Avokadolu kaju yiyorum...
-
-
Artik bunu da yemiyorum, Amex Gold karti kapattik, bedava avokadolu kaju imkani kalmadi :D
_____________________________ -
-
Ama benimki Amex Gold'dan bedavaydi :) Dunkin Donut bonusu :D
Kemal Dedem Cehape'den atılınca Amex Gold bonusu kesildi. Kemal Dedem Cehape'ye donecekmis, yaşasın
Puhaaaaaaaaaaaaaaaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 28 Mayıs 2025; 17:48:41 >_____________________________ -
Kemal dedem gene devlet kurumlarının önüne gidip ayağınızı denk alın diye gözdağı verecek. seçimi kazanınca boynunuzun ölçüsünü alırım dicek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dün doğrudan (Satellite to Cell) uydu internete geçtim, 90 gün ücretsiz, sonrası da ayda sadece $10 dolar. Tüm dünyada geçiyor Türkiye ve Kuzey Kore dışında.
Kemal Dedem iyi iş çıkardı sistemi devam ettirmek için, kimse anlamadı titiz adam gerçekten :) AKP'ye çalıştı ama izini belli etmedi :)
Bu arada Starlink T-Mobile ile anlaştı, T-Mobile'a ayda 10 dolar ödeyip e-sim yükleyerek tüm dünyada starlinki doğrudan uydudan gelen sinyalle kullanabiliyoruz artık.
S24'te çift e-sim kullanılabiliyor hem de.
Dün resmen devrim oldu devrim. Sorsak foruma Maarem önce o geceyi anlatsın derler.
Neyseki nüfus azalıyor başkan :)))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 3 Haziran 2025; 17:35:51 >_____________________________ -
Arkadaşın görseldeki tüm item'ları Migros'tan hocam yalnız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı