Şimdi Ara

AVERMEDIA PCMCIA MPEG4 TV KARTI ile Ps2 için Notebook Ekranından faydalanabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AVERMEDIA PCMCIA MPEG4 TV KARTI CARDBUS+ANTEN ile Play Station 2'yi notebookta izleme imkanı var mıdır ? Yani bu kart sayesinde notebook Monitörünü bir tv ekranı gibi kullanabilip Ps 2 oynayabilirmiyim ? Bunun herhangi bir sakıncası varmıdır ?

AVERMEDIA PCMCIA MPEG4 TV KARTI ile Ps2 için Notebook Ekranından faydalanabilirmiyim ?

http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=27393&idproduct=2299

Yukarıda ki linkte "oyun konsolunuzu izleme" imkanı diyor..

Eğer bu kartlar olmuyorsa bunun için başka bir alternatif var mı dır ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar,

AEFC

• ben denedim. video in ile birlikte oynuyorsun. kendi programı ile tam ekran yapıyorsun ama pek güzel olmuyor. donuk renkler. tv gibi canlı değil. ama oynanmıyormu oynanıyor.
  • Sadece Tv kartını temin etmem yeterli mi yoksa başka bir eklenti alacakmıyım ?

Görüntü kalitesi 37 ekran tv kadar kötü mü acaba ? Bu konuda biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin. 15'4 ekran var. Acer Aspire 5600 serisi Notebook kullanıyorum. Fark eder mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AEFC

Merhaba,

AVERMEDIA PCMCIA MPEG4 TV KARTI CARDBUS+ANTEN ile Play Station 2'yi notebookta izleme imkanı var mıdır ? Yani bu kart sayesinde notebook Monitörünü bir tv ekranı gibi kullanabilip Ps 2 oynayabilirmiyim ? Bunun herhangi bir sakıncası varmıdır ?

http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=27393&idproduct=2299

Yukarıda ki linkte "oyun konsolunuzu izleme" imkanı diyor..

Eğer bu kartlar olmuyorsa bunun için başka bir alternatif var mı dır ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar,

AEFC

Bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.