Şimdi Ara

AVM'de yemek sıkıntısı çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar galleria avmde çalışıyorum. haftanın 5 günü buradayım. burada çok fazla restoran yok. hep aynı yemekleri yemekten gerçekten sıkıldım. dışarıdan yemek söylemekte pahalı oluyor. bir ara evde gözleme yapıp götürüyordum. oda bir yere kadar tuttu. bu ara migrostan dardanelin sandviçlerinden alıyorum. oda doyurucu olmuyor. sizin keşfettiğiniz, doyurucu, evde hazırlanıp çantada taşınabilecek yiyecekler var mı? sandviç çeşitleri gibi. özellikle öğrenci arkadaşların belki tecrübesi olduğundan yardımlarını bekliyorum.

• Ne iş yapıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoğurtsuz iskenderci tayfa gelir şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    bu standa bakıyorum.

• InsignAce kullanıcısına yanıt
    hiç gelmesinler iskenderde bıktırdı
  • Hocam hep avmde çalışmak istemişimdir. Yeriniz iyi bence. Ekmek arası sandviç yapabilirsen iyi olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "bir ara evde gözleme yapıp götürüyordum"

Kizlar aranilan erkek adayi bulundu saldirin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    işim gerçekten iyi ve rahat :) haftasonu hariç tabi... sandviç ama içine ne koymalı bir ara domates salatalık peynir yapıyordum. salatalığın suyu akıyordu. lezzetsiz oluyordu. dardanelin sandviçlerine benzer bir şeyler yapmaya çalışacağım. farklı önerilere de açığım.
  • Hocam ben ekmek arası peynir götürüyorum. Bazen de annem sağ olsun kavurma hazırlıyor :) Ama hocam yeşillik almaya bakın. C vitamini deposu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphanakca

bu standa bakıyorum.

Hocam galleria ne ara bitti

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Hocam galleria uzun zamandır bitmiş halde. capacity, carousel varken kimse gelmiyor. bir haftasonu. esnafların çoğu kapatıp gidiyor.
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    hocam aslında düşündümde salatalığı migrostan alıp burada da içine katabilirmişim.
  • çare sefer tası, eğer mekanında yemek yapabiliyorsan küçük tüp tava götür bıçak vs malzemelerini de götür ne istersen yap ye
  • Abur cubur ye

• quote:

bu standa bakıyorum.

haftaiçi mi ordasın ya bilsem gelirdim ben de ataköyde oturuyorum

eğer zamanın yeterse bakırköye çık hocam uygun fiyata çok güzel esnaf lokantaları var her zaman tercih ederim çorba sulu yemek pilav vs.

avmde yemek yemem birkaç saat aç kalırım evde yerim daha iyi

• Kardes allah rizasi icin bi balon vercenmi bana ordan
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    hocam salı perşembe hariç buradayım her zaman beklerim :) standa tek baktığım için maalesef avmden ayrılmam söz konusu değil.
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    ayıp ettin hocam ay başı buyur gel
  • quote:

hocam salı perşembe hariç buradayım her zaman beklerim :) standa tek baktığım için maalesef avmden ayrılmam söz konusu değil.

anladım konuyu tam okumadım da, öğle yemeği deyince bi mola vardır diye düşündüm :)
    halk ekmeğin sandviç ekmekleri var dikdörtgen şeklinde baya sert yoğun ve tek başına bile doyuruyor. 4lü pakette satılıyor.
    geçen sene onlarla yapıyordum
    içine koyulabilecekler:
    biber. marul. krem peynir. zeytin ezmesi. mayonez. salam. kaşar. bunları kafana göre kombinasyonla koyabilirsin.

diğer sandviç ekmeklerini pek sevmiyorum, evde bi şekilde yeniyor da yanında taşıyıp dışarıda yemek için bunun eşi benzeri yok bence :)
  • quote:

bu standa bakıyorum.

Sadece bakıyor musun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.