Şimdi Ara

Avrasya Araştırma'nın Son Anket Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 7 Nisan 2022; 18:3:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu millet akıllanmaz.

20 sene olmuş sürünüyorlar hala Yavaş a oy veriyorlar.

pes doğrusu...

• Demek ki "Erdoğan'ın karşısında kim olursa olsun kesin kazanır" dememek lazım.Millet İttifakı bu anketleri iyi analiz etsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhb ve akb zamlardan bahsettigine göre sandıkta durum kötü ..baya bir tutuştular

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erdoğan beklediğimden yüksek çıkmış ben Mansur Yavaş daha fark atar diye bekliyodum.

• AGA ALLAH BELAMI VERSİN MANSUR ADAY OLURSA RTEYE TEK ATACAK

AMA KK ADAY OLURSA RTE SECİME HAZİRLANMAYACAK BİLE HİCBİR SEY YAPMASİNA GEREK YOK DİREKT KAZANACAK SECİM CALİSMASİNA BOSA PARA EMEK HARCAMA LUZUMU DAHİ YOK

MANSUR MANSUR MANSUR SONUNA KADAR

• KK aday olursa seçime bile gerek yok iktidar devam etsin artık.

Mansur Yavaş olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solarisx -- 8 Nisan 2022; 11:44:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erdogan bu secimide alabilir bunu en net borsadan goruyorsun, normalde turk borsasi aşırı ucuz ve erdogan giderse 4x 5x yapacak ancak gitmeme ihtimali yuksek oldugu icin yurtdisindaki yatirimci gelip kagit almiyor

• Chp'yi %22'de, İyi Parti'yi %11-12'de gösteren şirketlerin anketlerine de inanmayın bi zahmet.

• mhmdvv M kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaşkanlığı Anketinin çok da yanlış olduğunu düşünmüyorum.Al bak 400.000 kişiyle yapılan başka bir anket...Sonuç yine aynı

• Ee yani? Söylenenler yanlış mı?

Senin ifadenle Kılıçdaroğlu aday olsa çok rahat kazanır yani (itiraz ettiğine göre)

• %36 küsur nasıl bir kafayı yaşıyor ne yiyor ne içiyor?

Çevremde hâlâ Rusya Ukrayna olayi olmasa her şey çok çok ucuz olacağını düşünenler AKP liler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 8 Nisan 2022; 15:33:55 >
  • Niye muhalefetin adayının kim olacağını muhalefetten başka herkes dert etmiş anlamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.