Şimdi Ara

Avrupada yaşasanız hangi araçları alırdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz Euro 6.5-7 lira Ötv ve kdv den dolayı fiyatlar en kötü araçta 120bin üzerinde

Euro üzerinden hesaplayalım

Almanyada
    0 fiyatları
    golf gti 29 bin euro
    golf r 40 bin euro almanya
    T-roc 20 bin euro

Fransada
    0 Fiyatlar
    Symbol dacia logan 8 bin euro
    clio 14 bin euro

Örnek verebiliriz 2.el 0 hiç fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 9 Mart 2020; 0:5:16 >

• kesinlikle station wagon alırdım. bu ülkede ikinci el yüzünden sw araba almaya korkuyorum. ne işim var kalas gibi sedanla ne işim var ufacık hb ile. station wagon'da bagaj ve genişlik var. canın mı sıkıldı at arkasına yatağı haftasonu kampına git (üstü açılan bir sw tercih sebebidir) canın mı sıkıldı at arkasında buzdolabı taşımacılık yap ufaktan yan gelir kazan.
  • kesinlikle station wagon alırdım. bu ülkede ikinci el yüzünden sw araba almaya korkuyorum. ne işim var kalas gibi sedanla ne işim var ufacık hb ile. station wagon'da bagaj ve genişlik var. canın mı sıkıldı at arkasına yatağı haftasonu kampına git (üstü açılan bir sw tercih sebebidir) canın mı sıkıldı at arkasında buzdolabı taşımacılık yap ufaktan yan gelir kazan.
  • Ülkede en çok satan aracı alırdım. Almanya golf fransa megane. Maaliyet kullanım daha rahat olurdu.

407 kullanıyordum usta bulmak zor. Fluence her yer usta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    bende aynısını düşündüm hocam almanyadaki fiyatlara baktım golf gti 2.elde 2018 model 2017 model 18 bine giden var net alınır dedim sonucta 6 aylık bi calışmayla alınıp yıllarca rahat binilebilcek araç

Hummer H2 galiba 2006 modelleri 15 bin euro civarı heycan ararım dersen bile avrupada alınabilcek arabalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 8 Mart 2020; 17:26:7 >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    station wagon c200 avrupada cok fazla varmış talisman dolu mesela almanyada station wagon bizim ülkemizde 1 adet görmedim getirmezler zaten station wagon aracı olan insanlara satamaz gözüyle bakılıyor türkiyede
  • Station wagon demeye geldim. Türkiyede de alacağım ama belirli bütçelere göre ve belirli arabaların var.. Olan da çok uzun yıllar bindiği için denk getiremiyoruz. Hayalim station wagon araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camaro veya doch charger fln
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski model m serisi BMW yada sıfır Mercedes.

• Amerigada mastek 25 bin mirim moruq

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • All in one.
    RS6

Avrupada yaşasanız hangi araçları alırdınız

• Hocam benim bildiğim fransada symbol yok almanyada da golf başlangıç fiyatı 26.850 eyro.

• Rs6

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mercedes E63 AMG Station Wagon
    DS DS9 Hybrid.
    Bu ikisinden birisini alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

kesinlikle station wagon alırdım. bu ülkede ikinci el yüzünden sw araba almaya korkuyorum. ne işim var kalas gibi sedanla ne işim var ufacık hb ile. station wagon'da bagaj ve genişlik var. canın mı sıkıldı at arkasına yatağı haftasonu kampına git (üstü açılan bir sw tercih sebebidir) canın mı sıkıldı at arkasında buzdolabı taşımacılık yap ufaktan yan gelir kazan.
    Çekinmeyin alın. Ben yaklaşık 25 yıldır sw kullanıyorum. Şu an a4 avant var ve bir imkanını bulursam a6 avant ile değiştirmeyi düşünüyorum. Avrupada yaşıyor olsaydım ya rs6 avant ya da volvo v90 alırdım.

• Golf 1.5 TSI en baz motor en baz paket 27.000€ Almanya'da.
    Yani en baz Golf 27.000€.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    akittroll müsünüz kardeşim, niye böyle şeyler yazıyorsunuz ? adam gt 20 bin avro yazmış sen baz paket 27 bin avro diyorsun, o zaman gt 40 bin olur. bu adam şimdi çoktroll mü yani aracın fiyatını yurt dışında yarısı gösterip burada terollük mü yapıyor ?
  • Yeni 508 SW

• 911 turbo s olurdu.

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Rs7 2020 daha fena

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.