|
özellikle bu beyaz avrupalılar gerçek hayatta çok korkaklar ulan sevgili çift avrupalıları görüyorum göçmen erkekler erkeğin yanında sevgilisini sözel veya fiziksel taciz ediyordu avrupalı erkeklerin çoğu yanındaki kadını alıp kaçıp gidiyorlardı hemen bak yemin ediyorum bizim türkiyede en ezik bir eleman yanında kız arkadaşına birisi bir şey söylese en azından sen hayırdır der olaya müdahil olur ama avrupalı erkeklerin çoğunda bu durum yok kaçıp gidiyorlar hemen bu bana kalırsa bunların ataları 1.ci ve 2.ci dünya savaşlarında cesur hayırdır modunda olan avrupalılar savaşta öldüler onun yerine asker kaçakları veya askerlik yerine işçi filan olmayı seçmiş avrupalıların soyları devam etti yoksa gerçekten bir toplum bu kadar korkak olmaz ya aşırı korkaklar bu avrupalıların bir başka konuda yazdım internet ortamlarında aşırı derecede ırkçılar ama reel hayatta öyle değiller baya korkaklar bu avrupada ırkçılığa uğrayan göçmenler ise gerçekten korkak ezik olan veya boyu kısa olup çok cılız olanlar kalıyor eğer biraz boyunuz uzun kalıplı spor yapan ve biraz maço olursanız reelde çok ırkçlığa maruz bile kalmazsınız o derece diyorum |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt