Şimdi Ara

AVG Internet Security 2015 1 Yıllık Ücretsiz KEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
2.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum acele işim olduğundan yoğun bi araştırmaya giremedim .

AVG Internet Security 2015 1 Yıllık Ücretsiz KEY

http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar çok ücretsiz verdilerki anlamı kalmadı artık
  • Ben begeniyorum oneririm avg yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce free olanlara geçersiz oluyo kod bilginize.
  • bence bunun kendisi virus arkadaslar yukledim pcye tertemiz daha yeni format atmisim kastirdi falan bi gariplesti bilgisayar silince duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

bence bunun kendisi virus arkadaslar yukledim pcye tertemiz daha yeni format atmisim kastirdi falan bi gariplesti bilgisayar silince duzeldi

Bilgisayar özellikleri kötü ise kastırır, ancak ortalama bir bilgisayar da iyi verim sunar, testlerde mcafee düzeyindedir.

Kullanıyorum, sıkıntısız ve mutluyum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

bence bunun kendisi virus arkadaslar yukledim pcye tertemiz daha yeni format atmisim kastirdi falan bi gariplesti bilgisayar silince duzeldi

Bilgisayar özellikleri kötü ise kastırır, ancak ortalama bir bilgisayar da iyi verim sunar, testlerde mcafee düzeyindedir.

Kullanıyorum, sıkıntısız ve mutluyum..

6300 işlemci ve 7870xt ekran kartı kullanıyorum 8gb ram vs. ama tatmin etmedi kesinlikle sapıttı pc sildim mutluyum

• kurdum ancak yine hoşuma gitmedi oyun srack dosyalarına virüs uyarısı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

kurdum ancak yine hoşuma gitmedi oyun srack dosyalarına virüs uyarısı veriyor.

onu hepsi yapıyor
  • avg 2013 kurulu notebookta tarama yaptım pes oyununu virüslü diye bazı içerikleri virüs kasasına taşımıştı. avasta öyle bir şey olmuyor.
    not avg 2015 i kurdum pes 2014 dosyalarını sildi.neyse yeğen haleder
  • kuralım yeni format attım :D
  • 1 aydır kullanıyorum sorun çıkmadı bende
  • takip
  • Virüsten farkı yok. Hiç tavsiye etmiyorum. Gidin 360 total security kurun. Hem bedava. Hem Türkçe.
  • 1 yıl kullandım nedense hoşuma gitmedi benimde. kendi kendine bi haltlar karıştırıyor gibi. güven vermedi. hani kötü bişeyi yoktur koca firma sonuçta ama öyle hissettirdi
  • ben de 6 aya yakındır kullanıyorum ve çok memnunum. kasması doğru ama pc yi ilk açınca bu sorun oluyor. bi kaç dakika sonra sistemi rahatlıyor. beni defalarca virüsten kurtardı.
  • teşekkürler, biten bitdefender ile yer değiştirdim
  • Bende AVG 2015 i kullanıyorum gayet memnunum. İnternette ararsanız bir sürü kod çıkıyor zaten 4 yıllık lisans keyi de var.
    http://dailysoftwaredeal.com/seller/avg-internet-security-2015-4-year-licesne/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 17 Mart 2015; 1:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksnck

Bende AVG 2015 i kullanıyorum gayet memnunum. İnternette ararsanız bir sürü kod çıkıyor zaten 4 yıllık lisans keyi de var.
    http://dailysoftwaredeal.com/seller/avg-internet-security-2015-4-year-licesne/

4 yıl sa indirielim key i kaydedelim dursun kenarda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.