Şimdi Ara

Avrupa Sokakları SS'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
12
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupanın evleri ve sokakları gerçekten çok güzel,simetrik,insanları da güzel.
    Bizde ise, 4 yıldır yaşadığım sokakta apartman inşaatları bitmek bilmedi. 4 yıldır biri bitti diğeri başladı,biri bitti diğeri başladı,yamuk yumuk her boşluğa apartman diktiler.O kadar düzensiz yaptılarki binaları yazın rüzgar estiğini hissetmedim bile.

İstanbul mesela dünya başkenti olacak bir şehir.Ama o kadar berbat yapılar,gecekondular,düzensiz şehir planlamaları yapıldıki,üstüne birde çingeneler,kürtler vs vs uzatmaya gerek yok.

Avrupa cidden güzel.

• Avrupa cidden güzel ancak bizim de güzel yapılarımız , sokaklarımız var. Dalga geçtiğimiz Adana'da bile görülecek yerler var mesela.

Avrupa Sokakları SS'li
     Avrupa Sokakları SS'liCaddelerimiz kötü değil bence.
     Avrupa Sokakları SS'li

Çarpık kentleşme Türkiye'nin sorunlarından birisi , ancak kentsel dönüşüm projeleriyle yıllar içinde azalacağını düşünüyorum.Ha sadece Adana'yı övmüyorum , tüm Türkiye' yi gezin , göründe ne kadar güzel bir ülkemiz olduğunu anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ans Destroyer -- 7 Eylül 2014; 20:16:58 >

• Her sokak öyle mi kardeş avrupada parisin arka sokaklarini vs de koysaydin gorurdu millet. Avrupanin her seyi mukemmel degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama herkesin öyle olmuyor çok heveslenmemek gerek.
  • Doğu gezisi hep yapmak istedim,bu arada ülkenin sorunu reklam yapmada çünkü koca ülkede sadece İstanbul ve birkaç il tanınıyor özellikle bütün önemli olaylar istanbul da fakat diğer şehirlermizdede çok iyi reklam kampanyaları olsa çok güzel olur bu arada ülkede çok çarpık kentleşme var Bursa da tokinin yaptığı büyük binalarda resmen silüeti bozuyor o nebiçim projedir tepeden bakınca şehir b.k gibi gözüküyor affedersiniz

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

This is what is called " The American Dream"

Ama herkesin öyle olmuyor çok heveslenmemek gerek.

en azindan vasifsiz islerde bile TR'den daha cok deger,saygi gorebiliyorlar ABD'de. benzine, teknolojiye daha az para oduyorlar vs.. yani her turlu bizden daha iyi yasam kosullari var. ayrica o gosterdigim evlerde zenginler falanda oturmuyor. ne iste calistigi hic farketmez aklini kullanirsa, saglam birikimini yapan tutumlu biri oralarda cok rahat oturabilir.

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

Avrupa cidden güzel ancak bizim de güzel yapılarımız , sokaklarımız var. Dalga geçtiğimiz Adana'da bile görülecek yerler var mesela.

Avrupa Sokakları SS'li
     Avrupa Sokakları SS'liCaddelerimiz kötü değil bence.
     Avrupa Sokakları SS'li

Çarpık kentleşme Türkiye'nin sorunlarından birisi , ancak kentsel dönüşüm projeleriyle yıllar içinde azalacağını düşünüyorum.Ha sadece Adana'yı övmüyorum , tüm Türkiye' yi gezin , göründe ne kadar güzel bir ülkemiz olduğunu anlayın.

Adana da bazı yerle cidden güzel yapılanmış ama adana işte adana olunca olmuyor

• Bayiliyorum boyle yerlere, ozellikle Prag iyiymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 7 Eylül 2014; 21:12:06 >

Soğuk olumlu anlamda kasvetli ve gizemli bir havası var bu sokakların..

Avrupa Sokakları SS'li

Avrupa Sokakları SS'li

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Süper sağolun.

Soğuk olumlu anlamda kasvetli ve gizemli bir havası var bu sokakların..

Rica ederim . Ayne oyle sevmemek elde degil.

• çoğunuz sokak koymamış ki.gezilecek görülecek yerleri koymuşsunuz

avrupa sokakları çoğu cok eski zamanlarda belli bir mimari ile üretilmiştir.evler dağınık değildir.

ilk foto ingiltere/liecesterdan

Avrupa Sokakları SS'li

2.foto hollanda/utrecht

Avrupa Sokakları SS'li

3.foto ise avustralyanın en batısındaki şehirlerinden biri perth.avustralyanın 4.büyük kenti (nüfus 1.5milyon)

Avrupa Sokakları SS'li

sokakların güzelliğine bakın.yaşanmazmı buralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer* -- 8 Eylül 2014; 0:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer*

çoğunuz sokak koymamış ki.gezilecek görülecek yerleri koymuşsunuz

avrupa sokakları çoğu cok eski zamanlarda belli bir mimari ile üretilmiştir.evler dağınık değildir.

ilk foto ingiltere/liecesterdan

Avrupa Sokakları SS'li

2.foto hollanda/utrecht

Avrupa Sokakları SS'li

3.foto ise avustralyanın en batısındaki şehirlerinden biri perth.avustralyanın 4.büyük kenti (nüfus 1.5milyon)

Avrupa Sokakları SS'li

sokakların güzelliğine bakın.yaşanmazmı buralarda.

Avrupa Sokakları SS'li

Avrupa Sokakları SS'li

Avrupa Sokakları SS'li

Avrupa Sokakları SS'li

Avrupa Sokakları SS'li

• İstiklal Caddesini koyuyorsunuz da yeni asfalt atılmış halini de koysanız ya?

Avrupa Sokakları SS'li

Üff bee sıcak sıcak asfalt ne güzel. Türkiye çalışıyor. Belediye çalışyor. Hep beraber daha geriye. Güzellklerimizi yok etmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 8 Eylül 2014; 1:43:32 >

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Dun kadikoy moda daydim Avrupa insanlik gorsun. Kimse kimseye karismiyor yasli teyzeler kedileri besliyor. Kizlar erkekler oturmus birseyler icip gitar caliyor. Kimse kornaya basmiyor insanlarin yuzu guluyor.

bende bugün kadıköy iskelenin oradaydım lazlar horon tepiyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.