Şimdi Ara

AVİS VE SİXT ? KİRALAMA HK. FİKİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir iş için bmw 320 veya mercedes cla 180 tarzı bir günlüğüne araç kiralayacağım

ancak bulundugum yerde bu araç var mı yokmu bılmıyorum şayet yoksa olan başka bir firma bakacagım

ama merak ettıgım bu tür araçları kiralamak için .. çok daha farklı şartlarmı gerekiyor .. yoksa bir clio kiralamak neyse buda o mu sadece bedel mi artıyor ? kiralama tecrübesi olan varsa cevap verebilirmi ?

ve sanırım kurumsal olarak sadece sixt rent a car mevcut sehırde bu ıkısınden kıralayabılırım ? tüm sigorta ve kaskoyu yaptırıp kıralamayı dusunuyorum daha önce kiralamış bu firma ile fikri olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 8 Mart 2017; 5:10:4 >

Ayrıca araba segmentine göre 500 ile 2000 tl arasında kredi kartından provizyon çekiyorlar.

Ödemeyide kredi kartı ile istiyorlar. Provizyon aracı geri teslim ettiğinizde hemen iade ediliyor.

Sakın senetle iş yapanlara yaklaşma burda bir sürü örneği yaşandı bayağı sıkıntılı durumlar olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

siteleri arızalıydı araç şartları ve fiyatlarını göreemiştim ama az önce baktım şartlar söylediğiniz gibi gerçekten

ve ne yazıkkı sixt 4000 lira provizyon cekıyormus benım ıstedıgım tarz araclar için ve bir sürü ıvır zıvır şartı var yani hiç kolay değil kiralamak yinede sehrımdekı yer şartları baya esnetiyor bir telefon ile bilgi alacagım

geriye avis kaldı onda şartlar nasıl bılmıyorum ogrenemedım sanırım onuda telefon ıle arayıp ogrenecegım

findeks notu tam olarak ne oluyor ? hakkımda hiç kredi veya ödeyememe gibi olumsuzluk olmadı bankalara karşı zaaten sadece tek banka ile çalışıyorum .. yoksa yaptıgım işlemlerin maddi boyutuna göremi araca onay verıyorlar ornegın 4 bınlık harcamaya vermıyorda 50 binlik alış veriş yapmıs vs kredı kullanmıs bıırnemı verıyor

garentaya baktım ama malesef bulundugum sehırde yok kurumsal olarak sadec avis ve sixt varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Aynen dh li olmanın güzel bir yanı.. senetle neler döndüğünü öğrendiğim için.. hiç senetle arac kiralama işine yaklaşmadım

siteleri arızalıydı araç şartları ve fiyatlarını göreemiştim ama az önce baktım şartlar söylediğiniz gibi gerçekten

ve ne yazıkkı sixt 4000 lira provizyon cekıyormus benım ıstedıgım tarz araclar için ve bir sürü ıvır zıvır şartı var yani hiç kolay değil kiralamak yinede sehrımdekı yer şartları baya esnetiyor bir telefon ile bilgi alacagım

geriye avis kaldı onda şartlar nasıl bılmıyorum ogrenemedım sanırım onuda telefon ıle arayıp ogrenecegım

findeks notu tam olarak ne oluyor ? hakkımda hiç kredi veya ödeyememe gibi olumsuzluk olmadı bankalara karşı zaaten sadece tek banka ile çalışıyorum .. yoksa yaptıgım işlemlerin maddi boyutuna göremi araca onay verıyorlar ornegın 4 bınlık harcamaya vermıyorda 50 binlik alış veriş yapmıs vs kredı kullanmıs bıırnemı verıyor

garentaya baktım ama malesef bulundugum sehırde yok kurumsal olarak sadec avis ve sixt varmış

Kredi notu oluyor findeks. Hiç bankalarla ilişkisi olmayanların notu da düşük çıkabiliyor bildiğim kadarıyla.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederm hocam en ıyısı bayıden telefonla bılgı almak olacak... ama burayada sorayım dedım buradan cok kıralayan var dıye

Prestige d segmenti ( 3 ve C)

Minimum 27 yaş

Minimum 3 yıllık ehliyet

2 kredi kartı ( ikiside kiralayana ait)

2000 tl civarı provizyon

Bunların dışında ekonomik sınıf ile aralarında fark yok diğer şartlar aynı.

Cla-a class şartları ise

Min 25 yaş

2 kredi kartı

Provizyon 1000-1500 tl falandır herhalde tam bilmiyorum..

Ben Avisten memnun kaldım tavsiye ederim, benim kiraladığım c200d amg 9000 kmde idi araç tertemiz ve bakımlıydı. Merdiven altı rent a car şirketlerinin araçları gibi dökülmüyordu.

Avisteki araçların donanımlarıda gayet iyi 3 serilerinin hepsi sport line donanımdı , c serisinde amg ve exclusive donanımlı araçlar vardı.

Kiralama ile ilgili başka aklınıza takılan nokta varsa bana sorabilirsiniz.

yani provizyonu nakit ödesek olmuyormu yada 1 tane kredi kartı yetmez mı ehliyet felan tamam ama kredi kartı olayı felan bende bulunmuyor bu konuda yapılabılıcek bırsey varmıdır sence ?
    2 kredi kartını 1 kredi kartına indirebilmek şubeye bağlı bilemiyorum böyle bir şey yapmaya yetkileri var mı, konuşun belki yardımcı olurlar 1 kredi kartından çekerler provizyonu. Ayrıca avis kredi kartı dışında ödemeyi kabul etmiyor. Nakit, banka kartı, havale vs. Geçmiyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.