Şimdi Ara

Avrupalılar Türk vatandaşı olmak için sıraya girdi! Ahaber özel haberi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corona virüs nedeniyle sağlık sistemi çöken Avrupalılar Türk vatandaşı olmak için sıraya girdi

Koronavirüs salgını sürecinde sağlık sistemi çöken Avrupalılar, Türkiye'ye vatandaşlık başvurusu yapıyor. İstanbul'da yaşayan Fransız Lamia Brigui, “Fransa'da devlet testten geçemedi, Türkiye başarılı oldu” dedi.

Koronavirüs salgını başlamadan çok önce sağlık altyapısını geliştiren, şehir hastaneleriyle kapasitesini artıran, hastalık daha gelmeden milyonlarca kutu ilacı depolayan, bu nedenle salgını daha az hasarla atlatan Türkiye, Avrupalılar'ın ilgisini çekti. Batılılar Türk vatandaşı olmak için sıraya girdi. İstanbul'da yaşayan Fransız Lamia Brigui de pandemi süreciyle birlikte vatandaşlık başvurusunu hızlandıranlardan… Paris'te yaşayan arkadaşlarının ülkelerinin sağlıkta bu kadar zayıf olmasına, insanların hastane koridorlarında can vermelerine inanamadığını anlatıyor. Brigui, "Fransa'da devlet testten geçemedi ama Türkiye başarılı oldu" diyor.

Fransa'da maskenin lüks olduğunu, zincir market işleten arkadaşının elemanlarına bile verecek maske bulamadığının yakındığını anlatan Brigui, şöyle konuşuyor: "Pandemi sürecinde Fransa'da maske bulmak lüks haline geldi. Eczaneden satın alamıyorsun çünkü yok. Olanlar da sağlık personeline yetmiyor. Herkes sağlığından endişe etti."

Kaynak: https://www.ahaber.com.tr/dunya/2020/05/13/corona-virus-nedeniyle-saglik-sistemi-coken-avrupalilar-turk-vatandasi-olmak-icin-siraya-girdi

Dünyanın en güvenilir haber kaynağı olduğu için kesin bilgi yayalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 27 Ağustos 2020; 17:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trolleri gözü yaşlı ...

Troller şaşkın..

Minik troll ustasına baktı gözleri yaşlı , Bu defaki bizi bile aşar usta dedi... Usta Troll dayanın dedi yiğitlerim bunları da aşıcaz biz neler gördükde trollük yapmadık dedi...

Birbirlerine sarıldılar ve ağladılar..

Bu zor günlerde yüklenmeyin onlara lütfen ...
  • gelin gelin

• HaBeR DoOru ArGAdAŞlAr

• işlerine gelmeyince bizi avrupalılarla neden kıyaslıyorsunuz, işlerine gelince avrupalılar bizi kıskanıyor Avrupalılar Türk vatandaşı olmak için sıraya girdi! Ahaber özel haberi! Avrupalılar Türk vatandaşı olmak için sıraya girdi! Ahaber özel haberi! 

• Afrika asıllı fransa vatandaşı ise olabilir.
    Suriyelilerin kebap yaptığını duyduysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 27 Ağustos 2020; 18:13:7 >
  • İnanılmaz!!

Zaten kimse inanmıyor.

• mAğhaber yine milleti coşturuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suriyelilerden sonra avrupalılarda geliyor, ümmet bağrına bassın Avrupalılar Türk vatandaşı olmak için sıraya girdi! Ahaber özel haberi! 

• Trolleri gözü yaşlı ...

Troller şaşkın..

Minik troll ustasına baktı gözleri yaşlı , Bu defaki bizi bile aşar usta dedi... Usta Troll dayanın dedi yiğitlerim bunları da aşıcaz biz neler gördükde trollük yapmadık dedi...

• Doğru olan sağlık sistemimizin diyemesek de doktorlarımızın iyi olduğu. Yanlış olan avrupalıların türk vatandaşı olmak istemesi. Yanlıştan doğru çıkarmak istersek avrupadan insanların bazı tedaviler ve estetikler için türk doktorlarını tercih etmesi olabilir.

• "Koronavirüs salgını başlamadan çok önce sağlık altyapısını geliştiren, " kısmına kadar okuyunca tamam dedim, "akp köpeği olmuş bir medyanın haberi bu" diyerekten linke baktığımda tam isabet bir tahmin yaptığımı anladım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

işlerine gelmeyince bizi avrupalılarla neden kıyaslıyorsunuz, işlerine gelince avrupalılar bizi kıskanıyor   

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Trolleri gözü yaşlı ...

Troller şaşkın..

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

• Hollandada kafam güzelken a haber izlmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 27 Ağustos 2020; 23:43:31 >
  • Ahaber tam zaytung olmuş.

• Muhtemelen çifte vatandaşıklıktır.Baktılar Euro Türkiye'de oldukça değerli daha rahat rahat bu ülkenin kaymağını yemek için vatandaşı oluyorlar.Türkiye'de hayat sadece Türklere eziyet yabancılar bu ülkede cenneti yaşıyor.Ben olsam ben de vatandaşı olmak isterim.Avrupada ana vatanımda paramı biriktiririm gelirim burada krallar gibi yaşarım.

• Türkiye'de sağlık sistemi farklı işlemekte. Hollanda'da direk hastaneye gitmeniz mümkün değil. Sağlık ocağından sizi yönlendirirler. Ben çok acı bir şekilde hasta olduğumda acilde bile düzgün bakmamışlardı. Çok katılar.

Türkiye'de öyle bir durum yok. Hemen hastaneden randevu alabiliyorsunuz. İstediğiniz kadar ilaç yazıyorlar.

Tabi bu iyi mi kötü mü işin içinden siz çıkın.

Ben doktorların iyi olduğuna da inanmıyorum. Her yerde iyi doktorda kötü doktorda bulunur. Gözümde astigmat olduğunu bilemeyen göz doktoruna gidiyordum, sonra bırakıp özel hastaneye gittim. Özel doktorlarda çok iyi değiller tabi. Onlarda her fırsatta ameliyat, sezeryan doğum peşindeler. Türkiye'de normal doğum oranı Avrupa'ya göre az sanırım.

• Hocam çok haklısın bazı bölümlerde doktorlar gerçekten iyi değil. Ben genel olarak ağır ameliyatlar yapan doktorların profesörlerin iyi olduğuna inanıyorum sadece.

Evet zamanında Almanya ' da yaşamış biri olarak da Avrupa' nın sağlık sistemi katı buna fazlasıyla katılıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.