Şimdi Ara

avm kapalı otoparklarına pick-up girebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merak ettim arkadaşlar kapalı otoparka girmeleri yasak mı ?

• Transitle giriyorlar bırakta pick-up girsin ya
  • ben gireni gördüm. park etmek için ve tavana deydirmemek için kırk takla attı
  • ben haşırt diye tavan yükseklik sınırı demirine giren gördüm, ordan da ver elini tavan demiştir adam
  • Bazi otoparklara girebiliyor. 2004 yilinda 96 model bir arabam vardi. İmmobilizer ariza yapmisti. Cekici kadikoy natulusa girip benim arabayi alip cikmisti. Oraya kamyon bile girer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Progress*

ben haşırt diye tavan yükseklik sınırı demirine giren gördüm, ordan da ver elini tavan demiştir adam

Aynısını geçen ay, Forum İstanbulda akşam saati gördüm gezmeden çıkarken hızlı adımlarla dışarı da yürüyordum, panelvan minibüs güm diye birşeye vurdu kafayı bir çevirdim, herif o demiri zincirden söktü aracın üzerine düşürdü, indi hemen tabi ortalığın anasını ağlattı bastı gaza gitti, araç onun değildi heralde, o tavan sağlam birkaç yerden yamulmuştur.
  • Marmara Forum, Kale Center, Forum İstanbul. Transporterle girmişliğimiz var. Boyutlara göre yani, uyarsa girersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otoparka sığıyorsa her türlü girer sadece lpg li araçlarda sorun yaşanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

otoparka sığıyorsa her türlü girer sadece lpg li araçlarda sorun yaşanıyor...

bir süredir bakmıyorlar lpg var mı yok mu diye
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    yasa çıktı tamamda bazıları gerekli alt yapıyı ( havalandırma yangın söndürme gaz sensörü gibi) oluşturamadığından ruhsat verilmedi.. alanlarda serbest almayanda lpg li araç giremez yazıları var zaten yasa çıkalıda 1 ay falan anca oldu 1 seneye ya hepsi girer yada Allah korusun olumsuz durumlar olursa tekrar iptal olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

yasa çıktı tamamda bazıları gerekli alt yapıyı ( havalandırma yangın söndürme gaz sensörü gibi) oluşturamadığından ruhsat verilmedi.. alanlarda serbest almayanda lpg li araç giremez yazıları var zaten yasa çıkalıda 1 ay falan anca oldu 1 seneye ya hepsi girer yada Allah korusun olumsuz durumlar olursa tekrar iptal olur..

forum istanbul ve vialand girişinde lpg li araç giremez yazıyor fakat açıp kontrol eden yok. yavaş yavaş bitiyor demek ki.
  • Bursa Kent Meydanı AVM. Araç arıza yaptı ama içeri çekici giremiyor. Böyle saçmalık olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.