmayı düşünüyosun oda var :)
    aynı şey roque-warior içinde geçerli fire wall , fire wall açıkken yere yatıramaz geriye ittiremez stun vuramaz axe ile bleed bulaştıramaz.
    diycem china charları pek küçümseme :D

ben de senin bu yorumuna bayağı güldüm. hiç pvp deneyimin olmadığı çok belli. sizin o çok güvendiğiniz firewall, cross ve trial cross'a bakar-ki ikisini vurmak 5sn den daha az. ayrıca, büyük ihtimal bilmiyorsun ama, warlock dotları silah değiştirince kaybolmuyor. 2 dot atıp, cleric'in temel atak skillerini vurunca firewall absorbu saniyeler içinde kayboluyor, gerisi kolay. bu arada gerekli heal'i de -cleric rodu elinde olduğu için- yapar. kendini heal manyağı yapan, manası kolay kolay bitmeyen bir sınıfı öldürmek de kolay değil hani, bilirsin.
    gelelim rogue-warlock işine. güzel bi warlock rod yapıp uzaktan 2 dot atıp geri çekilince, 24 sn içinde çok rahat indirirsin o firewall'u. sana kalan da bi adet stun atıp gerekli debuffları döşeyip sleep ve ardından prick, butterfly vurarak acı çektirmeden işi bitirmektir.
    evet çinli charları çok küçümsüyorum(ki bende de çinli sınıflardan biri var, bilinen tüm taktikleri biliyorum), 120 sınırı gelmeden önce benimle pvp yapacak çinli bulmak o kadar zordu ki... sadece warriorlar ve mısır setinden 3-4 parça koparmış çinlilerle pvp yapıyordum. o çinliler de eğlencesine, herhangi bir amacı olmadan kapışıyordu ve çoğunlukla guild arkadaşı oluyordu.
    bu kadar yeter kanımca. senin söyleyeceğin her taktiğin anti-taktiği olduğu için içim rahat. ama senin alaycı yorumuna karşı bir daha mesaj yazmak tamamen benim inisiyatifime kalmış. sen yine şansını dene.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.