biraz geç oldu ama signature alalı kullanıyorum..pek beğenmedim..kolonya gibi geldi kokusu..hiç parfüm kokusu alamadım belkide sıkmayı beceremedim..Signature benim pek hoşuma gitmedi.. + üzerime neredeyse şişeyi boşaltıyorum soruyom arkadaşlara kokusu geliyor mu diye kimse kokusunu alamıyor..bi tek odada sıkmıştım kendime babam almıştı kokuyu
bu bitsin privacy parfüm alcam..ucuza güzel bir parfüm mutlaka bulcam arkadaş inşallah privacy iyidir
Baya bir zaman geçmiş yeniden sorayım, Avon Signature'u nasıl bilirsiniz hocam?
Ben kullandım ve hiç memnun kalmadım. Belki kişinin tenine göre değişiyordur. Ben kullandım, kalıcılık hiç yok. Kimseden olumlu tepki almadım. En son mesajımda Privacy alacağım demiştim. Privacy kullandım ve gayet olumlu tepkiler aldım. Ne zaman sıksam, parfümün güzelmiş dediler. Ayrıyetten DP den açık parfüm kullandım. DP Parfümleri, kalıcılık konusunda mükemmel. Günler sonra bile gömlekte kokusu kalıyor. Bir kere sıkıyorum ve yıkanıncaya kadar bir daha sıkma ihtiyacı olmuyor. DP olarak kullandığım parfümler, Burberry Classic , Hugo Boss/Boss , Kenzo , Armani Cino , Versace. Armani Cino kalıcılık konusunda en iyisi diyebilirim. Hayatımda kullandığım en kalıcı parfüm. Şekerli bir parfümdür fakat yaz için bana biraz ağır gibi geldi.
Benim tavsiyem bir DP parfüm mağazasına gir, yukarda söylediğim parfümleri test et. Beğendiğin olursa al. Beğenmessen mutlaka Privacy Classic parfümü kullan. En olumlu tepkiler Privacy yönünde oldu ama kalıcılık DP kadar iyi değildi sanki.
Teşekkür ederim hocam. DP ye uğrayacağım.
Signature ben kullanıyorum kokusu oldukça hoş ayrıca yeterincede kalıcı.
bende aynı parfümü kullanıyorum 3 şişe oldu 4. şiseyi alacam. ilk parfüm 1 fıs sıkıyordum 15 20 cm den neredeyse 3 5 gün kalıcıydı markette sıra beklerdim herkes kokumu sorardı nereye gitsem herkes kokumu sorardı neyse sonraki 2 şişe açık parfüm gibiydi şişeyi sıksam kokmuyordu bir araştırdım tabi 3 şişeyide indirimden almıştım meğer ki parfümlerin tarihleri olurmuş. tarihi ilk şişenin yeniymiş diğerleri eski o yüzden kokmuyormuş. avoncu karılar satamadıkları zaman indirime sokuyormuş. normalde 100 liradan pahalı parfümü 25 30 liraya satıyorlar bir iş olması normal yani. ve avonda karılara kitliyormuş şukadar mal alacaksın diye kadın anlattı o parfüm 2 yıl bende bekledi sonra sana sattım diye bende bunu öğrendim ya son sişeyi internetten alacam ve yeni tarihli olmasına aşırı özen gösterecem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme