Şimdi Ara

Avrupa birliği vizeleri hani kalkacaktı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
12.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Saçmalık.

    Hiçbir AB ülkesi Türkiye kadar terör saldırısına uğramamıştır. Türkiye 35 yıldır teröre binlerce kurban vermiş bir ülkedir ve her bağımsız ve egemen ülke gibi BM kurallarına göre meşru müdafaa hakkına sahiptir.

    Tüm bunlara rağmen bu ülke gereğinden fazla imtiyaz gösteriyor zaten. Terörle mücadele kanununu daha ne kadar esnetebiliriz?

    Bir ülkenin bölünmesini savunarak, kendilerine bağımsız bir devlet isteyen bir parti bu ülkenin parlamentosunda siyaset yapıyor.

    Öyle ya da böyle; seçilmiş, meşru bir cumhurbaşkanı ve hükümete, dünyanın her yerinde yasaklanmış ve demokrasi dışı görülen bir yolla askeri darbe yapılmaya çalışılarak zorla görevinden alınmaya çalışılıyor. Bunu yapan bizzat kişi, kişiler ve örgüt delilleriyle mevcut.


    Bir AB üyesi olan Yunanistan, darbe girişimine katıldığı kesin olan 8 darbeci askeri iade etmiyor. Almanya gibi AB'nin merkezi konumundaki bir ülke, ısrarla terörist ilticalarını onaylıyor. Belçika, Fransa gibi ülkelerde, AB tarafından resmi terör örgütü kabul edilen PKK büroları açılıyor.

    Kimse kusura bakmasın, azıcık IQ seviyesine sahip olan herkes, AB ülkelerinin pek çoğunun iki yüzlü olduğunu kabul eder.




  • Schengen vizesine 20 euro zam! Schengen vizesi 2020 başvuru ücreti ne kadar?
    Schengen vize ücreti 2 Şubat'tan itibaren 60 eurodan 80 euroya çıktı. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, vize başvuru ücretlerinin 80 euroya yükseltilmesine geçtiğimiz haftalarda onay vermişti.

    https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/schengen-vizesine-20-euro-zam-geldi-schengen-vizesi-basvuru-ucreti-ne-kadar-5603967/
  • Biraz sabır. Muhteşem İmamoğlu başqan olduğu gün vize filan kalmayacak. Ülke şaha kalkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: por favor

    Biraz sabır. Muhteşem İmamoğlu başqan olduğu gün vize filan kalmayacak. Ülke şaha kalkacak.
    20 senedir kalkanlar ortada. Çok beyinliymiş gibi bir de ironi yapmaya çalışıyor
  • Temmuz 2019'da yapılan bir röportajda Ahmet Davutoğlu şunları söylemiş:

    "Keşke diyorum, bir ay daha sabredip Haziran ayında vize muafiyetini alıp ayrılsaydım. Aynı gün AB Komisyonu AB Konseyi'ne Türkiye ile vize muafiyeti başlatılması kararını gönderdi. Ve Haziran ayı içinde kalkacaktı. Siyasi etik kanunu vardı, o zaman 72 maddeden 7'si kalmıştı. Siyasi etik çıksın sonrası daha sonra tamamlanır gibi bir durum vardı."
    https://www.internethaber.com/ahmet-davutoglu-keske-1-ay-daha-sabredip-ayrilmasaydim-video-galerisi-2037323.htm




  • kalkacak demedik; kalkınacak dedik.
  • Biz beklerken...



    Dışişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada Avusturya, Belçika, Hollanda, İspanya, Polonya ve Birleşik Krallık 2 Mart'tan itibaren turistik amaçlı seyahatlerinde vize muafiyeti sağlandığı açıklandı. Kaynak: Türkiye'den 6 Avrupa ülkesi için vize muafiyeti


    Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türkiye'nin, Avusturya, Belçika, Hollanda, İspanya, Polonya ve Birleşik Krallık'a vize muafiyeti sağlamasıyla, turizm potansiyeli, ticari, ekonomik ve kültürel ilişkilerin daha da geliştirilmesinin amaçlandığını bildirdi.Sözcü Aksoy, Türkiye'nin, bazı Avrupa ülkelerine vize muafiyeti sağlamasına ilişkin kabul ettiği karar hakkında bir soruya yazılı yanıt verdi. Kaynak: Türkiye'den 6 Avrupa ülkesi için vize muafiyeti



    Aksoy, "Avrupa Birliği (AB) Schengen bölgesi üyelerinden Avusturya, Belçika, Hollanda, İspanya, Polonya ve Birleşik Krallık vatandaşlarına, 2 Mart'tan itibaren Türkiye'ye gerçekleştirecekleri turistik amaçlı seyahatlerinde her 180 günde 90 gün süreyle vize muafiyeti sağlanması kararlaştırılmıştır." ifadesini kullandı. Kaynak: Türkiye'den 6 Avrupa ülkesi için vize muafiyeti


    https://halktv.com.tr/gundem/turkiyeden-6-avrupa-ulkesi-icin-vize-muafiyeti-419495h




  • Avrupaya gidişte vizeler kalkacak demedim, Avrupaya (ülkelerine) vizeyi kaldıracaz dedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde ülkeler arasında mütekabiliyet ilkesi vardır. Buna göre, bahsi geçen ülkelerin de bu ilkeyi gözeterek TC vatandaşlarına vize muafiyeti getirmeleri beklenir.

    Komik ülkeler Schengen bölgesine vizesiz seyahat edebiliyor iken, Türk vatandaşlarının Bulgaristan gibi bir ülkeye bile vizeyle gidiyor olması ne yazık ki çok acı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHF_Viper

    Normalde ülkeler arasında mütekabiliyet ilkesi vardır. Buna göre, bahsi geçen ülkelerin de bu ilkeyi gözeterek TC vatandaşlarına vize muafiyeti getirmeleri beklenir.

    Komik ülkeler Schengen bölgesine vizesiz seyahat edebiliyor iken, Türk vatandaşlarının Bulgaristan gibi bir ülkeye bile vizeyle gidiyor olması ne yazık ki çok acı.
    gürcistan,ukrayna bile avrupaya vizesiz gidebiliyor.. yazık ..
  • AB, hala vize muafiyeti için ayak diretmeye devam ediyor.
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/avrupa-parlamentosundan-vize-serbestisi-aciklamasi,4HBHpOISYEitjRd9ZR2yig

    Ahmet Davutoğlu, tekrardan görevden alınmasa vize muafiyetinin sağlanacağını deklare etmiş. Nedense Davutoğlu dışında ne iktidardan ne de muhalefetten bu konu üzerine eğilen tek bir kişi yok. Halbuki bu vize muafiyetini getiren iktidar, kendisi için çok büyük bir iş yapmış olur.
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/160110/davutoglu-2016-mayisinda-gorevden-alinmasaydim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlginç. Türkiye, 5 Avrupa ülkesine daha vize muafiyeti sağlamış. Üstte yazdığım gibi, mütekabiliyet ilkesinin uygulanması gerekli. https://www.ntv.com.tr/ekonomi/turkiyeden-5-avrupa-ulkesine-dah-vize-muafiyeti,MT3jHJctT0ms9ZIVYHtwLQ
  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    Vize serbestisi için gereken kriterler
    1-hukukun üstünlüğü, niye mi? Burada bir hukuksuzluğa uğrayan kişi vizesiz serbestçe gidip iltica istemesin diye.
    2-Sınır güvenliği, maşallah sınırlarımızdan her türlü iti uğursuzu elini kolunu sallaya sallaya girip çıkıyor.
    3-Önüne gelene vatandaşlık verilmemesi, vatandaşlığa almanın zorlaştırılması
    Bunları sağlarsan vize muafiiyetine bile gerek kalmaz, vize olsa bile sadece bir formalite olarak kalır. Ama senin ülken bir Avrupa ülkesi olma yolunda değil de bir ortadoğu ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsa,
    kusura bakmayın o vize kuyruklarında çook sürünürsünüz. Ülkeler vizeyi keyfinden uygulamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Şubat 2020; 9:29:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Doğru. Mesela Schengen bölgesine vizesiz seyahat eden Gürcistan, tam anlamıyla muhteşem bir demokrasi örneği. Alman meclisi falan demokraside Gürcistan parlamentosunu örnek alıyorlar.

    Doğusunda iki adet ayrılıkçı devlet oluşmuş olan ve fiili olarak iç savaş yaşayıp, bölünmüş bir ülke olan Ukrayna'nın sınır güvenliği muazzam. Öyle ki ABD yönetimi,Meksika sınır sorunu için bu muhteşem sınır güvenliğine sahip ülkeyi rol model almıştır.

    Hala daha laf anlatmaya çalışıyoruz. Olaya siyasi pencereden bakıyorsunuz. Size kalsa sırf AKP nedeniyle Türkiye dünyanın en geri kalmış ve hiçbir şey hak etmeyen bir ülkesi. Neyse gün için konu vize değil, çok daha önemli bir durum var ülkemiz için. Kapıların açılması AB'yi farklı bir pozisyona itebilir. Neler olacak göreceğiz.
  • Surilere vize kalktı, artık serbestler, istedikleri gibi gidebilirler!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merkur

    Surilere vize kalktı, artık serbestler, istedikleri gibi gidebilirler!
    AYNEN
  • Bakın Yunanlılar mülteciler için ayaklanmış, onlarda iktidardan şikayetçi, oy için yapılıyor diyorlar, bakalım ne olacak.


    Avrupa birliği vizeleri hani kalkacaktı ?

    https://odatv.com/yunanistanda-ayaklanma-basladi-28022055_m.html

    quote:

    BÜTÜN SEÇMENLER BULUŞTU"

    Independent Türkçe'ye konuşan Nikos, “Çevik kuvvet polisinin adalarımızda uyguladığı şiddet Kiriakos Miçotakis hükümetinin sonu olacak” tahmininde bulundu. Midilli’de Herkes için Dayanışma örgütünden Katerina Voltsiou, “Durum kontrolden çıktı ve bu daha devam edecek. Bu, partiye yönelik genel bir reaksiyon. Bu, solu, Syriza, Yeni Demokrat Parti ve hatta Altın Şafak seçmenlerini birleştiren bir seferberlik. Polis insanlara acımasızca saldırıyor, onlar da polise taş fırlatarak karşılık veriyor. Kaotik bir durum” dedi

    “7 bin mülteciyi barındırabilseler bile sorun yine çözülmeyecek. Kamp yaza kadar dolacak, İdlib cephesindeki çatışmalardan dolayı sığınmacı akını durmayacak. Diğer taraftan Midilli'nin Moria açık kampı kapatılmayacak. Bu insanlar nereye gidecek? Bu açık. Hükümet Sakız, Samos ve Midilli adalarını gri bölgeler, Yunan Lampedusa’sı (Malta ve Tunus arasında bulunan ve Tunuslu mültecilerin akınına uğrayan ada ed. n.) yapmak istiyor. Ana karada yaşayanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorlar çünkü oralarda daha fazla oy var. Hesap kitap yaptılar ve adaların kurban edilmesine karar verdiler, daha az kayıpları olacak:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.