Şimdi Ara

avize nasıl çıkar biri anlatabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok sinirimi bozdu. armut şeklinde avize var. ampulle yakın temasta ısıtıyor patlıyor ampul. avizeyi çıkartıp avize olmadan nasıl halederim birisi anlatırsa çok makbule geçer. çıkartamadım plastik gibi bi kablo var arada o herşeyi karıştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

çok sinirimi bozdu. armut şeklinde avize var. ampulle yakın temasta ısıtıyor patlıyor ampul. avizeyi çıkartıp avize olmadan nasıl halederim birisi anlatırsa çok makbule geçer. çıkartamadım plastik gibi bi kablo var arada o herşeyi karıştırıyor

Resim,şema vs gibi bişey koyarsan yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antifa_ultra

çok sinirimi bozdu. armut şeklinde avize var. ampulle yakın temasta ısıtıyor patlıyor ampul. avizeyi çıkartıp avize olmadan nasıl halederim birisi anlatırsa çok makbule geçer. çıkartamadım plastik gibi bi kablo var arada o herşeyi karıştırıyor

gidip bi elektrikciden tekli duy alın avizeyi sökün 3 kablo olması lazım sarı kahverengi mavi kahverengi ve mavi kabloyu aldığınız duya bağlayın.(sigortayı kapatmayı unutmayın)
  • avizeyle elektrik tesisatı arasındaki kabloyu penseyle kestim. yarım metal bir küre var tam üstünde onu çıkartabilirsem yeni bir kabloya bağlıycam duy ve ampulü olmadı kestiğim kabloyla birleştireceğim. avize çıktı aradan baş başa kaldık yarın :D
  • flamanlı ampüller ısınma yapmıyor görünüş itibariyle klasik ampüllerden farkı yok daha fazla ışık daha az ısı
    veriyor eski ampüllerin teknolojisi artık geçti
  • onları ben avize gibi bi halta yaramıyorlar :D gidip bir tane simit ampul al duyun ucuna tak ışığı gör en kral aydınlatma o gölgelemede yok :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

flamanlı ampüller ısınma yapmıyor görünüş itibariyle klasik ampüllerden farkı yok daha fazla ışık daha az ısı
    veriyor eski ampüllerin teknolojisi artık geçti

hocam avize armut şeklinde duy ile temas ediyor avizeyi o tutuyor. yani avize ile ampul arasında 1 2 santim var ister istemez ısınır gibime geliyor :D
    neyse sağolun beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.