Şimdi Ara

AVG iyimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avg yi antivirüs programı olarak kullanıom sizce iyimi bide ad-aware var.

bu 2si yeterlimi yoksa önerdikleriniz var mı??

• Bence AntivirXp Kullan Hem Boyutu Küçük Hemde Hızlı ve Süper çok Kullanışlı
  • ikiside güzel ve kasmayan bir program..
  • Ikiside yetersiz AVG Virus u Gosterir SiLmez Ad Aware Ise Spam VirusLerini Gosterir SiLmez
  • Antivir Xp çok iyi virus geldiğinde ötuyor pc ha bide Antivir açıkken çalışan uygulamaları denetliyor (Msn'i aç antivirde hemen ''C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe'' tarıyor). çalışan herşeyi tarıyor.
    Önceden Ben Norton 2001 ile basladım 2005'e kadar kullandım kasıyor makineyi iyi ama kasıyor şimdi AntivirXp SUPER Kullan farkedeceksin.
  • Norton 2004 PRO KULLANIYORUM GAYET GUZEL FAZLA KASMIYO BENCE P4 1.8 VAR AMA SU ANA KADAR RAHATSIZ EDICI BI YAVASLAMA OLMADI ANTIVIRXP FREEWARE MI????
  • Antivir Xp Freeware norton Pro kullanmadım ama 2005'De kasıyor kullandım tarama yaparken felan
    normalde zaten kasmıyor Norton Favorimdi önceden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet AVG iyidir.Virüsleri siler merak atme
  • ben yaklaşık 6 aydır avg free edition kullanıyorum.Hiç bi türlü pc yi kasmıyo...Yanlız avgnın son zamanlarda bi sorunu var oda şöle eskiden otamatikman update ediyodu.şimdi ise yeni update olduğunu bildiriyo ve yükle dediğin zaman bağlanıp indiremito.Ancak sitesine girip yeni updateleri yukleyım avg içinden yuklediklerini folderdan update edip devam ediyosun bence gayet başarılı virusleri yakalıyıp siliyooo
  • AVG de detection library yaklaşık 67000 kadar.. KAV ın 122000 lik detection u kadar olamasa da yine kimi temekl virusler için iyi bir koruma sağlar.. ama exploitler ve dummy açığı yakalayamadığından beraberinde zonealarm gerekir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

avg yi antivirüs programı olarak kullanıom sizce iyimi bide ad-aware var.

bu 2si yeterlimi yoksa önerdikleriniz var mı??

hiç olmamasindan iyidir ama Kasperksy kullansan daha iyi olur derim bana soracak olursan.
  • Avg'yi Hiç kullanmadım ama Antivir Xp çok iyi tarama yaptığında bile kasmıyor Update bile çok iyi çok kolay
  • yüzyılın konu hortu mod.164812524578956512325998558455215552
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.