Şimdi Ara

Avon Fullspeed mi yoksa Hugo Boss mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • annem yılbası hediyesi diye getirmiş fullspeed. dedim neden bana sormadan bana parfüm alıyosun geri yollattım.

Red Hot Chili Peppers | Eluveitie
    Muse | Dream Theater | Opeth | Rush
    South Park | Game of Thrones | Blade Runner | Star Wars

• Avon'dan Tomorrow okulda herkes bayılıyor bu kokuya.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  •  Avon Fullspeed mi yoksa Hugo Boss mu?

Orijinalden alıntı: Mrtk2

Arkadaslar annem bu avonun temsilciliğini yapıyor yıllardır.;Eskiden Avon Almanyada üretiliyordu mükkemmel parfümleri vardı fakat 3 senedir fln belki 4 5 bunlar cin ve türkiyede üretiliyor.yani minevi çin malı oldugundan cok ucuz.biz sadece banyo köpüğünü alıyoruz.ama parfüm olarak ve deodorant olarak tavsiye etmem.kokusu 10 dk içinde ucuyor.deodorantıda tuhaf bi koku yapıyor.cnkü bi kaç sene dir kullanıyordum bunu ve 10 gün once armaninin rol on deodorantını aldım ve cok güzel hiç bi sekilde koku fln yapmıyor.

Avon'un ne Çin'de ne Türkiye'de üretimi yok arkadaşım. Ürünler ekseriye Polonya-Almanya-İtalya gibi ülkelerden gelir,

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.