Şimdi Ara

AVerTV DVB-S Hybrid+FM Dijital Uydu Kartı Hotkey Problemi (Sorun Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada yazan AVerTV DVB-S Hybrid+FM Dijital Uydu kartına sahibim.Kart baya kullanışlı ve güzel hybrid yapısı ile dijital ve analog kanalları izleme olanağı veriyor.Programı tr ve kullanışlı.Tek sorunum şu ki Aver yazılımı açık tv izlerken aynı anda msn den chat yapmak istediğimde veya programı alta atıp explorerda surf yaparken programın klavyeden bastığım tuşlara göre hotkey lari algılaması.Mesela "o" ya basınca programı kapatıyor veya L ye basınca time shift yapmaya çalışıyor.Programını baya bi kurcaladım bakmadığım yeri kalmadı , sitesinden en son driver ve programı yükledim fakat malesef ayarlarında enable & disable hotkeys gibi bir seçenek yok. Pencerisi küçükte olsa tam ekranda olsa aşağı atıp minimize etsemde durum değişmiyor.İllaki hotkey leri algılıyor.Kendi programından başka bi program çekip adı yanlış hatırlamıorsam dvb' li bişilerdi meşhur bi program (skystar içinde kullanılan) kurup denedim fakat onunlada çalıştırmayı başaramadım.Analog olarak kullanıyorum şu an antenle.Bu tip bi sorunla karşılaşan veya çözüm bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum.Son olarak bu konuyla ilgili avermedia sitesine detaylı ingilizce bir metin yazdım support sayfasından.Bana kalırsa sorun programın kendi yazılımsal eksikliği.Görüşlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 13 Ekim 2008; 18:54:43 >

• Evet yazışmam sonuç verdi arkadaşlar ve problem çözüldü.System tray de duran AverQuick i Startup Manager dan kaldırdım ve artık avertv kısayolları algılamadı.Benim gibi başka arkadaşlarında başına gelirse böyle bir problem diye yazmak istedim.Konu kilitlenebilir.

Hello Mr./Ms. Erdem Enc,

Thank you for choosing AVerMedia.

Unfortunately we cannot reproduse your problem. Please try to close AverQuick (in sys tray), or reinstall AverTV Software.

If your issue is not solved in this mail, you can click on the “Reply” button to feedback us so that we can further assist you in solving your issue. Thank you.

Your question

Hi; my problem is keyboard hotkey.So when I open avertv application and same time chatting msn in this time program is sensing keyboard hotkey.For example when I press "o" avertv closing suddenly.I research under program settings like a close keyboard hotkey but I didnt find.What can I do in this situation? Thanks for helps.Best regards.

• Son düzeltme Bu seferde averquick i system trayden kaldırınca aletin kumandası görmez oldu.Ama son hali ile sorunların hepsi kökten çözüldü.Averquick system trayde kalsın bi zararı yok yanlız mouse ile Averquicke sağ klik yapıp çıkan menüde ayarlar kısmında MCE Remote'i Etkinleştir die bir seçenek mevcut bunun tik ini varsa kaldırın.Böylece aver yazılımı ne hotkey algılıyor bi sorun çıkartıyor ne de kumandanızla ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Media Center ın kısaltması bu MCE ve devrede olmamasını şiddetle tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.