Şimdi Ara

Avira Antivirus Kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese s.a arkadaşlar. Avira virus prog. Kaldırmak istiyorum fakat kaldırırken kurulum parolası istiyor ve ben bu parolayı bilmiyorum. Nasıl ogrenebilirim ya da kaldırabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun tam aynı olmasada yollayacağım konuda sorun ve çözümler aynı olabilir bi göz atın lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_58533856/tm.htm

umarım yardımcı olur.
  • Öncelikle Sagol kardesim ama bu konuya baktım daha önce ve sorun tam olarak bi değil benim o şifreyi öğrenmem gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperYko

Öncelikle Sagol kardesim ama bu konuya baktım daha önce ve sorun tam olarak bi değil benim o şifreyi öğrenmem gerek

Lisanslı mıydı? Eğer öyleyse Avira Türkiye yi ara, yardımcı olurlar. Yok değilse revo Uninstaller veye İqbit Uninstaller kullan. Onlar da olmazsa sistemi live cd ile başlat. Linux masaüstü açılınca c program Files Dan istediğin klasörü silebilirsin. Sonra sistemi normal açıp Avira iconuna tıkladığında bu kısa yol silinsin mi uyarısı gelir. Evet dersin olur biter. Kayıt defteri girdilerini de CCleaner tarzı bir programla temizlemeyi unutma. Yani benim genelde kullandığım yöntemler bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.