Şimdi Ara

Avonun Full speed nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
15.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avonun Full Speed parfümünü almayı düşünüyorum kullananlarınız varsa bişeyler söyleyebilirmi bide avon 3lümü veriyor bu ürünü yoksa tek şişemi?

Avonun Full speed nasıl sizce?

• 1. ve 3. ler bende var.Deodorantı iyi.Parfümüde iyi ama çok çabuk uçuyor yani açık alanda pek bi etki yapmıyor ancak dibine giren biri alır kokuyu.
  • Deodorantını kullanmıştım. Kalıcılık konusunda pek iyi değil. Tek tek te alınabiliyor set halindede. Kokusuda fena sayılmaz.
  • parfümünü 2-3 sene kullandım. inanılmaz güzel kokar
  • Parfüm çokmu çabuk uçuyor ya ben kolay kolay uçmaz diye düşüyordum ama bu arada avonun 35tl ye verdiğinde 3 ü de varmı yoksa tek mi veriyorlar?
  • benim annem senelerdir avon ürünleri satıyor. bende yararlanıyom ondan.

erkek parfüm olarak avonun en güzel kokusu full speed'dir. ama çok uzun süre kalmaz. onu söylüyeyim.

erkek deodorant olarak avonun en güzel ürünü blue rush'dır.

roll-on (koltukk altı) olarak da blue rush'ı öneririm.
  • Sadece parfümü 35 liradır öyle hatırlıyorum.
    Keşke daha kalıcı olsa evet anında uçuyor. Evden çıkmadan yarım saat önce falan bolca sıkıp cilde işlemesini beklemek lazım. Daha uzun süre kalıyor vücutta o zaman. Ama yinede daha kalıcı olmalıydı bu koku...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parfüm çok çabuk uçuyor... Ama kokusu güzel...
  • 1 numaralı parfümün fiyatı nekadar acaba bilen varmı
  • Bende ortadaki var süper kokuyo valla kalıcı bence ama öyle çok boğan bir kokusu yok inceden inceden kokuyor
  • eskidi artık bu parfüm ama hala indirimde olduğu zman en az 15 tane rahat satılır
    hem kalıcı olmadığında şikayet edilir hemde alırlar
    bunun mavisi çıkmştı bi ara intense bundan daha güzeldi
  • Geçen sene bir arkadaşım parfümünü kullanıyordu kokusu güzel bence
  • parfümü güzel baya öneririm
  • avon un on numara parfumu Ungaro dur

ıkı senedır kullanıyorum olene dek de kullanırım :D

muthıs bı kokusu var
  • Limon gibi kokar güzeldi ama
  • Peki millet bunun çeşitleri varmı yoksa tek çeşitmi? çeşitleri varsa en iyisi hangisidir hangisini önerirsiniz?
  • up
  • Valla merdivenden inerken, okuldan bir kız arkadan "bir yerden çok güzel bir full speed kokusu alıyorum" demişti tabii bende çıkıp ben ben diyememiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 12 Şubat 2010; 22:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

avon un on numara parfumu Ungaro dur

muthıs bı kokusu var

Ben de almıştım gerçekten güzel bir koku, şimdi ise Unscripted kullanıyorum fakat Ungaro daha iyiydi... Bu da güzel gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

avon un on numara parfumu Ungaro dur

muthıs bı kokusu var

Ben de almıştım gerçekten güzel bir koku, şimdi ise Unscripted kullanıyorum fakat Ungaro daha iyiydi... Bu da güzel gerçi

bende kız arkadasımın hedıyesı sayesınde tanıstım ungaro ıle. namuzsuz avon 3 ay bekledım 80 den asagı ınmedı ben aldım 55 e ındırdı ungaronun benı yakan tek olayı buydu yoksa muthıs bı koku. tavsıye ederım. bu dedıgın unscripted nasıl. yenı cıktı sanırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.