Şimdi Ara

Avicii'nin intiharı her şeyin şans olduğunu gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir insanın mutlu olması için sahip olması gereken temel nitelikler nedir diye düşündüğün zaman akla gelen ne varsa bu adamda var. Sosyal başarı, iyi görünüm, para, statü, bilmem ne. Adam yine de intihar etmeyi tercih ettiğine göre, demek ki kötü bir hayatı vardı.

    Şans her şey işte. Şansın yaver gitmezse, her şeyin içinde yüzüp yine kötü bi hayat yaşayabiliyorsun veya mutsuz/depresif olabiliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 28 Aralık 2019; 8:37:57 >



  • 27 yaş laneti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hayatta tek bir şeye inanıyorum şans hayatımı yöneten öyle büyük bir etmen ki kendisi şuan harap olmama neden olan da kendisidir.

    Eski kadim uygarlıklar bile en çok kötü şanstan korkmuş ondan korunmak için çeşitli muskalar, eşyalar yapmıştır.

    Tavşan ayağı,yonca yaprağı vs

    Hal böyle olunca insanın en büyük düşmanının kötü şans olduğu aşikar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar çok keşkem var ki şu hayatta. İnsanları adam sanıp insanlık yaptım ama hep kazık yedim gerek arkadaş gerek kız arkadaş. Onun dışında kendi aptallıklarım yüzünden çok sayıda fırsat teptim. Hâlâ da devam ediyorum bu aptallıklara. Şans çok önemli bir faktör. Ne şanslı oldum ne şanssız oldum. Genel olarak insanın kendisinde bitiyor çoğu şey. Konuyla alakasız oldu ama içimde çok dolu biraz yazmak istedim öyle. Sonuç olarak şansta çok önemli ama bana göre insanin yaptıkları daha önemli. Yada yapamadıkları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avicii sadece en çok sevdiği şey olan stüdyoda müzik yapmak istiyordu sahneyi sevmezdi. Bir müzik yapımcısı sahnelerde DJ'lik yapmak istemeyebilir. Ailesinin dediği gibi "Spot ışıklarından çekinen hassas biriydi." Net nedeni, sonuçlarından bağımsız olarak menajerinin Avicii'den en fazla parayı almaktı. Veech geri kalan şovları iptal etmek istediğinde menajerinin çok sinirlendiğini, parasını istediğini söyledi. O ve avicii'nin "en iyi arkadaşlar" olduğunu iddia etti, en iyi arkadaşlar böyle yapmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle hocam. Üniye girdiğimden beri ailem ve bir kaç öğretmenim hep bana ortalamanı yüksek tut falan dedi. Ben hiç takmadım ortalamaymış puanmış kimin umrunda... Aslında kendimde az çok farkındaydım olumlu etkisi olabileceğinden. Şu an 5. dönem bitti ve değişen hiç birşey yok. Açıkçası bundan sonra değişeceğini de sanmıyorum. Bizim unide son senenin 2.donemi tecrübeye gönderiyorlar. Ve ben kendimi; lan zaten bu ortalamayla ve 5 tane kaldığın dersle kim alır seni diyip kendimi ona inandırıyorum. Ve inanıyorum ki eğer ben tecrübeye gidersem hiç birşey elde edemem. Bilmiyorum hocam kendi kendimi mahvetmekten hem acı çekiyorum hem zevk alıyorum.

    Çok saçma sapan birine dönüştüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten çok garip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.