Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 750 TL ve üzeri araç kiralamalarınızda AVİS aracılığı ile %20 indirimli araç kiralanır.
    MANUEL AUTOMATİC
    FİESTA VE MUADİLİ 87 106 + (%20 İNDİRİM)
    FOCUS VE MUADİLİ 122 133 + (%20 İNDİRİM)
    QASHQAİ VE MUADİLİ 124 144 + (%20 İNDİRİM)
    VOLVO S60 VE MUADİLİ 157 + (%20 İNDİRİM)
    BMW 3.20İ, MECEDESCLA200 C200 VE MUADİLİ 166 + (%20 İNDİRİM)
    BMW 5.20, MERCEDES E180 VE MUADİLİ 208 + (%20 İNDİRİM)
    İşlemleriniz için Avis tarafından her araç için farklı provizyonlar uygulanmaktadır.İlk 3 Araç içim yazılan ilk fiyatlar manuel 2. fiyatlar ise automatic araçlar için geçerlidir. Lütfen pm ile iletişime geçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alparslan046 -- 1 Haziran 2016; 11:16:57 >
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lexpol -- 1 Mayıs 2016; 3:50:01 >
  • *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahims63 -- 4 Mayıs 2016; 18:23:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avis mi budget mi tercih etmeliyim? Aviste sitesinde sigorta dahil sanırım bilmiyorum ,sadece ek sürücü belirttim 2 gün focus 308 tl. Budgetta ise red kampanya ile 305 tl ek sürücü ve bütün sigortalar dahil. Hangi firmayı tercih etmeliyim, ilk defa kiralama yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinan_88

Avis mi budget mi tercih etmeliyim? Aviste sitesinde sigorta dahil sanırım bilmiyorum ,sadece ek sürücü belirttim 2 gün focus 308 tl. Budgetta ise red kampanya ile 305 tl ek sürücü ve bütün sigortalar dahil. Hangi firmayı tercih etmeliyim, ilk defa kiralama yapacağım.

Tabiki Avis

• Peki aviste şimdi online kiralama yapmak istiyorum, abimle beraber kullanıcaz. Ek sürücü ilave etme var, sigorta ekleme yok. Sigorta ücrete dahil midir? Yoksa ofiste ekstra mı satın alıyoruz? Web sitesi üzerinde alınmıyor.
  • BUgedt ile avis ayni ardiginiz numaralari bile bir . simdiye kadar Turkiyede kiraladim arablarda sixt budget avis thrifty de hep muafiye vardi sigortada ayric asatiyorlar genelde 1200 tl muhafiyet var .
  • Vodafone Red ile %50 indirime gittiğinizde işlem nasıl oluyor acaba? Şimdi hat sahibini istiyorlar da orada bir teyid alınıyor mu mesela kuzenimin vodafone red hattı var, gitsem oraya, kuzeni vodafone diye kaydetsem telefona, vodafone dan gelen mesajı bana göndertsem aynısını ve telefonu göstersem acaba isim filan çıkıyor mu numarayı girince? Çıkmıyorsa adamlar herhalde çaldırıp no senin mi demez :) Tecrübe etmiş kimse varsa yardımcı olursa sevinirim :)
  • Rezervasyon yaptırırken kodu sağlayacağınız telefon numarasını verin.
    Aracı teslim almaya gittiğinizde sizden kodu isteyecekler, telefonunuza bakarak kodu söyleyin işlemleriniz tamamlansın.
    Üç defa söylediğim şekilde işlem yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Normalde hep Budget'tan araba kiralarken bu ay 2 kere Garenta'yı kullandım. Tecrübemi paylaşmak istedim. Kiralamalarda Turkcell kurumsal hatla dizel otomatik astra kampanyasını kullandım (Günlük 115tl). İlk kiralamayı Çankaya Ankara şubesinden yaptım. Ellerinde Astra veya aynı sınıfta araç yokmuş Fluence verdiler. Araba sıkıntı değildi ancak alt sınıf araç verilmesine rağmen para iadesi yapılmadı o kısmı hoşuma gitmedi. Ama araba sorunsuzdu, 3-4bin kilometredeydi ve son derece dolu bir araçtı.

İkinci kiralamamı İstanbul Atatürk Havaalanından yaptım. Tekrar Astra kiraladım. Gittiğimde tekrar ellerinde Astra-Octavia yoktu. Bu sefer Astra yerine Insignia verdiler.

İlk kiralamamda aracı teslim ettim çok dikkatli incelemeden aldılar zaten sıkıntı yoktu ve mini hasar almıştım. İkinci kiralamamda daha dikkatli incelediler. Bir minik ezikle çok ince bir çizik buldular. Çizik ben kiralarken yoktu ve ezik de tamponun altındaydı hiç dikkat etmemiştim tamponun altına ama yolda taş sıçramış olması mümkün. 2 kiralamada da depozitoyu tam olarak iade ettiler kiralamadan 2 gün sonra, sorun olmadı yani (Insignia için kartımı kontrol ediyorum arada).

Alt sınıf araba verilmesiyle ilgili şikayet maili attım, bir sonraki kiralamamda 2 üst sınıf araç vereceklerini söylediler. Daha kullanmadım bu hakkımı ve işimi gördüğü için sorun değildi ama bir sonraki kiralamamda kullanacağım hakkı.

Bunun dışında ilk kiralamada findeks sorgulaması yapıyor garenta. Budget da yaptığı için şaşırmadım.

Memnuniyetim genel oolarak ortalama üstündeydi. Bu ay içinde ikinci kiralamam için ekstra çekim yapmazlarsa tekrar kullanırım Garentayı tabi Budgettan daha pahalı hale gelmezlerse.

• Alparslan046 A kullanıcısına yanıt
    merhabalar öncelikle bu firmalara çalışan rentacar elemanımısınız ayrıca öğrenmek istediğim;
    40 günlük araç kiralıycam en az 5000 km yaparım
    40 günlük ücret,km fiyatı sigorta depozito vs tüm giderleri kalem kalem yazabilirmisiniz,,
    istenilen araç 320i
  • Alparslan046 A kullanıcısına yanıt
    Dostun 2 gün önce kiraladım :D nasıl indirim verebiliyorsun avistemi çalışıyosun biraz bilgi verirsen iyi olur genç sürücülü 300 lira falan ödedim 2 güne dizel fiesta için aviste alırken verirken sorunsuz oldu depozitoyu bekliyorum şuanda

Bende avisten yaptığım kiralamayı anlatıyım cumartesi ofise gittim internette sadece 320i olduğunu söyledim dandik araba kiralamak istediğimi söyledim şuanda tüm arabalar rezerve dedi pazar günü saba 10 a fiesta kiraladım dizel manuel gittim 9 u 10 geçe dizel clio onerdiler ben amerikan olsun diye fiesta istedim getirdiler o zaman verdiler standart kontrol vb yaptılar işte fullun biraz altındaydı benzin ertesi gün yetişemedim en geç 10:10 da iade etmem gerekiyodu anca 12 de taksime geldim zaten yarım depo benzin vardı benzinlik sordum tarif ettiler fulledim orda ofise gittim orda adam dedi 2 günlük odeyeceksin zaten istersen verme dedi bende aldım pazartesi sabah(dün) normal bir şekilde götürdüm 300 liradan hgs ve o ekstra 1 gün kesilip iade edilmesini bekliyorum arabanın durumunu merak ediyorsanız kozmetik olarak orası burası çizikliydi ama genel olarak iyiydi içi tertemizdi tek bu ne dediğim şey yolcu emniyet kemeri altındaki plastik çıkmıştı baya şaseyle plastik arasına parmak giriyodu dokunmadım öyle verdim bakmadılarda bide fiesta ilk kullanışım ama focusta klimayı açınca üşüyodun bu zor soğuttu içerisini sanki birde iyi yaktım 86 lira 86 kuruş ödedim motorine baya bastım otobanda anayolda pazar boş oluyor yollar tabi klimada sürekli açık
    depozito gelsin güncelliyim kiralayan arkadaşta pm atsın bi konuşalım
    Edit: depozito geldi ama eksik arıyıp bakcam neyi kesmişler hgs desen 15 lira falan oluyor kalanı ne acaba
    aradım mail at dediler bir şey yok attım ama yarın gidicem ofislerine konuşucam artık
    Edit2:Taksim ofisine gittim konuştum adam yardımcı oldu fatura çıkartım diğer ücretinde iptalini yaptım mesaj falan da geldi para yatırılacak büyük ihtimalle kısa sürede bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 6 Haziran 2016; 18:11:25 >

• 20 mayısta enterprise dan ilk kiralamayı yaptım talisman var dediler daha sonra tekrar ofisi aradım araba gelmeyecek

onun yerine size c200 amg ayırdım dedi

araba 3156 km deydi deposu doluydu araba güzeldi beğendim firma personeli genel olarak iyi memnun kaldım

enterprise ta %45 indirim var talisman dizel otomatik mini sigorta dahil 158 tlye rezervasyon yaptım yarın alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 31 Mayıs 2016; 19:12:45 >
  • Kredi kartından Provizyon almayan kiralama şirketi varmı arkadaşlar ?
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    bütün büyük şirketler alıyor bildiğim mahalle arasına girecen yada başkasına kiralayıp kendini kullanıcı diye ekletecen
  • Arkadaslar merhaba,

Dun Europcar'dan fluence kiraladim, bugun sabah park ederken on tamponun alt kismini ve farin altinda kalan bolgeyi duvara surttum. Farin altinda kalan kisimda cizik var, ama tamponun etek kisminda 5 cm'lik bir bolgede yirtilma oldu.

Sigorta satin almadim, sizce ne yapmaliyim? Sanayide yirtilan kisma islem yaptirsam mi?

• LsT kullanıcısına yanıt
    Ayıp ya sonra firmalar niye depozito falan alıyor dersiniz fiyatlar niye böyle yurtdışında bilmem kaç dolar daha ucuz dersiniz şikayetvara bak daha önceden böyle mağdur olan var mı?
    servisinde yapım masrafı + hizmet bedeli alırlar maximum servisi ara sor nekadar oluyor işleri düzgünce halletmeye çalışalım lütfen
  • abiler merhaba eskisehirden 4 arkadas araç kiralayıp ege akdeniz turu yapcam inş agustosa dogru zaman daralmadan bende araştırmamı yapıyorum bir araç kiralayacaz ama ögrenci işi olacak linea falan yani en ucuz tipten dizel bir araç. eskişehirden mi kiralayalım yoksa ankaradan mı bu iki şehirden kiralayabilirim sadece en ucuz hangisi ile olur kampanyaların hangisi bize en ucuza gelir genel olarak epey bi yazı okudum ama genelde eski bilgileri okudum guncel durumda haberdar olan var mıdır? yaklaşık olarak 7 8 gün kirayalacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsT

Arkadaslar merhaba,

Dun Europcar'dan fluence kiraladim, bugun sabah park ederken on tamponun alt kismini ve farin altinda kalan bolgeyi duvara surttum. Farin altinda kalan kisimda cizik var, ama tamponun etek kisminda 5 cm'lik bir bolgede yirtilma oldu.

Sigorta satin almadim, sizce ne yapmaliyim? Sanayide yirtilan kisma islem yaptirsam mi?

arcata takip sistemi var uzun sure sanayide kalirsa anlarlar ancak sanayi disinda bir yer varsa yaptirin ama nalarlarsa yinede parasini alirlar sigortasiz araba kiralamayin bir daha cunku 3 kurusluk ise 10 kurusu masraf yaziyorlar bu gibi durumlarda.
  • Hocam oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim, cizikler icin sorun olmaz dediler araci teslim ederken. Provizyon da dustu, olur boyle seyler biz rutus boyasiyla hallederiz dedikleri icin mutlu mesut ayrildim

Yirtilan kisim icin sanirim ya fark etmediler, ya da onceden vardi

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.