Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Prime olayında biri beni aydınlatabilir mi ?

online rezervasyon'da istemiş olduğum araç 558 TL

türk telekom prime ile %40 indirim söz konusu prime kodumu online rezervasyonda mı kullanacağım yoksa ofis ile irtibata geçmem mi gerekicek ?

biri beni aydınlatırsa çok sevinicem müşteri hizmetleri ile görüştüm ama tatminkar bir cevap alamadım
  • Herkese merhaba. Kuzenim ehliyetini alalı tam 1 yıl olmadı. Bir hafta felan anca var. Aradık, araç kiralamanız mümkün değil dediler. Acaba kiralayacağımız yere gidip konuşsak araç verirler mi? Avis hakkında çok olumlu yorumlar okudum oradan almayı düşünüyoruz ama ortada kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aeson01 kullanıcısına yanıt
    21 yaş 2 yıl ehliyet olmadan hiçbir kurumsal firma araba vermez avis budget ta genc sürücü paketi var onu alırsa 19 yaş 1 yıl ehliyete düşüyor

o şekilde ekonomi grubundaki arabaları alabilir eğer ehliyet 1 yıl dolmadıysa hiçbir firma araba vermez 1 yıl şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Haziran 2016; 16:15:07 >
  • emrahdd4 E kullanıcısına yanıt
    çağrı merkezindekiler hiçbirşey bilmiyor hatalı bilgi veriyor kesin net cevabı ofis verir ofisi ara sor
  • selami_hatipoglu kullanıcısına yanıt
    eğer ankaradan alıp eskişehirde gezdikten sonra tekrar ankaraya döneceksen ozaman olabilir

arabayı eskişehirde bırakacaksan tek yön ücreti alırlar oda 150 200 tl falan tutar en ucuz araba linea 90 100 tl

hangi şehirden aldıysan oraya bırakman gerekiyor central de clio 10 gün 864 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 26 Haziran 2016; 16:22:24 >
  • hocam hayır biz eskişehirden yada ankaradan alırız tekrar aynı sehre bırakırız o sorun degil de bir sürü indirim var onları kullanıp daha ucuza getirmek istiyorum üstte bi arkadasta bahsetmiş turk telekom yuzde 40 bi hattın yuzde 30 vardı bi ara su sıra boyle bi kampanya var mı onu da bilgisi olan varsa ögrenmek isterim
  • Avis ile Budget aynı firmalar ofisleri bile genelde aynı yerde olur, üst yönetim full aynı, birinde ucuz olan diğerinde pahalıdır mesela. Ben avisten 320i kiraladım memnun kaldım. Esktra sigorta ile 250 liraya geldi 1günlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

çağrı merkezindekiler hiçbirşey bilmiyor hatalı bilgi veriyor kesin net cevabı ofis verir ofisi ara sor

merhaba,
    ayrıca öğrenmek istediğim bir husus daha var bu firma istenilen yere araç getiriyor mu acaba ?
    kurumsal firmaların öyle bir hizmeti yok havalimanı veya şehir ofislerinden teslim alıp iade edebilirsin
  • bu ve buna benzer örnekler var mıdır?
    https://www.grscar.com/hakkimizda/adrese-arac-teslim-hizmeti-724-20.html
    GRS CAR kullanan arkadaşlarımızda oldu sanırım
    adrese teslim 60 tl istiyorlar ben metro ile 4 tlye gider kendim alırım
  • hal böyle olsaydı bende metroyla gider alırdım :)
    fakat bodrum için düşünüyorum tatil planına ek olarak birde araç kiralayacağım o yüzden ya havalimanında yada otele yerleştikten sonra kiralama yapacağım
    eğer otele yerleştikten sonra kiralarsam bu yüzden soruyorum adrese teslim hizmet veren firmaları
    başka şehire bırakırsan tek yön ücreti 500 tl istiyor araba tekrar istanbula gidiyormuş kurumsal firmalar max 150 tl alıyor bu firma gereksiz
  • durum tam olarak şöyle uçak ile gideceğim bodruma indikten sonra yada otele yerleştikten sonra kiralama planım var
    rezervasyonum da otele transfer olduğu için ilk günler belki kiralama gereksinimi duymam fakat tatilin 2. 3. günü şart gezmek lazım o yüzden adrese teslim bir firma bulabilirsem ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahdd4

durum tam olarak şöyle uçak ile gideceğim bodruma indikten sonra yada otele yerleştikten sonra kiralama planım var
    rezervasyonum da otele transfer olduğu için ilk günler belki kiralama gereksinimi duymam fakat tatilin 2. 3. günü şart gezmek lazım o yüzden adrese teslim bir firma bulabilirsem ne ala

otelin bodrum merkeze yakinda AVis getirebilir ama uzaksa getirmezler sanmiyorum.
    Bu arada havaalani fiyatlari benim gordugum kadariyla merkezden biraz daha ucuz. Hani o fark bir gun gec kiralamadan gelen kazanci goturebilir bakmak lazim.

Sixt in turkcelle yuzde 25 indirimi ile bana uygun olandi bodrumda.
  • Ankara Esenboğa AVİS den araç kiralayan var mı arkadaşlar? 2 günlük BMW X3, Volvo XC60 sınıfından rezervasyon yaptım.

Bmw benzinli Volvo dizel. Şu anda belli değil diyorlar. Ellerinde BMW mi var Volvo mu, kiralayan oldu mu acaba?
  • Merhaba, Mersin'e 7 kişi düğün vesilesi ile gideceğiz. Adana havaalanından araç kiralamam gerekiyor ancak maalesef ehliyeti olan yalnız benim. Birçok kurumsal firma minibüs tarzı araç sunmuyor. Eli yüzü düzgün görünen Zeplin ve Rentgo web sitelerinde 7+ kişi için araç bulabildim sadece. Zeplin Mercedes Vito için 365 tl, Rentgo Ford Transit CustomTourneo için 263 tl fiyat veriyor. Özellikle firma ile ilgili sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
  • Arkadaslar birsey soracagim. Ben en az 5 gunluk arac kiralayacagim ve dolayisiyla 500 lira gibi bir ucret çıkacak. Merak ettigim sey kredi kartindan başlangıçta araç kira bedeli(ornegin 500) ve 300 lira olan provizyon beraber mi cekiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • even E kullanıcısına yanıt
    kira ve provizyon beraber çekilir
  • avis'ten online rezervasyon yaptırıp sorun yaşayan var mı ? (rezervasyon görünmemesi vb.)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.