Şimdi Ara

Avrupa'da ilk beşteyiz(şişmanlık içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Men's Fitness dergisinde yazan bir yazıda, yapılan bir araştırmada Avrupa'da bayanlarda 1. erkeklerde 4. sıradayız şişmanlık konusunda.

Ne olacak bu ülkenin hali ?

• Erkeklerin şişko olması rakiplerimi azaltır.Kızların şişko olması avları
  • 176 cm 48 kg Problem Europe ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlarin sisko olmasinin sorunu direk olarak kendilerine hic bir konuda bakmamalari hic bir ama hic bir konuda erkeklerin ise sismanlikda genclerden ziyade orta yaslarda bi artis var onun nedenide adam artik hayatından bikmis karisida ondan farksiz e adam ne diye spor yapsin avrupada yuksek maaslar düşük vergi yuksek egitim seviyesi bunlara engel olsada bizde öyle bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi erkeklerde var ama iyi kız orantısı iyi erkeğe ters orantılı
  • Ay merdivnle mi çıkartıyorsun beni yorulcm bak
  • Bende şişmanım beyler fakat ben bi çaba içerisindeyim en azından.Ve 10 kiloya yakın verdim şuanda.Neden kilo aldığımı da buldum sanırım.

Çok yiyormuşum.

Mesela makarna yersem bazen 1 paketi bitiriyordum.Sabah kahvaltısında 1 ekmek 3 yumurta sucuk salam pastırma çemen ne varsa yiyordum.Bir oturuşta 2 kilo soslu tavuk yediğimi biliyorum.

1 paket makarna 3400 kalori filan yapıyormuş.Şimdi kendimce diyete başladım.Yediğim her şeyi yazıyorum.Günlük ihtiyacım olan kaloriyi hesapladım onun yarısı kadar yiyorum.Bakalım sonuç ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.