Şimdi Ara

Avrupa'nın En Çok Değer Kazanan ve Türkiye'nin En Değerli Klubü BEŞİKTAŞ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KPMG Football Benchmark ekibi 'Avrupa Eliti 2018 - Futbol Kulüpleri Değerlendirme Raporu'nu açıkladı. Avrupa’nın en değerli 32 takımın yer aldığı sıralamaya Türkiye’den Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe girdi. Buna göre Süper Lig’in en değerli kulübü Beşiktaş. Siyah beyazlılar yüzde 52 oranıyla Avrupa'nın en çok değer kazanan ekibi oldu. Bir yılda değerini 219 milyon eurodan 333 milyon euroya çıkaran Kara Kartal'ı, 330 milyon euroyla Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray izledi. Fenerbahçe'ye ise 319 milyon euro değer biçildi.

Futbolda şampiyonluk kupaları sahiplerini bulurken KPMG Football Benchmark ekibi Avrupa’da geride kalan sezonu analiz etti. KPMG'nin her yıl hazırladığı 'Avrupa Eliti' araştırmasının son raporunda Avrupa futbolunun en değerli 32 takımı belirlendi. Zirveyi Manchester United'ın aldığı listeye Süper Lig'in üç büyükleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe de girdi.

Türk kulüpleri 982 milyon euro değerinde

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarına rağmen Süper Lig'de dördüncü olan Beşiktaş, Türk takımlarının en değerlisi. 32 takım arasında 23’üncü sıradan listeye giren siyah-beyazlılara 333 milyon euro değer biçildi. Süper Lig'de 21’inci şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, 330 milyon euro değeriyle Avrupa sıralamasında 25'nci basamakta yer aldı. Sezonu kupasız tamamlayan Fenerbahçe ise 319 milyon euroluk değeriyle listede 27’nci oldu.

Kara Kartal zirveye kondu

Bu yıl Türkiye'nin en değerli takımı unvanını kazanan Beşiktaş, yüzde 52 oranında büyümeyle Avrupa'nın en çok değer kazanan kulübü olmayı başardı. Kara Kartallar, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısıyla zirveye çıktı. Kara Kartal'ı Fransa'dan Olympique Lyon yüzde 35'lik büyümeyle takip ederken, İngiltere'den Leicester City, yüzde 29'luk büyümeyle üçüncü sırayı aldı. Beşiktaş yüzde 52 oranında değer kazanırken, euro bazında Galatasaray yüzde 13, Fenerbahçe ise yüzde 9 oranında değer kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 25 Mayıs 2018; 13:15:59 >

• Kulübüdür o, klübü olsa duramazdın.
  • avrupa fatihi beşiktaş be
  • Keşke Fikret Orman 6-7 sene önce gelseydi,Demirörenle girdiği seçimi kaybetmişti,şu anda kesin 1-2 şampiyonlugumuz daha vardı,neyse herşeyde bir hayır vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newintown

Keşke Fikret Orman 6-7 sene önce gelseydi,Demirörenle girdiği seçimi kaybetmişti,şu anda kesin 1-2 şampiyonlugumuz daha vardı,neyse herşeyde bir hayır vardır..
    2-3 Şampiyonluk daha olurdu.2008-09 ve 2010-2011 tamamen ortamın boşluğundan kaynaklı mesela.Birinde Bursa oldu diğerinde Ts önde gidiyordu Fener malum yani o sezonlar kayıp sezonlar arada da var tabi 2014-15 o dengesizliğin düzeltilemeyişi ile elden giden şampiyonluk Bilic'in aklının ingiltereye gitmesi avrupadaki eleniş felan yani 2-3 şampiyonluğumuz daha olabilirdi.Tüpçü 10 yılı kül etti.Ayrıca düzeltilemez bir borç yükü bıraktı klübe.
  • Avrupa’nın en çok değer kazanan en değerli klübü Lig 4 üncüsü Beşiktaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir fb ve gs ortalıkta olmadığı halde kıl payı öne geçmişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Trump

Kulübüdür o, klübü olsa duramazdın.
    ehhehe eyw :)) düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

avrupa fatihi beşiktaş be
    Avrupa fatihi şuan hakemlerlede olsa tek takım var oda Real Madrid.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

2 senedir fb ve gs ortalıkta olmadığı halde kıl payı öne geçmişler
    Kardeşim 2 senedir mağarada mıydın biz 2015-16'da stadsız ve o zaman Aziz'in terraneo beraberinde yandex projesi hatta reklamda yaptılardı robben ronaldo felan diye ve hata hatta 70 Milyon € harcayarak kurduğu takımla mücadele ederek kazandık bunun beraberinde güzel oyunlarda herkesin takdirini kazandık sen mağarada mıydın herşeyden bir habersiniz ve o sezon zor koşullar altından bir o staddan bir o stada gittik.Ha geçen sene ortalık boştu o normal.2015-16 da fener'in o yüksek harcamalı kadrosu ile mücadele ettik.Atıp tutmayın kafanızdan.Geçen sezon sezonda olmayan bir tek sizdiniz.Fener gene yarışta idi ama geçirdiği buhran nedeni ile geriye düştü advoocat ve pereira sezon başı antrenör değişimi yoksa gene önceki sezona benzer bir durum olurdu.Ayrıca geçen sezon fener avrupa liginde mücadele etti onunda etkisi var krasnodara elendiler gruptan lider çıkıp.Bu sezon ise aykut vardara elenerek noktayı koydu.Yoksa gene geçen seneye benzer bir durum olurdu Fenerde.Ülke sınırları dışına çıkmadı fener bu sezonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Mayıs 2018; 17:47:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Avrupa’nın en çok değer kazanan en değerli klübü Lig 4 üncüsü Beşiktaş
    Real Madrid'de liginde 3ncü Barcelona fark atıp şampiyon olmuş şimdi Real başarısız mı tamamen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Avrupa fatihi şuan hakemlerlede olsa tek takım var oda Real Madrid.

Alıntıları Göster
    aynen
  • quote:

Real Madrid'de liginde 3ncü Barcelona fark atıp şampiyon olmuş şimdi Real başarısız mı tamamen.

Alıntıları Göster
    Realin toplam lig şampiyonluğuk sayısıyla Atletico Madrid ve Barca'nın lig şampiyonluk sayısını karşılaştırsana
  • sunidir
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi de Real Madrid ile kıyaslıyorlar kendilerini

Bu kafadan bende istiyorum arkadaşlar yardımcı olacak varsa lütfen PM

• quote:

Orijinalden alıntı: Manchester is Red

Realin toplam lig şampiyonluğuk sayısıyla Atletico Madrid ve Barca'nın lig şampiyonluk sayısını karşılaştırsana

Alıntıları Göster
    Real'in şampiyonluklarının çoğu Franco döneminde ispanya iç çatışması ve baskın rejimle oldu.90lardan itibaren bakarsak Barcelona'nın ligdeki dominasyonunu görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Şimdi de Real Madrid ile kıyaslıyorlar kendilerini

Bu kafadan bende istiyorum arkadaşlar yardımcı olacak varsa lütfen PM

Alıntıları Göster
    Biz Real Madrid'iz mi dedim lafı nereden anlıyorsunuz.Bahsettiğim şey sadece durum karşılaştırması.2 takımda geçen sezonun şampiyonu örnek olarak ve bu sezon üçüncü oldu Real aynı şekilde Benfica ikinci oldu.Spartak üçüncü oldu bunlar sadece durum karşılaştırması bizim durum biraz Benfica'ya benziyor onlar oyuncu satıp kadrosunu değiştiriyor.Bizde ise son 2 sezondur devamlı varolan oyuncular gidiyor.Bununda takıma yansıması oluyor.Gelen transferlerle iyi veya kötü bu sahada belirleniyor.

• quote:

Real'in şampiyonluklarının çoğu Franco döneminde ispanya iç çatışması ve baskın rejimle oldu.90lardan itibaren bakarsak Barcelona'nın ligdeki dominasyonunu görebilirsin.

Alıntıları Göster
    90'dan önce Barcelona 10-13 senede bir şampiyon olan kulüpdü yani şu anın Valencia'sı gibi bir takımdı,90'dan sonra dominasyon dediğin de 13 şampiyonluk almış Real ise 8 almış,dominasyon görmek istiyorsan 90'dan önceki senelere bakabilirsin.Aynı zamanda yukarıda yazdığına ithafen yazıyorum gerek tarih gerek başarı olarak sizin ne Benfica ne Real Madrid olmanız mümkün değil ama mesela Sporting, Atletico Madrid gibi takımlar olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 26 Mayıs 2018; 10:51:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manchester is Red

90'dan önce Barcelona 10-13 senede bir şampiyon olan kulüpdü yani şu anın Valencia'sı gibi bir takımdı,90'dan sonra dominasyon dediğin de 13 şampiyonluk almış Real ise 8 almış,dominasyon görmek istiyorsan 90'dan önceki senelere bakabilirsin.Aynı zamanda yukarıda yazdığına ithafen yazıyorum gerek tarih gerek başarı olarak sizin ne Benfica ne Real Madrid olmanız mümkün değil ama mesela Sporting, Atletico Madrid gibi takımlar olabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Yahu biz o buyuz mu dedim ne yazıyorum nerenizden anlıyorsunuz durum örneği veriyorum durum önceki sene şu takım şöyle olmuş bu sezon bu takım bu diyorum.Ben Barcelona ile Real Madrid'i karşılaştırdım.Sen gelmişin Beşiktaş'ı işin içine sokuyorsun.O takımlarla hiç hiç Türk klübü boy ölçüşemez zaten Benfica ile felan.Barcelona'nın dominasyonu La Masia alt yapısının oluşması ile başladı ama şu var Franco ölene kadar Madrid yönetiminde etkisini sürdürdü.Ligdeki etkin düzen O öldükten sonra başladı 1975'ten sonra.90 sonrası ilede La Masia'dan çıkan oyuncular ile yavaş yavaş yeni bir şekle büründü Barcelona.E tabi arada şampiyon oluyor olmadı yaptırıyorlar.Koskoca Madrid.Şu kadar kupası var mali değeri bu Barcelona altında da ezilecek değil 4-5 senede bir şampiyonluk veriyorlar onada işte laf olmasın diye.

• quote:

Yahu biz o buyuz mu dedim ne yazıyorum nerenizden anlıyorsunuz durum örneği veriyorum durum önceki sene şu takım şöyle olmuş bu sezon bu takım bu diyorum.Ben Barcelona ile Real Madrid'i karşılaştırdım.Sen gelmişin Beşiktaş'ı işin içine sokuyorsun.O takımlarla hiç hiç Türk klübü boy ölçüşemez zaten Benfica ile felan.Barcelona'nın dominasyonu La Masia alt yapısının oluşması ile başladı ama şu var Franco ölene kadar Madrid yönetiminde etkisini sürdürdü.Ligdeki etkin düzen O öldükten sonra başladı 1975'ten sonra.90 sonrası ilede La Masia'dan çıkan oyuncular ile yavaş yavaş yeni bir şekle büründü Barcelona.E tabi arada şampiyon oluyor olmadı yaptırıyorlar.Koskoca Madrid.Şu kadar kupası var mali değeri bu Barcelona altında da ezilecek değil 4-5 senede bir şampiyonluk veriyorlar onada işte laf olmasın diye.

Alıntıları Göster
    Yahu ben de o kulüplerle bir Türk takımı boy ölçüşebilir demedim eğer bu saydığım kulüpleri Türkiyede bir takıma denk verseydik böyle olurdu dedim kardeşim,zaten sen Beşiktaşı için içine sok sokma dediğim haklı bu arada.Şampiyon yaptırıyorlar söylemin tam Barcelona taraftarının dilinden ya buraya uzun uzun yazıcam anlayamayacaksın, her zaman mağdur kalan bir Barcelonalısın yine size haksızlık yapılıyor Madridi yine üstün tutuyorlar değil mi? Çoğu Barcelonalı'da böyle düşünüyor zaten gayet mantıklı aynen böyle devam et aynen siyasi nedenler dolayısıyla İspanyada yaşayan Katalan halkına 90 sonrası sevgi gösterilerinde bulunan İspanya İşci Partisi'nin Barcelona'ya hiç desteği olmadı aynen her zaman desteklenen kalıdırılan Real Madrid.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.