Şimdi Ara

Avrupa Standartlarında Bir Eğlence Merkezi VİALAND [13 HAZİRANA KADAR BİLETLER 35 TL] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
24
Favori
51.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

adina mi takildiniz yani bi tek.. helal olsun size

Evet diline takıldık.
    Dil olmazsa millet olmaz.

saygılar hocam. 6 aylık mesajımdan ne istedin onu da anlamadım ama

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

quote:

adina mi takildiniz yani bi tek.. helal olsun size

Evet diline takıldık.
    Dil olmazsa millet olmaz.

saygılar hocam. 6 aylık mesajımdan ne istedin onu da anlamadım ama

Sanada saygılar hiç farketmemişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

Güzel olur umarım

Imzan güzelmiş

Alıntıları Göster
    disneye kafa tutacak bi proje oldugunu soyluyolar.acayıp buyuk bır mekan.bende yeşilpınarda oturuyorum hergun goruyorum ınceleme fırsatımda oldu.En kısa sürede bi dükkan kapmak lazım içerden

• quote:

Orijinalden alıntı: aykts

disneye kafa tutacak bi proje oldugunu soyluyolar.acayıp buyuk bır mekan.bende yeşilpınarda oturuyorum hergun goruyorum ınceleme fırsatımda oldu.En kısa sürede bi dükkan kapmak lazım içerden

Alıntıları Göster
    Daha önce Paris Disneyland ve İtalya/Verona Gardaland'a gittim.Gardaland fazla bilinmemesine rağmen açık ara Disneyland'i tokatlar , oyuncaklarının kalitesi ve adrenalin yönünden.Disneyland daha çok kücük cocuklu ailelerin eğlenme mekanı gibi bi şey ve her şey gereksiz pahalı.Umarım adrenalin dolu oyuncaklara ev sahipliği yapar

Bu da Gardaland'da bindiğim en keyifli roller coasterlardan biri Blue Tornado.

• Tam karsisinda yildizpark modern diye bir konut projesi var ben 1+1 aldim yatirim amacli simdiden prim yapti. Tavsiye ederim.

Vialand projesi devasa buyuklukte yakindan gormelisiniz ulkemize deger katacagini umuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: batu11

Tam karsisinda yildizpark modern diye bir konut projesi var ben 1+1 aldim yatirim amacli simdiden prim yapti. Tavsiye ederim.

Vialand projesi devasa buyuklukte yakindan gormelisiniz ulkemize deger katacagini umuyorum
    Hayırlı uğurlu olsun vatana millete roller coaster ımızın raylarını takamya başladılar

Orijinalden alıntı: ScMoney

Hayırlı uğurlu olsun vatana millete roller coaster ımızın raylarını takamya başladılar

ss verebilirmisin hocam

Yeni Fotoraflar Bekliyoruz

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

Yeni Fotoraflar Bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Bugün altındaki yolda işim vardı acayip bir çalışma var gidince tanıyamadım valla adamlar yetiştircek 23 nisana bide şu sarıgölü yıksalar biran önce

• İnşallah çok pahalı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

İnşallah çok pahalı olmaz
    çok güzel gözüküyor bu arada konu sahibindende yeni fotolar bekliyoruz

quote:

Güzel olur umarım

Imzan güzelmiş

Alıntıları Göster
    Lan bu da mı İstanbul'a be...
    Türkiye'de başka şehir yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre 11

Lan bu da mı İstanbul'a be...
    Türkiye'de başka şehir yok zaten.

Alıntıları Göster
    yeni ssler bekliyoruz

quote:

Güzel olur umarım

Imzan güzelmiş

Alıntıları Göster
    ne yalan söylim semt olarak çok kötü bir semte yapılmış galiba arazi yokluğundan olabilir.turistlerin oraya gidip çıkışta bizim güzel insanımızla karşılaşırsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama şehir dışında yaşıyan arkadaşlar bu semtleri bilmeyebilir.bir anket vardı ikamet etmek istediğiniz semt diye gaiosmanpaşa sonuncu olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

Orijinalden alıntı: Börü

Vialand nedir ya ? Her şeye yabancı isim.Nerede yaşadığımı unuttum.

ne koyabilirlerdi acaba türkçe ? Dilimizi kötülemiyorum ama bu alanda yetersiz biraz.

Yetersizmi çocukluğumuzun geçtiği ''Tatilya'' gayet güzel bir isme sahipti ve türkeçeydi biraz düşünselerdi çok anlamlı güzel isimler bulabilirlerdi.

Bir de orayı kapatıp Real yapmışlardı o battı şimdi MarmaraPark açıldı.O da batar yakında Migrosun önüne alışveriş merkezi mi açılır yahu.Bir de arkası tam Esenyurt onun için kekeler fazlalıkta uğramıyorum pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Yunba53

Tatilya nin yerine yapılan degil mı bu ?

Şuan tatilya'nın yerinde Real alışveriş merkezi ve Bauhaus var. Onun yanına da Ece inşaatın, sanki uzayda geziyormuş gibi olacak bir alışveriş merkezi kuruluyor. Yer de Beylikdüzü fakat bu Gaziosmanpaşa'ymış.

Torium AVM gibi olacak bu da. Kalitesiz tipler doluşacak. Yapıldığı yere baksanıza. Sevgilimizle, nişanlımızla, karımızla, anamızla, bacımızla gidemeyeceğimiz bir yer olacak.

Hocam yer beylikdüzü olsa iyi tam Esenyurtun önüne yaptılar

• quote:

Orijinalden alıntı: .Che.

quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

Orijinalden alıntı: Börü

Vialand nedir ya ? Her şeye yabancı isim.Nerede yaşadığımı unuttum.

ne koyabilirlerdi acaba türkçe ? Dilimizi kötülemiyorum ama bu alanda yetersiz biraz.

Yetersizmi çocukluğumuzun geçtiği ''Tatilya'' gayet güzel bir isme sahipti ve türkeçeydi biraz düşünselerdi çok anlamlı güzel isimler bulabilirlerdi.

Bir de orayı kapatıp Real yapmışlardı o battı şimdi MarmaraPark açıldı.O da batar yakında Migrosun önüne alışveriş merkezi mi açılır yahu.Bir de arkası tam Esenyurt onun için kekeler fazlalıkta uğramıyorum pek.

Alıntıları Göster
    Bu inşaatın tamamlanacağına inanmıyorum . Her akşam ordan geçenler beddua ediyo . ben hem sabah hem akşam olmak üzere beddua ediyorum . ordaki inşaat trafiği kapatıyo felç oluyo trafik. ayrıca oralarda oturucak güzel mekan da yok . yapılacak yerde yok .... Ne diye oraya yaptılarsa .... Ordan çıkan mahalle parkında takılır artık
    Ayrıca geçen sinirden otobüsten indim trafik var diye yürürken kafama taş düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

Bu inşaatın tamamlanacağına inanmıyorum . Her akşam ordan geçenler beddua ediyo . ben hem sabah hem akşam olmak üzere beddua ediyorum . ordaki inşaat trafiği kapatıyo felç oluyo trafik. ayrıca oralarda oturucak güzel mekan da yok . yapılacak yerde yok .... Ne diye oraya yaptılarsa .... Ordan çıkan mahalle parkında takılır artık
    Ayrıca geçen sinirden otobüsten indim trafik var diye yürürken kafama taş düştü

Alıntıları Göster
    birkaç saat içinde yeni Fotograflar yükleyeceğim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creaker

birkaç saat içinde yeni Fotograflar yükleyeceğim arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Şanzelize Cafe'den çıktıktan sonra gideriz artık ne yapalım.

Orijinalden alıntı: orkinos.avi

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

içinde verdiğim 1 kuruş vergi varsa haram olsun

ulan niğdede yaşıyoruz nerden burada doğduk hiçbirşey yok verdiğimiz vergilerin %1'i niğdeye harcanmıyor.

Niğdeli değilim fakat %100 doğru söylüyorsun herşeyi İstanbul a İzmir e yapıyorlar diğer şehirleri unuttular

izmiri görsen oturup ağlarsın, fuarı bitti, teleferiği yıllardır kapalı v.s dahasıda varda benim içim daralıyor saymak istemiyorum, hükümet dediği projeleri yaparsa anca bişeye benzeyebilir

bide niğde örneği saçma olmuş bu proje özel sektör projesi adam gidip bunu niğdeye yapsa batar ama niğdenin eksiklikleride varsa bunu ya belediye yada özel sektör yapmalı yoksa devletin lunapark yapması saçma olur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.