Şimdi Ara

Avrupada 40 dolar bizde 370 bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa güzel wwnin bu rengini çok sevdim golfe de yakışıyor ama iç mekan iğrenç en azından passat kokpitini yapıştıracağına o gri yer ahşap ya da fiber olmalı iç mekanı rezil.

1.6 litrelik arteon geldi sanırım ama Türkiye de alınacak en son markadır ww kurdan bağımsız vergiden bağımsız fiyatları pompalıyorlar.
  • Kasa güzel wwnin bu rengini çok sevdim golfe de yakışıyor ama iç mekan iğrenç en azından passat kokpitini yapıştıracağına o gri yer ahşap ya da fiber olmalı iç mekanı rezil.

1.6 litrelik arteon geldi sanırım ama Türkiye de alınacak en son markadır ww kurdan bağımsız vergiden bağımsız fiyatları pompalıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklım almıyor, gerçekten aklım almıyor. 370 bin TL verip Passat'tan hallice bir araca sahip olacağım, öyle mi?Sahibindende 2016 model kırmızı bir Jaguar XE var, 18.000 kilometrede, fiyat 285 demişler. Lütfen söyleyin, bu bir kriter olamaz ama hangisi kendine daha çok baktırır?

• Doğuş grubu arteon ile delirmeceler. :)
  • Opus Diabolicum kullanıcısına yanıt
    VW yi çok sevmem ama o arkadan eblek görünüşlü aracı alacağıma bunu alırım şekil olarak 10 yıl önde en az + bu araç 240 beygir diğeri 180 ciddi performans farkı var.He buna bu parayı vereciğime gider A7 alırım ikisinide tokatlar.
  • 40 dolar olsa bağlasalar duramazsın.
  • O gün Watsons denilen yerden peçete aldım, 1,5 Lira

Anlayana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 dolar 100 lira olur mu?
    2 hafta önce açıldı
    1 Milyar Dolar Kaç TL Yapar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lul

• 40 bin dolar demek istiyor sanırım
  • ben şahsen arteon u çok beğeniyorum. ama gidip 363bin tl vermem. o paraya çok daha iyi araçlar alınır... belki 1.5 tsi motorlu olan alınabilir.
  • ne iğrenç bir renktir bu
  • Bu renk ile pavyondan hallice olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

Aklım almıyor, gerçekten aklım almıyor. 370 bin TL verip Passat'tan hallice bir araca sahip olacağım, öyle mi?Sahibindende 2016 model kırmızı bir Jaguar XE var, 18.000 kilometrede, fiyat 285 demişler. Lütfen söyleyin, bu bir kriter olamaz ama hangisi kendine daha çok baktırır?

Hocam onu geçtim o paralara sıfır ayarınsa 5 serisi S90 falan alınabiliyor bu passattan bozma arabayı alacak adamın aklına şaşarım.
  • Vitesin sağ tarafı da bomboş. Belli ki 3-4 tane daha opsiyon alınabilir durumda. Onları da eklesek 400 bini bulur heralde.

• güzel araba fakat gereksiz pahalı 300K₺ altına düşer kısa zamanda
  • Türkiye'de araba pahalı falan değil vergile aşırı çok. Hatta Arteon bizde daha ucuz. Vergiler hariç 38 bin dolar aracın fiyatı 57 bin dolar o vergisi şu vergisi... Devlet baba sağolsun!

Avrupada 40 dolar bizde 370 bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 26 Ocak 2018; 18:28:13 >
  • 110klik civicın bu arabadan daha zevkli olmasi...12 yıldır passat var ailede evladım kadar olmasada yegenim kadar seviyorum bu markayı ama acı gerçek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • noxwagen passattan bile çirkin araba yapabiliyormuş.
  • parasını geçtim de bu rengi kim alır
  • Şu paraya bu araba .Buna şu parayı verene kadar ikinci el S class alırım 250 ye, kalanıda yakıt ve vergi parası yapar gezerim.Gercekten akıl tutulması sıradan bir d segmenti araca şu parayı vermek..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.