Şimdi Ara

***Avrupada Xbox360 Fiyatları Yardım***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avrupadan xbox360 alan varsa fiyatını yazabilir mi?arcade olanını.
    1)bursa/sofya
    2)sofya/budapeşte
    3)budapeşte/bratislava
    4)bratislava/viyana
    5)viyana/prag
    6)prag/goleniow
    7)goleniow/berlin
    8)berlin/amsterdam
    9)amsterdam/paris
    10)paris/andora
    11)andora/nice
    12)nice/pisa
    13)pisa/roma
    14)roma/venedik
    15)venedik/belgrad
    16)belgrad/sofya
    17)sofya/bursa
    ve barcelona dahil.

Yönetici arkadaşlar lütfen cevap geleseye kadar kaldırmayın konuyu.
    teşekkürler...

• avrupa ile ilgili
    www.amazon.co.uk İngiltere
    www.amazon.de Almanya
    www.amazon.fr Fransa

den bakablirsiniz avrupada bulcağınız fiyatlarda bu çivarındadır
  • arkadaşım çok çok saol şunu buldum.acaba nedir bu core system

http://www.amazon.co.uk/Xbox-360-Console-Core-System/dp/B000AXFKGQ

birde şunu buldum
    http://www.amazon.fr/Burnout-Paradise-Ultimate-Wireless-Controller/dp/B00200K0X0/ref=sr_1_30?ie=UTF8&s=videogames&qid=1271182617&sr=1-30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 13 Nisan 2010; 21:17:20 >

• Stuttgart/Berlin -> 199 Euro - Elite (120G + halo3 odst / forza 3 )
    -> 169 Euro - Arcade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert361 -- 14 Nisan 2010; 12:58:17 >
  • Core pakette içerik yoktur hiç bu yüzden fiyatıda düşüktür. Kısacası sonradan masrafı çok olur.
  • Core paket mi? O paket kalkalı yıllar olmadı mı yahu?

O linkte bir hata olmasın. Çünkü 60 GB HDD ile gelen Pro Pack bile üretilmiyor artık. Core nerden çıktı :) Eğer eskilerden kalma Core System ise Jasper da değildir zaten.

Şu an en ucuz Xbox 360 Arcade Pack bildiğim kadarıyla 199$ (Newegg Amerika Fiyatı). Avrupada ise Arcade'ler 199€. 120 GB Elite 299€, 250 GB Elite 399€ (Yukarıda arkadaşın verdiği bilgiye göre Arcade 169€ ya alınabiliyor sanırım. Bazı mağazaların özel fiyatları olabilir araştırmak lazım)
  • Hacı yurt dışı ile uğraşma TR'de 400 tl'ye al fwli alacaksındır herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne bu playstation 4 fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorduğun yerlerdeki fiyatları bilmiyorum ama ingilterede xbox arcade bundlesız sadece konsol içeriği 125£ yani yaklaşık 280-290tl'ye geliyor dosstum
  • sanırım hakettiğini bulmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozan

sanırım hakettiğini bulmuş :D

Amazon.co.uk-veya .de- sitesinden fotoğraf makinası,konsol siparişi versem gümrük sorunu olur mu?Amazon gönderim yapmıyor demeyin,alışveriş yapanlar varmış forumdan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert361

Stuttgart/Berlin -> 199 Euro - Elite (120G + halo3 odst / forza 3 )
    -> 169 Euro - Arcade

Münih'te fiyatlar nasıldır acaba? aşağı yukarı aynımıdır?

**internet sitelerinde fiyatlar normalin altında, elden satın alma fiyatları benim için önemli.
  • elite 199€
    arcade 119€
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirk Lee

quote:

Orijinalden alıntı: mert361

Stuttgart/Berlin -> 199 Euro - Elite (120G + halo3 odst / forza 3 )
    -> 169 Euro - Arcade

Münih'te fiyatlar nasıldır acaba? aşağı yukarı aynımıdır?

**internet sitelerinde fiyatlar normalin altında, elden satın alma fiyatları benim için önemli.

Evet hocam fiyatlar aynı Münih'te.1 ay içinde inş gideceğim
  • Isvecte Xbox 360 arcade yaklasık 360 tl (1800 kron), Xbox 360 elite ise 440 tl (2200 kron), yani arada pek bir fiyat farkı yok. Ben gecen ay burada indirimden Medimarkt magazasının acılısından kampanyalı elite modelini 400 tl civarında bir fiyata aldım. Turkiyede nedense fiyatları konsollarda biraz yüksek tutuyorlar. Normalde elektronik ürünlerinin hepsi (Apple ürünleri hariç) türkiyede daha ucuz
  • 2008 in Ekim ayında kendi konsolumu (Arcade) 140 euro ya almıştım...Almanya Hannover Mediamarkt tan.o zamanlar yine Fifa09 Turok,Timeshift ve Gta4 alarak bi konsol fiyatına daha oyun almıştım.Almanyada ucuz yani xbox360 =)

Yani İnternet sitelerinde fiyatlar bence biraz yukarda gibi.Eğer yurtdışına çıkarsanız mutlaka büyük elektronik marketlerine bakmanızda fayda var.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-480AFDD4F -- 25 Nisan 2010; 14:44:41 >
  • tavsiyem türkiyeden alman

ben 170€ ye 340-350 liraya aldım arcadeyi almanyadan
    40 Lira fw verdim gene 400e geldi ama 2 ay bekledim yani 50 lira için değdimi bence değmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.